- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #4.361
Oy oy hüloğğğğğğ ben ne yapam nerelere gidemmm. 3 gün detoks yapsam yetmez yaniBen kıyamadım bak, kızmadım arkadaşımaammaaaa gelir şimdik bizim eli maşalı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy oy hüloğğğğğğ ben ne yapam nerelere gidemmm. 3 gün detoks yapsam yetmez yaniBen kıyamadım bak, kızmadım arkadaşımaammaaaa gelir şimdik bizim eli maşalı
![]()
Allahımmm çok mutsuzumm Yarabbim.lokur gel de bi azarla beni yaa kendime geleyim böhüüü
Atıştırdım diyo yaaAhahha arada atıştırdım yaa yemekle de 1 dl yedim. Çorbayla enginar yemeği yedim bi de düşün. Bana bugün bi haller olmuş.
Luppo da duruyodu kaç gündür yedim bitti. Bizde devamı geliyo hepsinin yaa
Ben kıyamadım bak, kızmadım arkadaşımaammaaaa gelir şimdik bizim eli maşalı
![]()
ÜhhhüüüühhüüüüüNe desem bilemedim
Uzun süre sessiz kalmandan anlamalıydım tek tesellim öğle yemeğin yok
Yani aslında sorum şu tamam iki kare pasta luppo poğaça bunları anladım akşam sadece enginar ve yoğurt yesen aslında hiç sorun değildi bence ekmek çorba niye acıktın mı çok
Seni dövmiycem şevkatle yaklaşmaya karar verdim![]()
He heee bide böyle deneyek bacımNe desem bilemedim
Uzun süre sessiz kalmandan anlamalıydım tek tesellim öğle yemeğin yok
Yani aslında sorum şu tamam iki kare pasta luppo poğaça bunları anladım akşam sadece enginar ve yoğurt yesen aslında hiç sorun değildi bence ekmek çorba niye acıktın mı çok
Seni dövmiycem şevkatle yaklaşmaya karar verdim![]()
Öğle yemeği yeeeeeeKahvaltı mı doyurmuyo anlamıyorum ki ben ne yapıcağımı bilemedim kızlar. Haftasonları kahvaltıdan akşama kadar atıştırmıyorum hiç mesela. Ama doyuyorum yani kahvaltıda. 1-2 dl ekmekle yapıyorum halbuki ama geç yiyoruz ondan sanırım
Kahvaltı mı doyurmuyo anlamıyorum ki ben ne yapıcağımı bilemedim kızlar. Haftasonları kahvaltıdan akşama kadar atıştırmıyorum hiç mesela. Ama doyuyorum yani kahvaltıda. 1-2 dl ekmekle yapıyorum halbuki ama geç yiyoruz ondan sanırım
Bi yol bulucam ya da vazgeçicem. Burda da sürekli yakınmaktan çekiniyorum yani kendime de üzülüyorum. Ne olduğunu anlamıyorum hiç.Bence kahvaltını daha sağlam yap bu birinci önerim öğle yok ama kahvaltı daha çok ve tok tutucak şeyler olsun ve geç yap sonra da bir ara yap yemekten önce yoğurt yumurta mesela ya da yoğurt meyve ama yoğurt mutlaka sonra akşam ye yani ben öğlen yemediğin için acıktığına kanaat getirdim ama yok sıkıntıdan yiyosan hem öğle yemeği yer hem onları yersin o daha kötü o yüzden öğle yeme yine dediğim gibi yapabilirsin sana güveniyorum vazgeçmek yok elbet bir yol bulucaz
Bi yol bulucam ya da vazgeçicem. Burda da sürekli yakınmaktan çekiniyorum yani kendime de üzülüyorum. Ne olduğunu anlamıyorum hiç.
Diyet bozmak bir günde 3 kilo aldırmaz ama vazgeçmek başladığın yere döndürür kendini tok tutucak şeyler yemen lazım yoğurt yumurta tam buğday ekmeği tavuk süt ...
Sabah iki yumurta ye mesela bak çok diyceksin ama sonra pasta yemek daha mı az kalorili hayır... Sabah 2 yumurta 2 dilim ekmek bol domates salatalık 2-3 kk peynir sonra 3-4 saat sonra yoğurt meyve 3-4 saat sonra akşam yemeği böyle bi dene
Allah seniNaaaa niiii naaa niiiii bir kaçamak sonrası moral bozukluğu vakası varmış geldiiiim
Nooolduuuu ne yediiin
Yine devam edicem tabi vazgeçicem dediğime bakma. Kendini Nasıl tutuyosun sen valla hayranım o konuda sana.@lokur
Akşam hadi tamam da öğlen nesfit niye ki beni en çok acıktıran şey ayrıc elma neden yarım elmanın nesinden korktun ki akşam da miktarı çok değilse çok vahim değil aslında bence asıl öğle ve ara azBende bugün biraz kaçırdımsabah ekmeksiz peynir yumurta salata domates Nane yedim ara yarım elma öğle 1 kase nesfit ara yok akşam 2 dilim beyaz ekmek ve fırında pattezli kiyma
![]()
Tamam lokurum tam gaz devam o zaman :)Ooo esra kuşum ben ne diyetler bozdum ki hala da potansiyelim sağlam ama diyorum ya ödül günü yapıyorum ve canım isteyince o gün yiycem diyorum ama arada da bitter falan bir iki kare yiyorum yani bak bu sabah simit yedim biliyosun haftasonu cumartesi akşamı bira içtiğim de oldu haftada bir falanyani ödül günüm deli zaten de bunları da arada yaptım
Sana diyorum kendini aç bırakırsan tam da akşam üstü gözün dener inan ayynısını yaşadım nelere saldırdım geçmiş diyetlerimde bu işin sırrı kendini tok tutmaktam da akşamüstü kan şekeri düşüyo işte o yüzden bak gel beni dinle anlıyorum iki öğün yemek istiyosun tamam ben yok demiyorum ama sağlam ve geç saatte bir kahvaltı yap ama çok sağlam 2 yumurta sonraki lippoyu engeller yumurta çok diye yememek sana daha kalorili şeyler yedirir zaten iki öğün yiyosun iki yumurta yesen nolur ki yani sabah iki yumurta iki dilim ekmek bol domates biber salatalık 3 kk peynir 3-4 zeytin bu seni zaten 3 saat tok tutar rahat 11 de yesen oldu mu saat 2-3 o civarlarda işte kan şekerin düşmeden büyüj bi kase tarçınlı yoğurt ye ister meyveli ister meyvesiz bunu ilaç gibi düşün senin iyiliğin için ki 4-5 te kan şekerin düşmesin öğle zaten yemedin yoğurt nedir onu yemesen sonra ne bulursan yiyceksin ki bu herkeste olur onyoğurdu ye sonra zaten 6da falan yemek yiyosun genelde yemekte de iki dilim ekmek yemek neyse ondan 4-5 kaşık bi kepçe çorba yine yoğurt tamamdır
![]()