Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aa ben orayı bilmiyorum kadıköyde çarşının içinde bi lahmacun fırını var orası da çok başarılı sen nerde oturuyosun ki ya ben unuttum iş yerin nerde ev nerde

sey canım fathte zaten begenmessn ama adamlar cok ıyı adanalar falan degısık seylerde yapıolar her etı yemem ben ben eyup de ıs yerı emınonune yakın dıım bılır mısın buraları

Senin işte zor bacıııım Allah kolaylık versin

Aksam:1 pordiyon kiymsli sebze yemegi,1 kase cacik...gun icinde 35 dk gobek atma,30 dk yuruyus..2,5 lt su..

afıyet olsun menun guzelmıs.

MerveeTunaa gene mı pasta ıstedı esın kız hergun hergun yapılır mı bu

canım sanada kolay gelsın baya yorucu gecıcek sennde bu haftan desene

kızlar bizim eve teyzem tarafından 1 tepsii dereotlu poğaça getirilmiş neden çünkü benim çoks evdiğimi herkes bilir yanii hayatın cilvesi çok büyük bana bari herkese diyette değilim diyeyim de hayat normale dönsün

Aksam:1 pordiyon kiymsli sebze yemegi,1 kase cacik...gun icinde 35 dk gobek atma,30 dk yuruyus..2,5 lt su..
Afiyet olsun canım güzel sporun da menün de
oyy ben okurken yoruldumm allah kolaylık versinn
sey canım fathte zaten begenmessn ama adamlar cok ıyı adanalar falan degısık seylerde yapıolar her etı yemem ben ben eyup de ıs yerı emınonune yakın dıım bılır mısın buraları

aslıtoşum ben alışığım öyle yerlere çünkü antepte de en güzel eti lahmacunu salaş pis görünümlü yerler yapar kale altı vardır mesela görsen yemem dersin ama en iyisi ordadır yani severim ben öyle bilinmeyen ama güzel yapan yerleri yaayanir özellikle eminönü çemberlitaş çok iyi bilirim çemberlitaş kız urdunda kaldım çünkü üniversiteye ilk geldiğimde 1 yıl cağaloğlu falan bilirim oraları eyübü çok iyi bilmem ama

Valla kaçamak yaptım pişmanlık diz boyu enerji harcıyorum yemek yapıyorum bol bol :)))

ayy canm sızınkıler fena bende cok severm pogcayıda cok ozledım bu ara da
Doğru söylüyorsun canm valla ama ne bilim bayağı iyiymiş garibime gittii

bsver sen dıyetsyene gıtmıon mu en ıyısı o cnm

Oh bol enerjiler harca bebeğim ne güzel işte :))

Yok cnm yakmadım ona bile vakit yoktu zaten bütün vücudu kaka olmuştu ne yapıcağımı bilemedm. Hava güzel burası sıcak bugün. 5 dkda hallettim valla çok şükür :)
Ay evet o durum çok kötü iyi yaptın canım sıhhatler olsun öp minnoşu :))

afıyet olsun menun guzelmıs.

MerveeTunaa gene mı pasta ıstedı esın kız hergun hergun yapılır mı bu

canım sanada kolay gelsın baya yorucu gecıcek sennde bu haftan desene
Aynen canım yaaa daha bide okul işleri, çarşamba da yine işler birikir bi okula uğrarım

zaten eyupun yukarsındayım cnm. emınonu zaten bılmeyen yoktur aynen kavacıkda kuzenm var o bıze dedı oraya gıdın gıdın bı gıttık orası cnku kadnlar pazarı mı ne dıe gecer bole hep lokantalar etcıler hep kokar yanı ama fenaaa ya bıde domdurmalı helvası var off offf ama lahmacunu yaglı baya ben en ıyısı ıdareten baska yere gıdım kalorıyı cok almaya gerek yok sımdı sen nerde oturuyordun iş yerın bıde bu yaka ya

kızlar goji berry hakkında ne biliyorsunuz bayağı kilo veren var onunla
yalaaaaaaannn yani ben goji berry yi dukanda çok tükettim bildiğin kuru üzüm mantığından tatlı ihtiyacını gideriyo ve tok tutuyo evet ama skıcı bişey şimdi suyumu ne çıkmış reklamlı bence gerek yok mucize bişey yok yani kuzum ya

aysuun ya poğaça 1 -2 de ama bence bundan kurtulman lazım yani battı balık yan gider olmasın

süpürgenı unutma he zor cocuklarda var kosturmaca hamarat hatunun halı baska

smdı cıkıcam bende eve bı yuryus yaparım bakalım bugun 40 dk ıns zorlarım
Süpürgesiz olurmu yavrum uçarak gitcem yakında heryere. zor yetişiyom zaten
Ayakkabılar spor olaydı aslıııı
Çekilmez 40 dk spor ayakkabısız aslııııı
Nasıl motive ettim deeeemi

ben acıbadem hasanpaşa arası kadıköyde canım ama iş yerim maslak ama okuldayken ömrüm eminönü taraflarında geçti mecbur.. 5 senedir anadolu yakasındayım daha önce hep avrupa yakasında oturdum fatihde de 1 sene yavuz selimde oturdum okuldan br arkadaşla sonra ortaköy kurtuluş mecidiyeköy veee kadıköyy son durak oldu memnunum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…