Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ay biz de başlarda keserken içimiz gidiyodu. Bi de eşim bi keresinde etini kesmiş azıcık büyüdükçe daha zorlaşıyo tırnak bakımı valla. Bizimki sakin maşallah da o kadar zorlamıyo kuzum bizi

maşallah yaa abim de kesti bi kere ölücekti üzüntüsünden ki abim de çok ilgili bi baba maşallah yani bi de ikisi de akşam derslerine falan giriyolar bazı akşam abim yediriyo yıkıyıo uyutuyo yengem varsa yengem ikisi de bir arada olamıyo ya o olacak ya o

Ne güzel maşallah abine yengene de :)

Yok kız niye kızcam hahha bana pasaklı dedin sandım da gerçi çok düzenli olduğum da söylenemez ya hani aynen öyle topla topla yine aynısı. Çamaşır yıkıyom kuruyo ütü yapıyom sonra çamaşır makinesi doluyo yine yıka yine ütüle. Hele ki bulaşık makinesini yerleştir yıkansın sonra yine onları yerine koyy off yani. Kadın olmak çok zor yaa

Aman bana alt değiştirme demeyin yaa bi arkadaşım sormuştu sen günde kaç defa alt değiştiriyosun diye, bilmiyorum ama senin için sayarım dedim sabah ezanından başladım akşam üstü 17 olmuştu sonra saymayı unutmuşum zamanımın yarısı alt açmayla geçiyodu heee çok şükür 2,5 yaşındayken hem gece hem gündüz tuvalet işini hallettikte bende kurtuldum

tamam canım benım dedıgını uygulucam yarn ben meyve yogurt yapım en guzelı oglen lahmacun aksamda sebze oh arada meyvemıde yerım benden gzlı yok

tamam canım benım dedıgını uygulucam yarn ben meyve yogurt yapım en guzelı oglen lahmacun aksamda sebze oh arada meyvemıde yerım benden gzlı yok
çok mantıklı sabah 1 meyve yoğurt, öğlen 1 lahmacun ayran yeşillik, akşam sebze yemeği ve yoğurt arada da 2 meyve en mantıklı kaçamak dengeleme böyle olur bence

Oha kız 17 nee çokmuş hee benim o kadar olmuyo yaa

Iyyy biliyorum o ortamı lanet olsun en nefret ettiklerimden sadece biri :)

ben de nerdeyse bilicektim ama formasyon almadım ve öğretmenlik yapmıyorum aslında edebiyat mezunuyum gerçi öğretmenliğin de tatili falan güzel özel sektörde de çalışma süresi çok ya

yii hacı güzel bi menü oluşturdum ama di mi aslında aslıtoşa acıdım bana kalsa o aralardaki meyveler de olmazdı

kuzu arada yıyemem zaten meyve sokakda gelınlık bakmaya gtcem halı bakcam merk etme sen yanı ama 1,5 lahmacunu gomerım hacıoglunuynkı kucuk

ben de nerdeyse bilicektim ama formasyon almadım ve öğretmenlik yapmıyorum aslında edebiyat mezunuyum gerçi öğretmenliğin de tatili falan güzel özel sektörde de çalışma süresi çok ya
Amaann çoluk çocukla zor şekerim anası ayrı deeeert tanası ayrı bi dert boşver özelde çalış işine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…