Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

selam kızlar. benim kilo vermem durdu. çok yoğunum diyetimi eskisi kadar düzenli uygulayamıyorum evde kendime ayırabileceğim vaktim de azaldı ve şunu farkettim sizler le de paylaşayım gün içinde ne kadar koşuşturma içerisinde olursam olayım spor yapmak gibi faydalı olmuyor. basit hareketler de yapsam evde, açlığımı unutuyordum ve daha az acıkıyordum. metabolizmayla alakalı olsa gerek. en kısa zamanda işlerimi yoluna koyduğumda diyetime de evde spor yapmaya da devam edicem. çok sık yazamıyorum kbkmayın. hepinizi öpüyorum. sıkı diyetler :))) en kısa zamanda görüşmek üzere

Tamam lokurum tam gaz devam o zaman :)
Uzun uzun anlatmışsın ellerine sağlık cnım bnm :)
Rica ederim ne demek yeter ki faydası olsun hem bak ben de ara yapmıyorum ama ana öğünlerde sağlam yiyorum günde 1200-1300 kalori almamız lazım ben de ana öğünleri sağlam yiyorum sen de madem iki öğün yiyceksin sabah çok sağlam bi kahvaltı yap 11 gibi mesela mutttlaka yumurta ye inan ilerleyen saatlerde kaçamağı önlüyo umarım seviyosundur sonra 3-4 gibi yoğurt ye tok tutsun ki aonra daha saçma şeyler yemeyesin sonra da 6 gibi yemek yine güzel ye ama sabah özellikle çatlayana kadar ye inan akşam üzeri yediklerinden iyidir

Heh işte çatlayana kadar yiyince kilo alıcakmışım gibi geliyo ama iyi yapınca acıkmıyorum canım bişey istemiyor gerçekten :) bunu çoğu kez yaşadım. Acıkmayınca akşam yemeği yemek zorunda kalıyorum eşimle birlikte bu beni de midemi de rahatsız ediyo ama ilerleyen saatlerde yememek için iyi tabi bi yandan da. Sen geçen pazar günü tartılmış mıydın lokurum ya unuttum ben

Hayır regl olmuştum cumartesi akşam ama bu hafta tartılıcam balım

Bak şimdi çok yemişsin gibi gelebilir ama bırak öyle gelsin sağlıklı şeylerden çok yemiş olucaksın ve acıkmıycaksın sonra da acıkmasan da 4 saat sonra falan yoğurt ye ki kan şekerin düşmesin acıkmayı bekleme önlem almış olucaksın yoksa bu kısır döngü bitmez sabahtan korkma ye tıka basa bu sonrası için önlem

Beni de alın aranıza yalnız yarışma tarzında olsun dişli rakipler olsun ki çabuk verelim benim boy 1.72 kilo 72.5
En az 65 olmak istiyorum kemiklerim iri ve çok çıksınlar istemiyorum çok çıkmazsa kemikler 60 a kadar inebilirim yarışmak isteyen var mı :)

Hee tmm şekerim merak ediyorum senin kilonu valla :)
O zaman ben sabah güzelce karnımı doyurucam oleyy kahvaltının benim için ayrı bi yeri var. Akşam da hafif yerim 1 dl ekmekle. Çorba yemek olunca ekmeği çok aramıyorum çok şükür :)

Canlarım giremedim ev temizliği yemek tatlı derken kayınvalidemlerle eltimleri çağırdım onlarla sohbet muhabbet ve bu hafta diyet hak getire gece gece tatlıda yedim yarım kase hemde sanırım bu hafta kilo alıcam bütün bunlar kaçamak yapmadığımdan oluyor sağlam bi gün kaçamak yapsaydım bunlar olmucaktı kilomu korusam iyidir yani o derece kesin yarım kilo gitceğine geri gelcek pişmanımmmmm

