Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın kızlaarr:KK55:

Kahvaltım

1 elma

4 yk yoğurt

2 dilim çavdar ekmeği

1 kk peynir

tuhaf bir kahvaltı oldu ama acıkmıtım çok akşam pek bişey yiyemedim çok geç gittim eve dışarda da uygun bir şey yoktu

Günaydın fıstıklar :) akşamki moral bozukluğundan sonra gayet iyiyim lokurum sağ olsun. Kahvaltıda pek cnm istemeden yedim.
1 dl ekmekle azıcık sucuklu yumurta, biraz peynir ve kaşar, birkaç zeytin ve domates salatalık.
Ayıptır söylemesi gaz sancım oluyo dünden beri. Yaramadı bana dün o yediklerim :) bugün tam gaz devam ediyoruz :)

Günaydın fıstıklar :) akşamki moral bozukluğundan sonra gayet iyiyim lokurum sağ olsun. Kahvaltıda pek cnm istemeden yedim.
1 dl ekmekle azıcık sucuklu yumurta, biraz peynir ve kaşar, birkaç zeytin ve domates salatalık.
Ayıptır söylemesi gaz sancım oluyo dünden beri. Yaramadı bana dün o yediklerim :) bugün tam gaz devam ediyoruz :)

Günaydın canım afiyet olsun bence yine az yemişsin ama :kızgın: yani sabah da insanın canı bişey istemiyo ama işte sonra acıkmamak için biraz bastırmak gerek

Günaydın canım afiyet olsun bence yine az yemişsin ama :kızgın: yani sabah da insanın canı bişey istemiyo ama işte sonra acıkmamak için biraz bastırmak gerek
Yok kuzum cnm aç olmadan yediğim zaman çok rahatsız oluyorum akşama kadar midem karnım huzursuz ediyo beni :) akşama kadar acıkmam,pasta filan da yemicem inanıyorum bu kez kendime. Dün gerçekten rahatsız etti daha geçmedi yani

Yok kuzum cnm aç olmadan yediğim zaman çok rahatsız oluyorum akşama kadar midem karnım huzursuz ediyo beni :) akşama kadar acıkmam,pasta filan da yemicem inanıyorum bu kez kendime. Dün gerçekten rahatsız etti daha geçmedi yani

Tamam o zaman sana güveniyorum :KK50: ben de bugün çalışıyorum yaaa hava mis ben işte allahtan akşam yürürüm hava alırım biraz güzel oluyo

Günaydın merveem nasılsııın akşam yazdıkalrını şimdi okudum ama bebişim sen bize dedin yemek yapıcam pasta yapıcam diyeo_O o yüzden işi vardır diye düşündüm yani ben hiç özlemez miyiz:KK36::KK37:

Daha iyisin di mi bu topiği açan bizleri buluşturan merve oldun di miii:KK74:
Evet canımmm ya öyle oldum ve bu yoğurt kürünü bırakıp ara vermiştim yine başlıyorum bu gece limonlu su da içicem diyetisyen yapma desede yapcam amaaan etkisini çok gördüm ben ama devamlı yapınca vücut alıştığı için normalmiş gibi gelmeye başlamıştı aradan sonra tam gaz devam :) ay canım benim özleyin beni :))

Canım sen neler yedin dün :))

Evet canım ya bebişi denizi alıştırayım hem de bi gezeyim fit ol alıyım :))) spora başlıyorum diyetisyen yine spor demedi bana kuzum ya

derde daha ck erken bence hıc acele etme bana dedı bak yuruyus bıle uyapamıorum keskem demeseydı (: zaten spor sıkılasmak ıcın once ver sonra o olur zaten hıc dusunme ben spora gıdıpde kılo veremedıgımde cok oldu

derde daha ck erken bence hıc acele etme bana dedı bak yuruyus bıle uyapamıorum keskem demeseydı :-) zaten spor sıkılasmak ıcın once ver sonra o olur zaten hıc dusunme ben spora gıdıpde kılo veremedıgımde cok oldu
O zaman tam gaz devam yoğurt kürüme geri dönüş yapıyorum ara vermiştim ama çoook etkisi var limonlu suyumuda iççem bu böyle olmaz :))

Kahvaltı yapmadım ya hala ne yesem ki salatalık yoğurt bi dilim ekmek yicem kahvaltıdanda sıkıldım :KK43:(
Ay valla insan artık sıkılıyo her şeyden. Hep aynı şeyler işte değiştir değiştir ama sonra başa dönüş :) canın ne isterse onu ye en iyisi :)

Evet canımmm ya öyle oldum ve bu yoğurt kürünü bırakıp ara vermiştim yine başlıyorum bu gece limonlu su da içicem diyetisyen yapma desede yapcam amaaan etkisini çok gördüm ben ama devamlı yapınca vücut alıştığı için normalmiş gibi gelmeye başlamıştı aradan sonra tam gaz devam :) ay canım benim özleyin beni :))

Mervecim seni motive eden şeylerden vazgeçme tabii yeşil çay yoğurt kürü yarçınlı su bu tür şeyler beni de motive ediyo kendimi diyette hissediyorum ve kolay dur diyorum bi düzen var hissi veriyo çünkü sen de başta türk kahven yeşil çayın yoğurdun hep yazardın lütfen buraya kaçamaklardan ziyade yaptığımız motive edici şeyleri yazalım bence bundan sonra yani tabii kaçamak yaparsak da yazalım amaç o zaten de güzel faydalı şeyleri de yazalım ki birbirimizi motive edelim:KK5:

Kahvaltı yapmadım ya hala ne yesem ki salatalık yoğurt bi dilim ekmek yicem kahvaltıdanda sıkıldım :KK43:(

işte ben de elma doğradım yoğurda onu yedim çok tok tutuo beni ve ikisi de yağ yaktırıyo sonra da 2 dilim çavdar ekmeği ve 1kk peynir yedim ama daha yeni bitti

Günaydın kızlaarr:KK55:

Kahvaltım

1 elma

4 yk yoğurt

2 dilim çavdar ekmeği

1 kk peynir

tuhaf bir kahvaltı oldu ama acıkmıtım çok akşam pek bişey yiyemedim çok geç gittim eve dışarda da uygun bir şey yoktu

gunaydınn lokurum sana da afıyet olsun

MerveeTunaa MerveeTunaa kahvaltıdan sıkılınır mı ya peynır zeytn ye dıyetynde ne varsa az yemek yok

Back