- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.241
Şşşşşşştttttttt napıyosunuz bakiiim
Anacım çorba yaptım kabak haşladım buzluğa koydum kabak sandal yaparım diye. O arada kızım altını pisletmiş acayip onu yıkadımm :) şimdi dinleniyom ama daha mutfakta toplanıcak şeyler varŞşşşşşştttttttt napıyosunuz bakiiim
Napalım ya yarın değişik tarifler deneyeceğim onlara bakıyorum kek yapmaya karar verdim kakaolu hep sizin yüzünüzden
Anacım çorba yaptım kabak haşladım buzluğa koydum kabak sandal yaparım diye. O arada kızım altını pisletmiş acayip onu yıkadımm :) şimdi dinleniyom ama daha mutfakta toplanıcak şeyler var
Sen napıyosun :)
Ayy valla koktu bayağı :)Ellerine sağlık balım off nasıl kokar o dabenim de yiğenim var artık 4 yaşında teyze si onun altını değişirdim offf şimdi artık lazımlığa geçti ama tuvalet keyfi var önce taburasini önüne çekiyo kitabını koyuyo başlıyo yapmaya
Hee heeee hep bizim yüzümüzdenNapalım ya yarın değişik tarifler deneyeceğim onlara bakıyorum kek yapmaya karar verdim kakaolu hep sizin yüzünüzden
Ayy valla koktu bayağı :)
Allah bağışlasın yeğenini canımmm
Valla bebeklerin altını temizlemek bazen gerçekten baygınlık derecesine getiriyor insanı. Anlamadım bizimki ne ara yapmış bütün elbiseleri filan mahvolmuş her tarafı kakaydı hahaha
Korktum biraz yıkayamıcam ağlıcak diye ama çok şükür 10 dk sürmediküçük çünkü daha 7 aylık.
Vuuu taze fasulye mi Aman Allahımmm bayılırımBen de öğle yemeğimi yazayım baari
sabah malum smit vardı öğlen ekmek yok
7 kaşık taze fasulye arkadaşım yaptı iş yerinden benim için diyetime destek oluyolar sağolsunlar 2yk yağ ile pişirmiş yarısını ben yedim 1yk yağlı yani
boll miktarda kıvırcıklı dereotlu havuçlu salata yani büyük bi kaseydi
3 yk yoğurt4-5 tane de çılgın acı süs biber tuşusu şu minnak şeytanlardan
Anaaaaam vay pasaklı vaaayAnacım çorba yaptım kabak haşladım buzluğa koydum kabak sandal yaparım diye. O arada kızım altını pisletmiş acayip onu yıkadımm :) şimdi dinleniyom ama daha mutfakta toplanıcak şeyler var
Sen napıyosun :)
Teşekkür ederim cnm Amin inşallah :) tek başıma 2. Yıkayışım oldu. Normalde eşimle beraber yıkıyoruz ama zorda kalınca Anayım Ben modundayım yanioyy kuzum ya çok da tatlı allahım esirgesin
minnak ya insan korkar tabii yıkamak falan bi de yiğenim de çok ağlardı yıkarlarken insanın sizinir bozuluyo
Vuuu taze fasulye mi Aman Allahımmm bayılırım
Ben de dün 2 kg almıştım pazardan,birazını ayırdım bu hafta pişiririm diye. Kalanı da hoopp dondurucuya:) iyi ki var şu dondurucular yaa
Ay kız ne pasaklısı yıkıyom kuruluyom kaldırıyom ama bişey yaparken yine çıkıyolar meydana yaww bıktım artık. Şimdi yine kurulayıp yerlerine yerleştircem. Evin derdi bitmiyo ki bacımmAnaaaaam vay pasaklı vaaay
Naapim yaa toplantı dediler geldik
Herkesin teşrif etmesini bekliyoz
Afiyet olsun cancağzımBen de öğle yemeğimi yazayım baari
sabah malum smit vardı öğlen ekmek yok
7 kaşık taze fasulye arkadaşım yaptı iş yerinden benim için diyetime destek oluyolar sağolsunlar 2yk yağ ile pişirmiş yarısını ben yedim 1yk yağlı yani
boll miktarda kıvırcıklı dereotlu havuçlu salata yani büyük bi kaseydi
3 yk yoğurt4-5 tane de çılgın acı süs biber tuşusu şu minnak şeytanlardan
En iyisi öyle yapmak zaten tatlım ya iyi oluyo bakma zor anlarda hemen çıkar ısıt mis gibi işte :) ben de öyle pratik olsun diye yapıyom ama iş açıyom başımaben de ne varsa atıyorum geçen işte arkadaşlar geldiğinde dolma yapmıştım hoop buzluğa çok yaptım çünkü poğaça vardı attım hemen hem de gözümün önünd eolmasın diye mercimek çorbası bile var buzlukta
Teşekkür ederim cnm Amin inşallah :) tek başıma 2. Yıkayışım oldu. Normalde eşimle beraber yıkıyoruz ama zorda kalınca Anayım Ben modundayım yani
Ay biz de başlarda keserken içimiz gidiyodu. Bi de eşim bi keresinde etini kesmiş azıcıktabii napıcaksın alışır insan mecbur bi de işte mecbur kalınabiliyodur, ben tırnak kesemiyorum yaa yiğeniminkini de kediminkini bileya içim eziliyo sanki etini kesiyomuş gibi hissediyorum olmuyo yani
Oyy kızma kıııiz sana demedim pasaklı diye bebiş altını kirletmiş dedin yaa onaydı lafımAy kız ne pasaklısı yıkıyom kuruluyom kaldırıyom ama bişey yaparken yine çıkıyolar meydana yaww bıktım artık. Şimdi yine kurulayıp yerlerine yerleştircem. Evin derdi bitmiyo ki bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?