Sayfalarca konuşmuşsunux bensiz kıskandım hiç merak etmedenizmi beni

Kendime bi söz veriyorum bugece diyetisyene kadar yemek yok sıfır kaçamakla gidicem tatlı isterse canım tarçınlı su iççem . Bir aydır yapıyorum bir buçuk aya yaklaştım 6 kilo verdim ve yapabilirim daha fazla vermeliyim zaman yaklaşıyor kızlar şurda tatile ne kaldı balayına gidememiştim kışın evlendiğimden şimdi bu yaz balayına gitcm Allah nasipp ederse . Başarmalıyım başarıcaaaam başarıcaz sözüm söz ben bi anneyim noldu bana böyle nasıl amacımdan şaştımda daldım yine tatlı denizine . Yemiycem saniyelik mutluluk için ömrümden vazgeçmiycem ah şu dildeki tat duygusu yok mu beyindeki ye ye ye komutları lütfen gidinn artık Yılmıycam kızlar pes etmiycem vazgeçmiycem eşimin kızın iki bacağı senin bi bacağından ince sözlerini unutuptekrar kilo almıycam . PİŞMANLIK yazımla sizlere kocaman iyi geceler talı rüyalar :) ben tekrar 1 ay önce ki halime özüme dönüyorum yih be kim tutar beni :))) ( motivemi kendim ederim tek taşımı kendim alırım gibi oldu bu :)) )

Bende yoğurt kürüne başlayacağım bu akşam inşallah bakalım ne zaman etkisini gösterecek sabah 8 kek yedim öğle iki lahmacun akşam sadece yarım parça et yedim yaklaşık 30 tane de cin biber turşusu yedim bağırsakları çalıştırsın diye ben ne zaman yoğurt kürü yapmaya kalksam kabız oluyorum ve üç günde kürü bırakıyorum

Yeter uleeeeeeennn
Etliye de gelmiyon sütlüye de şekerim giysen mi iyi giymesen mi ne diiiceeemi bilemedim yaw
Sütlü deyince bi sütlaç olsaydı iyiydi

Ahahahahahahah

Gunaydnnn tatlim nie sinirlwniosun ki sutpac yapda agzimiz tatlani versin dmi ☺☺

Gunaydin canlar :)

Gunaydnn tatlimm

E esrAhsm canim yazilarini okudum uzme kendini lokurunda dedgi gbi bz de bu yollardan cok gecdik benim gtmedgm diyetsyrn akapintur spor kalmamisdir bak suan ilk defa 63 gordum oda gene diyetsyenle sende yapicaksn bunu ama sen biraz bizi dinlesen illa iki ogun diil yani sana veriyorum gbi gelio kiloyu yagdan vermek onemli az ve sik 2 ogunse daha cok yiceksn yoksa akln yemekde olur karnin doycakki beyn de tatli tatli demicek sana guveniyoruz sana

@can_iso tesekkur edrim guzel dileklerin icin güzel anne

Canim benim gene mi uzuldun sen yarm tatli yedn bitti daha dusunme sifa olsun de gec kilo alcam dersen alirsn beyn cok fena bisey bu bana yararli bi kez oldu btti de. Bende yerdm yerdm ay sisdim ay sole oldu die die daha cok yedim bazen dusunmemek gerekiyorki o zman istemiceksn bile. Ne guzel balayinada gtceksnz gayette gzl olcaksn sen bu sene ole kotu dusnme tatile hazirlan cok az da versen senn yüz guzelligin yeter.

Bu arada tatile nereye bakim

:)) canım çeşmeye Allah nasip ederse istiyorum bebişle antalyaya gitmek istiyordum ama çok zor olur çeşme alaçatı diye düşünüyorum :)

:)) canım çeşmeye Allah nasip ederse istiyorum bebişle antalyaya gitmek istiyordum ama çok zor olur çeşme alaçatı diye düşünüyorum :)

Günaydın merveem nasılsııın akşam yazdıkalrını şimdi okudum ama bebişim sen bize dedin yemek yapıcam pasta yapıcam diye o yüzden işi vardır diye düşündüm yani ben hiç özlemez miyiz

Daha iyisin di mi bu topiği açan bizleri buluşturan merve oldun di miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…