- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.281
kuzu onun 3tane beebsı var ya senn 1Oha kız 17 nee çokmuş hee benim o kadar olmuyo yaa
Unuttum kız ben onun 3 tane olduğunu. Aman dedim :)kuzu onun 3tane beebsı var ya senn 1bölü 3 yap sen
olsun tatlımUnuttum kız ben onun 3 tane olduğunu. Aman dedim :)
ben değil hayat acımasız kardişiiiimmÇok insafsızsın heee
Ulen evdeki halıları yıkamaya verdim. Yürüdükçe lambır lumbur ses çıkıyo kıl oldum abiiii
aa beni öptüüü
aman ha meyveleri yeme hemen lahmacunu artır amann eksik kalmasınkuzu arada yıyemem zaten meyve sokakda gelınlık bakmaya gtcem halı bakcam merk etme sen yanıama 1,5 lahmacunu gomerım hacıoglunuynkı kucuk
Amaann çoluk çocukla zor şekerim anası ayrı deeeert tanası ayrı bi dertboşver özelde çalış işine bak
Kız nasıl yıkadın helal olsun ben yıkayamıyom birinin tutması lazım banada öğrettTeşekkür ederim cnm Amin inşallah :) tek başıma 2. Yıkayışım oldu. Normalde eşimle beraber yıkıyoruz ama zorda kalınca Anayım Ben modundayım yani
Kız nasıl yıkadın helal olsun ben yıkayamıyom birinin tutması lazım banada öğrett
Doğru canım dur değiştireyimMervee şu resmini değişsene orda hala 60 sın bak uğursuz geliyo bence
Değiştirdim uğurlar olsun bakalım ama bu hafta kilo gitmicek benden kuzum ya çok kaçamak yaptım hissediyorum biraz önce minik lokumlardan meyveli 7 8 tane yedim pis boğaz geri geldi bari kilo almasaaam pooof bi sigara iççem şimdi anca o paklar beniiiMervee şu resmini değişsene orda hala 60 sın bak uğursuz geliyo bence
Anam zorda kalınca oldu valla duşakabinin çeşmesini açtım suyun sıcaklığı ayarladım. Girdim içine diz çöktüm. Kızı da ayakta tutar gibi tuttum yıkadımm valla oh :)Kız nasıl yıkadın helal olsun ben yıkayamıyom birinin tutması lazım banada öğrett
ben değil hayat acımasız kardişiiiimm
benimd e vermem lazım
aa beni öptüüü
aman ha meyveleri yeme hemen lahmacunu artır amann eksik kalmasın
şimdi de çok farklı sayılmaz aslında çağrı merkezinin başındayım ben bi yandan işe alım bi yandan eğitim bi yandan satış yaptır stres yani
Eweeeet katılıyorum sana kankaIyyy biliyorum o ortamı lanet olsunen nefret ettiklerimden sadece biri :)
Kız soba yakmadan mı yıkadın ben hala küvette elektrikli soba yakıyom yıkıyoz kayınvalidem annem eltim eşim yardım ediyolar hangisi müsait olursa üşümedimi :) maşallah sana :)Anam zorda kalınca oldu valla duşakabinin çeşmesini açtım suyun sıcaklığı ayarladım. Girdim içine diz çöktüm. Kızı da ayakta tutar gibi tuttum yıkadımm valla oh :)
O bebiş seninmiiii maaşaallah çok tatlı Rabbim nazarlardan esirgesin miniğiniKız soba yakmadan mı yıkadın ben hala küvette elektrikli soba yakıyom yıkıyoz kayınvalidem annem eltim eşim yardım ediyolar hangisi müsait olursa üşümedimi :) maşallah sana :)
ovvv kaçamaklaar merveee sakin ooolll sen yemekleri de çok yedim zannediyosun aslınd anormal kaçamak da yapmamaya çalış lütfeeenDeğiştirdim uğurlar olsun bakalım ama bu hafta kilo gitmicek benden kuzum ya çok kaçamak yaptım hissediyorum biraz önce minik lokumlardan meyveli 7 8 tane yedim pis boğaz geri geldi bari kilo almasaaam pooof bi sigara iççem şimdi anca o paklar beniii
kalbımı rencıde edıyorsun amabıtanecık hacıoglu zaten malzemeden calıyor benım sucum mu
ovvv kaçamaklaar merveee sakin ooolll sen yemekleri de çok yedim zannediyosun aslınd anormal kaçamak da yapmamaya çalış lütfeeen
aman ben sevmiyorum onlarınkini yaave evet küçük doğru söylüyosun hassas kalbini yirim
aa ben orayı bilmiyorum kadıköyde çarşının içinde bi lahmacun fırını var orası da çok başarılı:):) aynen ama heryerınkıde yenmıyor ayy fathde bıyer var kadnlar pazarı dıe fena yapıolar normalde oraya gıtmessn ama cok guzel ya enamm oraya mı gtsem acep 1 tane yerm hem
İşler bitmez şekerim.benim yarın yemeğe kalabalık misafirim var, kv nin bi evi var yazın oraya geçiyolar müstakil bahçeli, pazar günüde sabahtan oraya gitcez bi toparlanıp temizlenecek, pazartesi hazırlık yapcam annemin günü için, salı da anneme gitcem.çarşambaya Allah kerimKızlar çikolatalı kepekli bisküvi aldım 2 tane ondan yicem bide bi çay bardağı tarçınlı süt iççem bugün yine pasta yapcam karnıyarık yapcam pilav çorba salata çok işim var hala oturuyorum ay nolcak böyle yaaa valla kedi diliyle yapcam bide gelde yeme yalancı ekler(
Yok cnm yakmadım ona bile vakit yoktu zaten bütün vücudu kaka olmuştu ne yapıcağımı bilemedm. Hava güzel burası sıcak bugün. 5 dkda hallettim valla çok şükür :)Kız soba yakmadan mı yıkadın ben hala küvette elektrikli soba yakıyom yıkıyoz kayınvalidem annem eltim eşim yardım ediyolar hangisi müsait olursa üşümedimi :) maşallah sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?