- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.221
saol canım benım gene alım lazım olur zaten guzel tarıflerın ıcınde tesekkur ederım. dıyette bılgılı olmak ne guzel saol tekrardan bzde pek yoktr kek mı ne gerek var al ye asıl bole yapmak lazm tembellık ıste yoksa aynı seyler denıcem bunuda kek kalıbıda aldık eve barı dıyetmzden olsun dmı ıznımde olmadı yaparım.
İnşallah büyün haftamız böyle mutlu enerjik geçsin :) ye bebeğim hem zayıflayıp hep sütümüz olsun istiyorsak bol yeşillik soğan yemek şart :)
Yiyebildiğin zamanlarda ye canım benim ben yine yedim :)aynen canm bende öğleni o şekilde yedim ama soğan yoktu..
tabii yani bunu bi yapsan bir kısmını buzluğa atıp arada çıkarır bir iki dilim yersin illa hemen bitirmek zorunda değilsin arada canın istedikçe sağlıklı birşey olur elinin altında ben bu diyette de ayda bir yaptım yani bunu o gün ekmek yemedim onun yerinde 2-3 dilim kek yedim canım istedikçe
Kızlar Sezar salata yedim ama dehşet midem bulanıyor yaa
Öğle yemeğim beni topa dikmeyin çok yedm ya 1 adet salatalık yarım soğan 6kşk yoğurt 4 kaiık börülce salatası 2 tatlı kaşığı enginar dolması 2 3 tane leblebi 1 dilm ekmek ara öğünümde 15 kiraz 7 badem 2 kuru erikti
Öğle yemeğim beni topa dikmeyin çok yedm ya 1 adet salatalık yarım soğan 6kşk yoğurt 4 kaiık börülce salatası 2 tatlı kaşığı enginar dolması 2 3 tane leblebi 1 dilm ekmek ara öğünümde 15 kiraz 7 badem 2 kuru erikti
bıde benım mesela ara ogunum bıskuvu dısardabn yıcegıme daha hafıf kurabıyeler yapıp kendım mı yesem bılemedm
aynen ekmek yemem ole dengelerım yarnda sabah yulaf yıcem oglen lahmacun yıyp dengelcem bunu.
aaa nıye kı benmde bulandı yemekden snra az dur gecer dusunme ole cnm..
bu mu cok cnm ne cok anlamadm sopalıksın gayet ıyı cok dıye dusunme
bıde benım mesela ara ogunum bıskuvu dısardabn yıcegıme daha hafıf kurabıyeler yapıp kendım mı yesem bılemedm
aynen ekmek yemem ole dengelerım yarnda sabah yulaf yıcem oglen lahmacun yıyp dengelcem bunu.
lahmacun yulafla dengelenmez kii ikisi de karbonhidrat sabah yeşillik domates peynir yumurta ye kuzu öğlen 1 lahmacun ayran boll yeşillik akşam da sebze yemeği ve yoğurt yani tek karbonhidratın lahmacun olsun ara öğünlerde de süt meyve yaparsın bisküvi yemezsin
yani tabii ki arada bisküvi yiyeceğine kendin kek yaparsın kurabiye yaparsın pekmezle çok az yağlı ve arada onları yersin kesilikle içinde ne olduğu belli en azından senin günde kaç dilim ekmek ve kaç bisküvi hakkın var kuzu
İyi mi oh rahatladım çok yedm gbi geldi :))))bıde benım mesela ara ogunum bıskuvu dısardabn yıcegıme daha hafıf kurabıyeler yapıp kendım mı yesem bılemedm
yani mesela kurabiye yaparsın arada mavi yeşil yerine 4 tane yersin diğer öğünlerde o 2 dilim ekmeğini ve etimeini yersin 1 paket mavi yeşil yerine 4 kurabiye ya da 3 normal bence o sadece onu karşılar ekmek etimek yersin yine öğünlerindebenım mavı yesıl bıskuvuden 1 paket 2 dılım ekmek ve 1 dılım etımek oda yarm ekmege denkmıs
lokur mesela benım suankı lıstem sabah ıstersem sut yulaf yada muslı
oglen mesela ızgara
aksam sebze
ama sen dedın ya lahmacun yıcen yulaf yıcen ıkısı proteın ben hep ole yıyom skıntyı mı kı bu
ovvv çılgın senii hadi bakalımkızlar yarın ve öbür gün pilates ve workout yapıcam evdeee
Slmmm
Yoğurtun içine marul salatalık ve acı yeşil biber doģradım yanında da 1 kase çorba var kızlar yiyip çıkacam birazdan
Diyet Kabak Tatlısı
Diyet balkabağı tatlısı tarifi malzemeler:
Diyet balkabağı tatlısı tarifi hazırlanışı:
- 2 su bardağı önceden haşlanmış bal kabağı (ezilmiş halde)
- 1/4 su bardağı of stevia
- 4 adet yumurta akı
- 1 su bardağı tatsız soya sütü veya yağsız süt
- 1/2 çorba kaşığı organik tarçın.
- 1 ölçek vanilyalı peynir altı suyu protein tozu
- 4 adet yumurta akı ve stevyayı bir kapta iyice çırpın.
- Aynı kaba soya sütü ve tarçın ekleyerek çırpmaya devam edin.
- Daha önceden haşlamış olduğunuz bal kabaklarını ezin ve 2 su bardağı kadarını bir blendera atın.
- Blenderı yavaş hızda çalıştırıp üzerine diğer kaptaki karışımı dökün.
- En üste ise vanilyalı, laktozsuz saf peynir altı protein gıda desteğini ekleyin ve karıştırın.
- Fırını 170 derecede önceden ısıtın ve istediğiniz bir kaba karışımı dökün.
- 30-40 dakika sonra çıkartın ve dışarıda 15 dakika bekleterek servise sunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?