Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

tabii yani bunu bi yapsan bir kısmını buzluğa atıp arada çıkarır bir iki dilim yersin illa hemen bitirmek zorunda değilsin arada canın istedikçe sağlıklı birşey olur elinin altında ben bu diyette de ayda bir yaptım yani bunu o gün ekmek yemedim onun yerinde 2-3 dilim kek yedim canım istedikçe

bıde benım mesela ara ogunum bıskuvu dısardabn yıcegıme daha hafıf kurabıyeler yapıp kendım mı yesem bılemedm
aynen ekmek yemem ole dengelerım yarnda sabah yulaf yıcem oglen lahmacun yıyp dengelcem bunu.
Kızlar Sezar salata yedim ama dehşet midem bulanıyor yaa

aaa nıye kı benmde bulandı yemekden snra az dur gecer dusunme ole cnm..

bu mu cok cnm ne cok anlamadm sopalıksın gayet ıyı cok dıye dusunme

Nesi çok yaa gayet güzel toplam 6 kaşık yemek 4 kaşık yoğurt yeşillik 1 dilim ekmek yani mervecim 2-3 lebebi ne ki zaten bence çok agüzel hepsi de sağlıklı afiyet olsun

lahmacun yulafla dengelenmez kii ikisi de karbonhidrat sabah yeşillik domates peynir yumurta ye kuzu öğlen 1 lahmacun ayran boll yeşillik akşam da sebze yemeği ve yoğurt yani tek karbonhidratın lahmacun olsun ara öğünlerde de süt meyve yaparsın bisküvi yemezsin

yani tabii ki arada bisküvi yiyeceğine kendin kek yaparsın kurabiye yaparsın pekmezle çok az yağlı ve arada onları yersin kesilikle içinde ne olduğu belli en azından senin günde kaç dilim ekmek ve kaç bisküvi hakkın var kuzu

he olmaz mı ole proteın gunu gıbı olur dııosun tamam o zman dedıgın gıbı yapım

benım mavı yesıl bıskuvuden 1 paket 2 dılım ekmek ve 1 dılım etımek oda yarm ekmege denkmıs

lokur mesela benım suankı lıstem sabah ıstersem sut yulaf yada muslı
oglen mesela ızgara
aksam sebze

ama sen dedın ya lahmacun yıcen yulaf yıcen ıkısı proteın ben hep ole yıyom skıntyı mı kı bu

ay ne bilim ya tavuk mu bozuktu anlamadım

Diyet Kabak Tatlısı

Diyet balkabağı tatlısı tarifi malzemeler:
  • 2 su bardağı önceden haşlanmış bal kabağı (ezilmiş halde)
  • 1/4 su bardağı of stevia
  • 4 adet yumurta akı
  • 1 su bardağı tatsız soya sütü veya yağsız süt
  • 1/2 çorba kaşığı organik tarçın.
  • 1 ölçek vanilyalı peynir altı suyu protein tozu
Diyet balkabağı tatlısı tarifi hazırlanışı:
  • 4 adet yumurta akı ve stevyayı bir kapta iyice çırpın.
  • Aynı kaba soya sütü ve tarçın ekleyerek çırpmaya devam edin.
  • Daha önceden haşlamış olduğunuz bal kabaklarını ezin ve 2 su bardağı kadarını bir blendera atın.
  • Blenderı yavaş hızda çalıştırıp üzerine diğer kaptaki karışımı dökün.
  • En üste ise vanilyalı, laktozsuz saf peynir altı protein gıda desteğini ekleyin ve karıştırın.
  • Fırını 170 derecede önceden ısıtın ve istediğiniz bir kaba karışımı dökün.
  • 30-40 dakika sonra çıkartın ve dışarıda 15 dakika bekleterek servise sunun.

İyi mi oh rahatladım çok yedm gbi geldi :))))

benım mavı yesıl bıskuvuden 1 paket 2 dılım ekmek ve 1 dılım etımek oda yarm ekmege denkmıs
yani mesela kurabiye yaparsın arada mavi yeşil yerine 4 tane yersin diğer öğünlerde o 2 dilim ekmeğini ve etimeini yersin 1 paket mavi yeşil yerine 4 kurabiye ya da 3 normal bence o sadece onu karşılar ekmek etimek yersin yine öğünlerinde

2 dilim ekmek hakkın var ya ve 1 etimek ve sabahki müsli ya da yulaf, bunlar karbonhidrat, lahmacun da hamurundan dolayı karbonhidrat ve miktarı 2 dilim ekmek ve etimeğe denktir ve yulafa o yüzden öğlen lahmacun yersen o gün başka ekmek bisküvi müsli yulaf gibi karbobhidrat olan şeyleri yemezsin dengelemek için çünkü lahmacun günlük hakkın olan ekmek yulaf v.s yi karşılar sabah meyve yoğurt ya da normal kahvaltı yaparsın ekmeksiz etimeksiz öğlen lahmacun yeşillik ayran akşam da mesela sebze yemeği ve yoğurt ya da ızgara ve yoğurt aralarda da süt meyve falan mesela

kızlar yarın ve öbür gün pilates ve workout yapıcam evdeee
ovvv çılgın senii hadi bakalım
Slmmm
Yoğurtun içine marul salatalık ve acı yeşil biber doģradım yanında da 1 kase çorba var kızlar yiyip çıkacam birazdan

Afiyet olsun canımm görüşürüzzz

Dukan yaparken çok kullandım tatlandırıcı aslında çok da güzel oluyo lezzeti ama tatlandırıcı da sağlıklı değil diye yapmıyorum artık yoksa neler yapılıyo yaa bu da güzellerinden biri sağol datlummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…