- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.421
Cnm ben de akşm çok kötüydüm ama bugünü güzel geçiricez ve mutsuzluğumuz gidicekk. Üzülme sen deAynen yoğurt kepekli bisküvi yiycemmutsuzum hala ya
asl1can kuzum lokurla konuştuk akşam iyi geldi. Ara öğün yapıcam şekerim düşer gibi olursa. :)
Yarın kilo almış olucam kuzum yaCnm ben de akşm çok kötüydüm ama bugünü güzel geçiricez ve mutsuzluğumuz gidicekk. Üzülme sen de
Ay valla insan artık sıkılıyo her şeyden. Hep aynı şeyler işte değiştir değiştir ama sonra başa dönüş :) canın ne isterse onu ye en iyisi :)
Olsun yarından sonra verirsin cnm benim de iyi olmayabilir ama eğer bugün düzeltirsek iyi sonuç çıkcaktırYarın kilo almış olucam kuzum ya((
aaa minnak davşanım gelmişderde daha ck erken bence hıc acele etme bana dedı bak yuruyus bıle uyapamıorum keskem demeseydızaten spor sıkılasmak ıcın once ver sonra o olur zaten hıc dusunme ben spora gıdıpde kılo veremedıgımde cok oldu
Günaydın balım sağoolgunaydınn lokurum sana da afıyet olsun
MerveeTunaa kahvaltıdan sıkılınır mı ya peynır zeytn ye dıyetynde ne varsa az yemek yok
Yani ben de tekim evde yok diyorum ama erkek arkadaşım da geldiğinden playstationu benim evde çünkücanım benım yap tabıkı ılla acuıkmak gerekmıyor hafıf seyler yıyınce gercekden aklna gelmıyor ben tatlıyı ver bı tepsı yerım o kdr severm smdı az az sık sık aklma bıle gelmıyor nadıren bole bı gelıyor mesela aksam geldı ama evde tatlı yoktu benım ıcın cok ıyı oldu.
Olsun yarından sonra verirsin cnm benim de iyi olmayabilir ama eğer bugün düzeltirsek iyi sonuç çıkcaktır
Bu diyetisyen dengemi şaşırdı bişeye bağlı yemek yemek bana göre gerçekten değil ya menemen vermiyo kadın sırf haşlanmış yumurta domates salatalık peynir sıkılıyomya sıkılmayın niye sıkılıyosunuz birsürü şey olabilir kilo veremem diye omlet menemen yemiyosunuz sonra lokumlarpastalar faydalı şeylerden kısmayın bol domates biberli bi menemenden ne olabilir ki yumurta yiyin kızlar nolur yiyin inanın çok tok tutuyo ve gün boyu açlık krizini önlüyo
bi tk tereyağlı omlet miss miss özenin bak mervenin instagramında eski kahvaltı resimleri falan var ne güzel herşeyi keyif haline getirmek lazım ben bi kare bitter yiyorum mesela öğlen bazen kahvenin yanında ohh sigaramı da yakıyorum herşeyden keyif alabiliriz
Bugün çok hafif yicem salatalık yoğurt yemeyi düşünüyorum :)Olsun yarından sonra verirsin cnm benim de iyi olmayabilir ama eğer bugün düzeltirsek iyi sonuç çıkcaktır
Bu diyetisyen dengemi şaşırdı bişeye bağlı yemek yemek bana göre gerçekten değil ya menemen vermiyo kadın sırf haşlanmış yumurta domates salatalık peynir sıkılıyom
Bugün çok hafif yicem salatalık yoğurt yemeyi düşünüyorum :)
Boşver yesin lokurum morali yerine gelecekse. Önemli olan moralinin düzelmesi bence. Ben de kötü hissedersem az yiyorum bayağı. O ruh hali çok kötü gerçektenbütün gün müüü
aaa minnak davşanım gelmiş
Günaydın balım sağool
Yani ben de tekim evde yok diyorum ama erkek arkadaşım da geldiğinden playstationu benim evde çünkübisküviler cipsler meyve suları var yani evde ya da iş yerimi anlatıyım karşımda 20 tane genç insan habire çikolata bisküvi öğlen fastfood pizza hergün ama yani ben de zor şartlarda mücadele veriyorum canım da istiyo ama pamuk prensesin üvey annesinin elinde zehirli elma onlar bir lokma yersen deriiin bir uyku bir uyanmışsın yağlar gelmiş bunu da yapabilmenin tek yolu tok olmak eğer aç olursanız o tuzağa düşersiniz kan şekernizi düşürmeyin hep tok olun başka yolu yok
tabii kii vazgeçmek yok
Mutlu olucaksan moralin düzelicekse ye cnm valla moral daha önemli yediklerimizdenBugün çok hafif yicem salatalık yoğurt yemeyi düşünüyorum :)
Bu diyetisyen dengemi şaşırdı bişeye bağlı yemek yemek bana göre gerçekten değil ya menemen vermiyo kadın sırf haşlanmış yumurta domates salatalık peynir sıkılıyom
Boşver yesin lokurum morali yerine gelecekse. Önemli olan moralinin düzelmesi bence. Ben de kötü hissedersem az yiyorum bayağı. O ruh hali çok kötü gerçekten
Evet canım ya gitmicem sanırım bidaha bişeye bağlı olmak beni daha çok yasaklara itiyor :)Valla ben zaten hiç gitmedim anlamıyorum yani bazıları çok kuralcı ve esnek olmayan diyet bıktırır ve bitmeye mahkumdur
ne demek sadece haşlanmış ya ne farkeder ki 1tatlı kaşığı yağ koyucaksın sebze zaten serbest menemen neden olmasın ki zaten hiç yağ olmadan hiç ekmek olmadan olma zki vücudun hepsine ihtiyacı var şeker hariç
tatlım hep lısteye uyuyomusun sende menemen yap ama pasta yeme onuda vermıyor dmı sıkılma yanı hemen degısık
Sunumlar paylaşayım en iyisi mutlu olayım :)tatlım hep lısteye uyuyomusun sende menemen yap ama pasta yeme onuda vermıyor dmı sıkılma yanı hemen degısık sunumlar yap seversın.
Evet çok fenayımbütün gün müüü
ben geldım minnagım
kızlar bızı anlamıyor yavru bende bu yollardan gecdm dıyet yapardım oglen kadıbudu kofte snra patlıcan karnıyarık bak 4 aydır yemıyorum kosede pıdecı var ah ah bzmkıler yıyor 1 rtane alırdm smdı almıyorum fazla mı dııl ama kendımı tutmaya calısıorum hıc mı kacamagım olmuyo oluyo tabı ama aarada ben kahvaltıda peynır zeytn yemekden sıkılmadm mı mıs gıbı pogca kokuyordu bugun bakdm dedm ben meyve yıcem yemıcem bıraz daha verm 1 tane yıcenm aama dayanıcaz sıkılmak yok
evde olup yememek cok daha ıyı ben dun ıolsa yerdm fena ıstedı cnm ama sansma yoktu belkıde yemezdm artk kafamda bıtırdım nısanlıma kurabıye yapcm belkı ondn 1 tane yerım o kdr baska da kacamak yapmam kıloyu verıcez baska sansımız yok.
tatlım hep lısteye uyuyomusun sende menemen yap ama pasta yeme onuda vermıyor dmı sıkılma yanı hemen degısık sunumlar yap seversın.
Evet canım aynen öyle yoksa yemeye devam edicemBoşver yesin lokurum morali yerine gelecekse. Önemli olan moralinin düzelmesi bence. Ben de kötü hissedersem az yiyorum bayağı. O ruh hali çok kötü gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?