- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.321
Valla gittiğim yerlerde yemeklerede dikkat edersem bol enerji gitcek evet o konuda haklısın bebişim ammaaa gel gör kiiii hepsinde yemekleri ben yapcem birinde misafire akşam yemeği birinde pasta böreeekOh bol enerjiler harca bebeğim ne güzel işte :))
Valla gittiğim yerlerde yemeklerede dikkat edersem bol enerji gitcek evet o konuda haklısın bebişim ammaaa gel gör kiiii hepsinde yemekleri ben yapcem birinde misafire akşam yemeği birinde pasta böreeek
oruç tutayım ben
Sağol bebişimçok mantıklıdedim önce de okadar işle uğraş çocuklar yorucu da olucak sen iradene hakim olursun bence sana güveniyorum
Sen ne kotusun supurgenin ustunde bi cadi gordum bi anda ayakkabilarim spor tatlim isyerine ole topukluyla gelmiyorum bkerenSüpürgesiz olurmu yavrum uçarak gitcem yakında heryere. zor yetişiyom zaten
Ayakkabılar spor olaydı aslıııı
Çekilmez 40 dk spor ayakkabısız aslııııı
Nasıl motive ettim deeeemi
Vay sende baya dolasmissin bizde yeni fatihtrn tasindik daha 1 yil oldu buraya ayagmz orda abim var cunku.ben acıbadem hasanpaşa arası kadıköyde canım ama iş yerim maslak ama okuldayken ömrüm eminönü taraflarında geçti mecbur.. 5 senedir anadolu yakasındayım daha önce hep avrupa yakasında oturdum fatihde de 1 sene yavuz selimde oturdum okuldan br arkadaşla sonra ortaköy kurtuluş mecidiyeköy veee kadıköyy son durak oldu memnunum şuan
Valla gittiğim yerlerde yemeklerede dikkat edersem bol enerji gitcek evet o konuda haklısın bebişim ammaaa gel gör kiiii hepsinde yemekleri ben yapcem birinde misafire akşam yemeği birinde pasta böreeek
oruç tutayım ben
Vayy baya dolasmissn ben fathde 10 yila yak
Oturdum yeni tasindik daha 1 yil oldu buraya ayagmz o
Biz vermeye ugrasalim.esin almaya isin zor gerc
Ay kiz onlar yenmez mi immm pogcalar borekler of of
Anadolu yakasi gzldir bende kavacikda 10 yil oturdum yani orda dogdum akeabalarimiz ordadir severim oralari bahce falan kalabalik guzel oliyoreee öğrenciydik o zaman ev değiştir yurt değiştir ... şimdi çokşükür 5 yıldır kadıköydeyimçok seviyorum anadolu yakasını
evet kuzum ben de sevdim acıbadem falan da güzel yani güvenli yürüyüş falan da güzel oluyo ben acıbademle hasanpaşanın ortasındayım boğaya da 20 dk falanAnadolu yakasi gzldir bende kavacikda 10 yil oturdum yani orda dogdum akeabalarimiz ordadir severim oralari bahce falan kalabalik guzel oliyor
Oralar cok guzel cnm aynen yuru ne gzl yerler iyi ben cok seviyorum zten bagdat caddesi falan iyidirevet kuzum ben de sevdim acıbadem falan da güzel yani güvenli yürüyüş falan da güzel oluyo ben acıbademle hasanpaşanın ortasındayım boğaya da 20 dk falan
Oralar cok guzel cnm aynen yuru ne gzl yerler iyi ben cok seviyorum zten bagdat caddesi falan iyidir
Anaaa bak cadı oldum birden yaaaSen ne kotusun supurgenin ustunde bi cadi gordum bi anda ayakkabilarim spor tatlim isyerine ole topukluyla gelmiyorum bkeren
Görüşürüz çiçeeeeemEveeet bir iş günün daha sonuan geldiik herkese kaçamaksız huzurlu neşeli güzel bir akşam diliyorum yarın çalışıyorum dolayısıyla buralarda olurum esen kalın pambıklar
Anaaa bak cadı oldum birden yaaa
Ben biliyom zaten spor ayakkabıyla gittiğini kıııız
sen öyle topuklularla gitmezsin bikerem
Kim demiş aaa ne kadar ayıııp
Yeter uleeeeeeennnNe yani ben bakimsiz muyim topuklu giyemez miyim ne demek istiyon :)
Bakımsız olurmusun hiç canııııımNe yani ben bakimsiz muyim topuklu giyemez miyim ne demek istiyon :)
Ne yedinde bozdun moralini canım?Ben bugün yine çok yedimakşam yemeğimi 5 buçuk gibi yedim geç kalmasın diye. Moralim bozuldu ama
Boşver canım hiç söylemiyim abarttım bugün çok karbonhidrat oldu. Her seferinde aynı şeyi yapıyorum hiç iyi değilNe yedinde bozdun moralini canım?
Yinede sen bilirsin canım ama öğle yemeği yemediğin için çok acıkıyo olabilirmisin, bide öteki türlü mü denesen ki bilemedim tatlım yaBoşver canım hiç söylemiyim abarttım bugün çok karbonhidrat oldu. Her seferinde aynı şeyi yapıyorum hiç iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?