Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yinede sen bilirsin canım ama öğle yemeği yemediğin için çok acıkıyo olabilirmisin, bide öteki türlü mü denesen ki bilemedim tatlım ya
Ben de bilemedim. Tutamıyorum kendimi. Yine psikolojik tabi ki başka bi sebebi yok napayım yarın kaldığım yerden devam artık yapıcak bişy yok.

Ben de bilemedim. Tutamıyorum kendimi. Yine psikolojik tabi ki başka bi sebebi yok napayım yarın kaldığım yerden devam artık yapıcak bişy yok.
Sıkma canını öyle fazla yemeyle hemen 3 4 kilo alacak değilsin moralini yüksek tut yarında bi öğle yemeği yiyerek dene bence oda olmazsa başka çözüm yolları buluruz canım yeter ki tamamen bırakiiim deme arada oluyo böyle naapalım geç olsun yavaş yavaş gitsin boşver 1 haftada 1 kilo vereceğimize 2 haftada 1 kilo verelim takılma hadiii toparla kendini bi yeşil çay iç sindirime yardımcı olur hem

Hadi bekliyorum seni burda bende bi kahve yapıp gelcem şekerim

Burdayım şekerim ben :). Ne bileyim moralimin bozulduğu şey iradesiz olmam. Kafada bitiremedim galiba bu işi ben henüz. Çok çalışmam gerek çoookkl
Tamam şekerim iyi olmana sevindim irade işinide halletcez inşallah yerken mutlu olduğumuz bir durumda birden azaltmak veya tüm bırakmak kolay deil bencede ama ben inanıyorum zamanla olcak hepsi kııız bizim zayıflayanlardan neyimiz eksik ayool daha iyisini bilem yaparız hem hıııııhh

Burdayım şekerim ben :). Ne bileyim moralimin bozulduğu şey iradesiz olmam. Kafada bitiremedim galiba bu işi ben henüz. Çok çalışmam gerek çoookkl
Naaaa niiii naaa niiiii bir kaçamak sonrası moral bozukluğu vakası varmış geldiiiim

Nooolduuuu ne yediiin

Orası öyle valla kolay olmuyo gerçekten sabır lazım.

Luppoyu koliyle mi alıyonuz gııı
O kadar şeyin içinde bunu merak ettim iyi mi

Bide şeyi merak ettim; ekmeği neyle yedin?
Ahahha arada atıştırdım yaa yemekle de 1 dl yedim. Çorbayla enginar yemeği yedim bi de düşün. Bana bugün bi haller olmuş.
Luppo da duruyodu kaç gündür yedim bitti. Bizde devamı geliyo hepsinin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…