- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.341
Ben de bilemedim. Tutamıyorum kendimi. Yine psikolojik tabi ki başka bi sebebi yokYinede sen bilirsin canım ama öğle yemeği yemediğin için çok acıkıyo olabilirmisin, bide öteki türlü mü denesen ki bilemedim tatlım ya
Sıkma canını öyle fazla yemeyle hemen 3 4 kilo alacak değilsin moralini yüksek tut yarında bi öğle yemeği yiyerek dene bence oda olmazsa başka çözüm yolları buluruz canım yeter ki tamamen bırakiiim deme arada oluyo böyle naapalım geç olsun yavaş yavaş gitsin boşver 1 haftada 1 kilo vereceğimize 2 haftada 1 kilo verelim takılma hadiii toparla kendini bi yeşil çay iç sindirime yardımcı olur hemBen de bilemedim. Tutamıyorum kendimi. Yine psikolojik tabi ki başka bi sebebi yoknapayım yarın kaldığım yerden devam artık yapıcak bişy yok.
Burdayım şekerim ben :). Ne bileyim moralimin bozulduğu şey iradesiz olmam. Kafada bitiremedim galiba bu işi ben henüz. Çok çalışmam gerek çoookklHadi bekliyorum seni burda bende bi kahve yapıp gelcem şekerim
Tamam şekerim iyi olmana sevindimBurdayım şekerim ben :). Ne bileyim moralimin bozulduğu şey iradesiz olmam. Kafada bitiremedim galiba bu işi ben henüz. Çok çalışmam gerek çoookkl
Afiyet olsun canımOgle yesil elma ve 1 kayisi aksam yesil fasulye ve bulgur pilavi sonrasindada biraz dut yedim
Naaaa niiii naaa niiiii bir kaçamak sonrası moral bozukluğu vakası varmış geldiiiimBurdayım şekerim ben :). Ne bileyim moralimin bozulduğu şey iradesiz olmam. Kafada bitiremedim galiba bu işi ben henüz. Çok çalışmam gerek çoookkl
Sagol tatlimAfiyet olsun canım
Demiyo ki anacım sır küpü mübarekNaaaa niiii naaa niiiii bir kaçamak sonrası moral bozukluğu vakası varmış geldiiiim
Nooolduuuu ne yediiin
Ne yemedim ki sayayım mı :)Naaaa niiii naaa niiiii bir kaçamak sonrası moral bozukluğu vakası varmış geldiiiim
Nooolduuuu ne yediiin
Orası öyle valla kolay olmuyo gerçekten sabır lazım.Tamam şekerim iyi olmana sevindimirade işinide halletcez inşallah yerken mutlu olduğumuz bir durumda birden azaltmak veya tüm bırakmak kolay deil bencede ama ben inanıyorum zamanla olcak hepsi kııız bizim zayıflayanlardan neyimiz eksik ayool daha iyisini bilem yaparız hem hıııııhh
bi söylesene kıııızNe yemedim ki sayayım mı :)
Öhöö öhöö yazayım bi de siz azarlayınbi söylesene kıııız
söylemedikçe merak ettim iyimi la
Anaaaamm akşam yemeği mi buÖhöö öhöö yazayım bi de siz azarlayın
2 kare dilim pasta 1 kaşarlı poğaça 2 luppo ve ekmek tabiki :) bugün 5 dl ekmek yemiş oldum ve diğerleri de bonus yani
Ahahha arada atıştırdım yaa yemekle de 1 dl yedim. Çorbayla enginar yemeği yedim bi de düşün. Bana bugün bi haller olmuş.Bide şeyi merak ettim; ekmeği neyle yedin?
Ben kıyamadım bak, kızmadım arkadaşımaAllahımmm çok mutsuzumm Yarabbim.lokur gel de bi azarla beni yaa kendime geleyim böhüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?