- 22 Ocak 2011
- 344
- 416
- 103
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.381
Rica ederim ne demek yeter ki faydası olsun hem bak ben de ara yapmıyorum ama ana öğünlerde sağlam yiyorum günde 1200-1300 kalori almamız lazım ben de ana öğünleri sağlam yiyorum sen de madem iki öğün yiyceksin sabah çok sağlam bi kahvaltı yap 11 gibi mesela mutttlaka yumurta ye inan ilerleyen saatlerde kaçamağı önlüyo umarım seviyosundur sonra 3-4 gibi yoğurt ye tok tutsun ki aonra daha saçma şeyler yemeyesin sonra da 6 gibi yemek yine güzel ye ama sabah özellikle çatlayana kadar ye inan akşam üzeri yediklerinden iyidirTamam lokurum tam gaz devam o zaman :)
Uzun uzun anlatmışsın ellerine sağlık cnım bnm :)
Heh işte çatlayana kadar yiyince kilo alıcakmışım gibi geliyo ama iyi yapınca acıkmıyorum canım bişey istemiyor gerçekten :) bunu çoğu kez yaşadım. Acıkmayınca akşam yemeği yemek zorunda kalıyorum eşimle birlikte bu beni de midemi de rahatsız ediyo ama ilerleyen saatlerde yememek için iyi tabi bi yandan da. Sen geçen pazar günü tartılmış mıydın lokurum ya unuttum benRica ederim ne demek yeter ki faydası olsun hem bak ben de ara yapmıyorum ama ana öğünlerde sağlam yiyorum günde 1200-1300 kalori almamız lazım ben de ana öğünleri sağlam yiyorum sen de madem iki öğün yiyceksin sabah çok sağlam bi kahvaltı yap 11 gibi mesela mutttlaka yumurta ye inan ilerleyen saatlerde kaçamağı önlüyo umarım seviyosundur sonra 3-4 gibi yoğurt ye tok tutsun ki aonra daha saçma şeyler yemeyesin sonra da 6 gibi yemek yine güzel ye ama sabah özellikle çatlayana kadar ye inan akşam üzeri yediklerinden iyidir
Heh işte çatlayana kadar yiyince kilo alıcakmışım gibi geliyo ama iyi yapınca acıkmıyorum canım bişey istemiyor gerçekten :) bunu çoğu kez yaşadım. Acıkmayınca akşam yemeği yemek zorunda kalıyorum eşimle birlikte bu beni de midemi de rahatsız ediyo ama ilerleyen saatlerde yememek için iyi tabi bi yandan da. Sen geçen pazar günü tartılmış mıydın lokurum ya unuttum ben
Hee tmm şekerim merak ediyorum senin kilonu valla :)Hayır regl olmuştum cumartesi akşam ama bu hafta tartılıcam balım
Bak şimdi çok yemişsin gibi gelebilir ama bırak öyle gelsin sağlıklı şeylerden çok yemiş olucaksın ve acıkmıycaksın sonra da acıkmasan da 4 saat sonra falan yoğurt ye ki kan şekerin düşmesin acıkmayı bekleme önlem almış olucaksın yoksa bu kısır döngü bitmez sabahtan korkma ye tıka basa bu sonrası için önlem
Yeter uleeeeeeennn
Etliye de gelmiyon sütlüye de şekerimgiysen mi iyi giymesen mi ne diiiceeemi bilemedim yaw
Sütlü deyince bi sütlaç olsaydı iyiydi
Gunaydin canlar :)
Kendime bi söz veriyorum bugece diyetisyene kadar yemek yok sıfır kaçamakla gidicem tatlı isterse canım tarçınlı su iççem . Bir aydır yapıyorum bir buçuk aya yaklaştım 6 kilo verdim ve yapabilirim daha fazla vermeliyim zaman yaklaşıyor kızlar şurda tatile ne kaldı balayına gidememiştim kışın evlendiğimden şimdi bu yaz balayına gitcm Allah nasipp ederse . Başarmalıyım başarıcaaaam başarıcaz sözüm söz ben bi anneyim noldu bana böyle nasıl amacımdan şaştımda daldım yine tatlı denizine . Yemiycem saniyelik mutluluk için ömrümden vazgeçmiycem ah şu dildeki tat duygusu yok mu beyindeki ye ye ye komutları lütfen gidinn artık Yılmıycam kızlar pes etmiycem vazgeçmiycem eşimin kızın iki bacağı senin bi bacağından ince sözlerini unutuptekrar kilo almıycam . PİŞMANLIK yazımla sizlere kocaman iyi geceler talı rüyalar :) ben tekrar 1 ay önce ki halime özüme dönüyorum yih be kim tutar beni :))) ( motivemi kendim ederim tek taşımı kendim alırım gibi oldu bu :)) )
:)) canım çeşmeye Allah nasip ederse istiyorum bebişle antalyaya gitmek istiyordum ama çok zor olur çeşme alaçatı diye düşünüyorum :)Canim benim gene mi uzuldun sen yarm tatli yedn bitti daha dusunme sifa olsun de gec kilo alcam dersen alirsn beyn cok fena bisey bu bana yararli bi kez oldu btti de. Bende yerdm yerdm ay sisdim ay sole oldu die die daha cok yedim bazen dusunmemek gerekiyorki o zman istemiceksn bile. Ne guzel balayinada gtceksnz gayette gzl olcaksn sen bu sene ole kotu dusnme tatile hazirlan cok az da versen senn yüz guzelligin yeter.
Bu arada tatile nereye bakim
:)) canım çeşmeye Allah nasip ederse istiyorum bebişle antalyaya gitmek istiyordum ama çok zor olur çeşme alaçatı diye düşünüyorum :)
:)) canım çeşmeye Allah nasip ederse istiyorum bebişle antalyaya gitmek istiyordum ama çok zor olur çeşme alaçatı diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?