- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.261
Ay biz de başlarda keserken içimiz gidiyodu. Bi de eşim bi keresinde etini kesmiş azıcıkbüyüdükçe daha zorlaşıyo tırnak bakımı valla. Bizimki sakin maşallah da o kadar zorlamıyo kuzum bizi
Ne güzel maşallah abine yengene de :)maşallah yaa abim de kesti bi kere ölücekti üzüntüsünden ki abim de çok ilgili bi baba maşallah yani bi de ikisi de akşam derslerine falan giriyolar bazı akşam abim yediriyo yıkıyıo uyutuyo yengem varsa yengem ikisi de bir arada olamıyo ya o olacak ya o
Yok kız niye kızcam hahha bana pasaklı dedin sandım daOyy kızma kıııiz sana demedim pasaklı diye bebiş altını kirletmiş dedin yaa onaydı lafım
Evin daģınıklığı konusunda beni geçemezsiniz anacım.çamaşır toplancak bekliyo. makinede çamaşır var yıkanacak bulaşık makinesini çalıştırdım çıkarken. Oturma odasını topladım güyaa ama 10 dk içinde eski halini almıştıkitaplar boya kalemleri oyuncaklar vs vs çocuk odasından bahsetmiyorum bile
Ne güzel maşallah abine yengene de :)
Aman bana alt değiştirme demeyin yaaAyy valla koktu bayağı :)
Allah bağışlasın yeğenini canımmm
Valla bebeklerin altını temizlemek bazen gerçekten baygınlık derecesine getiriyor insanı. Anlamadım bizimki ne ara yapmış bütün elbiseleri filan mahvolmuş her tarafı kakaydı hahaha
Korktum biraz yıkayamıcam ağlıcak diye ama çok şükür 10 dk sürmediküçük çünkü daha 7 aylık.
yani mesela kurabiye yaparsın arada mavi yeşil yerine 4 tane yersin diğer öğünlerde o 2 dilim ekmeğini ve etimeini yersin 1 paket mavi yeşil yerine 4 kurabiye ya da 3 normal bence o sadece onu karşılar ekmek etimek yersin yine öğünlerinde
2 dilim ekmek hakkın var ya ve 1 etimek ve sabahki müsli ya da yulaf, bunlar karbonhidrat, lahmacun da hamurundan dolayı karbonhidrat ve miktarı 2 dilim ekmek ve etimeğe denktir ve yulafa o yüzden öğlen lahmacun yersen o gün başka ekmek bisküvi müsli yulaf gibi karbobhidrat olan şeyleri yemezsin dengelemek için çünkü lahmacun günlük hakkın olan ekmek yulaf v.s yi karşılar sabah meyve yoğurt ya da normal kahvaltı yaparsın ekmeksiz etimeksiz öğlen lahmacun yeşillik ayran akşam da mesela sebze yemeği ve yoğurt ya da ızgara ve yoğurt aralarda da süt meyve falan mesela
ovvv çılgın senii hadi bakalım
Afiyet olsun canımm görüşürüzzz
Iyyy biliyorum o ortamı lanet olsunBurda bile internet kurcalıyom yaaa atacaklar beni şimdi salondan
naaapim arkadaş burasıda çook sıkıcı
çok mantıklı sabah 1 meyve yoğurt, öğlen 1 lahmacun ayran yeşillik, akşam sebze yemeği ve yoğurt arada da 2 meyve en mantıklı kaçamak dengeleme böyle olur bencetamam canım benım dedıgını uygulucam yarn ben meyve yogurt yapım en guzelı oglen lahmacun aksamda sebze oh arada meyvemıde yerım benden gzlı yok
Oha kız 17 nee çokmuş hee benim o kadar olmuyo yaaAman bana alt değiştirme demeyin yaabi arkadaşım sormuştu sen günde kaç defa alt değiştiriyosun diye, bilmiyorum ama senin için sayarım dedim sabah ezanından başladım akşam üstü 17 olmuştu sonra saymayı unutmuşum zamanımın yarısı alt açmayla geçiyodu heee çok şükür 2,5 yaşındayken hem gece hem gündüz tuvalet işini hallettikte bende kurtuldum
Heytt beee kankama bak çok akıllı. Mantığını yiyimm seninçok mantıklı sabah 1 meyve yoğurt, öğlen 1 lahmacun ayran yeşillik, akşam sebze yemeği ve yoğurt arada da 2 meyve en mantıklı kaçamak dengeleme böyle olur bence
Iyyy biliyorum o ortamı lanet olsunen nefret ettiklerimden sadece biri :)
Yaa boşver çocukların derdini çekmektense ..ben de nerdeyse bilicektim ama formasyon almadım ve öğretmenlik yapmıyorum aslında edebiyat mezunuyumgerçi öğretmenliğin de tatili falan güzel özel sektörde de çalışma süresi çok ya
Heytt beee kankama bak çok akıllı. Mantığını yiyimm senin
Çok insafsızsın heeeyii hacıgüzel bi menü oluşturdum ama di mi aslında aslıtoşa acıdım bana kalsa o aralardaki meyveler de olmazdı
çok mantıklı sabah 1 meyve yoğurt, öğlen 1 lahmacun ayran yeşillik, akşam sebze yemeği ve yoğurt arada da 2 meyve en mantıklı kaçamak dengeleme böyle olur bence
yii hacıgüzel bi menü oluşturdum ama di mi aslında aslıtoşa acıdım bana kalsa o aralardaki meyveler de olmazdı
Aman seninki okadar olmasın zaten ben üçününde değiştiriyodum 1 günde 20yi buluyodu kesinOha kız 17 nee çokmuş hee benim o kadar olmuyo yaa
Amaann çoluk çocukla zor şekerim anası ayrı deeeert tanası ayrı bi dertben de nerdeyse bilicektim ama formasyon almadım ve öğretmenlik yapmıyorum aslında edebiyat mezunuyumgerçi öğretmenliğin de tatili falan güzel özel sektörde de çalışma süresi çok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?