- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.301
aa ben orayı bilmiyorum kadıköyde çarşının içinde bi lahmacun fırını var orası da çok başarılısen nerde oturuyosun ki ya ben unuttum iş yerin nerde ev nerde
Senin işte zor bacıııım Allah kolaylık versinben değil hayat acımasız kardişiiiimm
benimd e vermem lazım
aa beni öptüüü
aman ha meyveleri yeme hemen lahmacunu artır amann eksik kalmasın
şimdi de çok farklı sayılmaz aslında çağrı merkezinin başındayım ben bi yandan işe alım bi yandan eğitim bi yandan satış yaptır stres yani
Aksam:1 pordiyon kiymsli sebze yemegi,1 kase cacik...gun icinde 35 dk gobek atma,30 dk yuruyus..2,5 lt su..
İşler bitmez şekerim.benim yarın yemeğe kalabalık misafirim var, kv nin bi evi var yazın oraya geçiyolar müstakil bahçeli, pazar günüde sabahtan oraya gitcez bi toparlanıp temizlenecek, pazartesi hazırlık yapcam annemin günü için, salı da anneme gitcem.çarşambaya Allah kerim
kızlar goji berry hakkında ne biliyorsunuz bayağı kilo veren var onunla
cok duydumda aman hıc gerek yok ole seylerı 2 gun yapar bırakırız bz
Afiyet olsun canım güzel sporun da menün deAksam:1 pordiyon kiymsli sebze yemegi,1 kase cacik...gun icinde 35 dk gobek atma,30 dk yuruyus..2,5 lt su..
oyy ben okurken yoruldumm allah kolaylık versinnİşler bitmez şekerim.benim yarın yemeğe kalabalık misafirim var, kv nin bi evi var yazın oraya geçiyolar müstakil bahçeli, pazar günüde sabahtan oraya gitcez bi toparlanıp temizlenecek, pazartesi hazırlık yapcam annemin günü için, salı da anneme gitcem.çarşambaya Allah kerim
sey canım fathte zaten begenmessn ama adamlar cok ıyı adanalar falan degısık seylerde yapıolar her etı yemem benben eyup de ıs yerı emınonune yakın dıım bılır mısın buraları
Valla kaçamak yaptım pişmanlık diz boyu enerji harcıyorum yemek yapıyorum bol bol :)))ovvv kaçamaklaar merveee sakin ooolll sen yemekleri de çok yedim zannediyosun aslınd anormal kaçamak da yapmamaya çalış lütfeeen
aman ben sevmiyorum onlarınkini yaave evet küçük doğru söylüyosun hassas kalbini yirim
kızlar bizim eve teyzem tarafından 1 tepsii dereotlu poğaça getirilmiş neden çünkü benim çoks evdiğimi herkes bilir yanii hayatın cilvesi çok büyük bana bari herkese diyette değilim diyeyim de hayat normale dönsün
Doğru söylüyorsun canm valla ama ne bilim bayağı iyiymiş garibime gittii
Oh bol enerjiler harca bebeğim ne güzel işte :))İşler bitmez şekerim.benim yarın yemeğe kalabalık misafirim var, kv nin bi evi var yazın oraya geçiyolar müstakil bahçeli, pazar günüde sabahtan oraya gitcez bi toparlanıp temizlenecek, pazartesi hazırlık yapcam annemin günü için, salı da anneme gitcem.çarşambaya Allah kerim
Ay evet o durum çok kötü iyi yaptın canım sıhhatler olsun öp minnoşu :))Yok cnm yakmadım ona bile vakit yoktu zaten bütün vücudu kaka olmuştu ne yapıcağımı bilemedm. Hava güzel burası sıcak bugün. 5 dkda hallettim valla çok şükür :)
Aynen canım yaaa daha bide okul işleri, çarşamba da yine işler birikir bi okula uğrarımafıyet olsun menun guzelmıs.
MerveeTunaa gene mı pasta ıstedı esın kız hergun hergun yapılır mı bu
canım sanada kolay gelsın baya yorucu gecıcek sennde bu haftan desene
afıyet olsun menun guzelmıs.
MerveeTunaa gene mı pasta ıstedı esın kız hergun hergun yapılır mı bu
RamazN geliyor diye kilo almak istiyo ramazandada verirsem iskelet gibi kalırım dyo yemekler pastalar :)))
canım sanada kolay gelsın baya yorucu gecıcek sennde bu haftan desene
Afiyet olsun canım güzel sporun da menün de
oyy ben okurken yoruldumm allah kolaylık versinn
aslıtoşumben alışığım öyle yerlere çünkü antepte de en güzel eti lahmacunu salaş pis görünümlü yerler yapar kale altı vardır mesela görsen yemem dersin ama en iyisi ordadır yani severim ben öyle bilinmeyen ama güzel yapan yerleri yaa yanir özellikle eminönü çemberlitaş çok iyi bilirim çemberlitaş kız urdunda kaldım çünkü üniversiteye ilk geldiğimde 1 yıl cağaloğlu falan bilirim oraları eyübü çok iyi bilmem ama
oyy ben okurken yoruldumm allah kolaylık versinn
Aynen canım yaaa daha bide okul işleri, çarşamba da yine işler birikir bi okula uğrarım
yalaaaaaaannnkızlar goji berry hakkında ne biliyorsunuz bayağı kilo veren var onunla
kızlar bizim eve teyzem tarafından 1 tepsii dereotlu poğaça getirilmiş neden çünkü benim çoks evdiğimi herkes bilir yanii hayatın cilvesi çok büyük bana bari herkese diyette değilim diyeyim de hayat normale dönsün
Süpürgesiz olurmu yavrum uçarak gitcem yakında heryere. zor yetişiyom zatensüpürgenı unutma hezor cocuklarda var kosturmaca hamarat hatunun halı baska
smdı cıkıcam bende eve bı yuryus yaparım bakalım bugun 40 dk ıns zorlarım
zaten eyupun yukarsındayım cnm. emınonu zaten bılmeyen yokturaynen kavacıkda kuzenm var o bıze dedı oraya gıdın gıdın bı gıttık orası cnku kadnlar pazarı mı ne dıe gecer bole hep lokantalar etcıler hep kokar yanı ama fenaaa ya bıde domdurmalı helvası var off offf ama lahmacunu yaglı baya ben en ıyısı ıdareten baska yere gıdım kalorıyı cok almaya gerek yok sımdı sen nerde oturuyordun iş yerın bıde bu yaka ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?