- 1 Eylül 2023
- 2.074
- 541
- 26
-
- Konu Sahibi elifAkkaya1809
İnşallahİnşallah vardır kuzum hergün tekrarla varsa daha belirgin olacaktır inşallah
Bi kan testimi versen canımHayırlı olsun benimde adetime 4 gün var bu şekilde çıktı freely kaset test bir kaç gundue yapıyorum en koyu bugün oldu sizce var mıdır
Korkuyorum kan testi vermeye ya , negatif görmekten korkuyorum yani yarın da bı yapıyım bakayım nasıl cikcakBi kan testimi versen canım
Bakalım haber et bizide resim atarsınKorkuyorum kan testi vermeye ya , negatif görmekten korkuyorum yani yarın da bı yapıyım bakayım nasıl cikcak
Canım whatsaptan bu süreçleri takip edelimmievet genelde ilk başlarda 2 kat artış bekleniyor. sonrasında artış yavaşlıyor zaten. inşallah sağlıklı ilerler stres yapmayın
Ay heyecanlandım senin içindeHayırlı olsun benimde adetime 4 gün var bu şekilde çıktı freely kaset test bir kaç gundue yapıyorum en koyu bugün oldu sizce var mıdır
Atarım tabi,hala cesaret edemiyorum kan vermeye iyice pembeyi görmeden rahat edemicem galiba negatif haberini almak istemiyorum gidip ondan sanırım yıllarca çok aldım o negatif haberini cunkuBakalım haber et bizide resim atarsın
Ay inşallah vardır ya yıllardır bu anı bekliyoruz bakalım yarın sabah bidaha yapayım da pembelik görürsem başka test daha alıp denicemAy heyecanlandım senin içindeisterse eşin eczaneden bir tane farklı bir test alsın canım freely ile yapıyorsun ya hep bir tanede başka bir testle dene ama bence Allahın izniyle var gibi yaa
sizin baya baya var ya ,bende de silik çizgi çıkmıştı bu ay sabaha iyice krumuş kalmamıştı mesela sizin baya belirginİlk 3 4 dk içinde çektiğim resimler bunlar şimdi kuruyunca böyle oldular
Çok teşekkür ederim hepinize:) Umut oldunuz bana . 2 yıldır istiyorum . 11 Aralık evlilik yıl dönümüm. Eğer olursa hediyem olcak benim
İnşallah vardır dakika tutuyorum sağlık ocağını arıycam. Valla başım ağrıyor strestensizin baya baya var ya ,bende de silik çizgi çıkmıştı bu ay sabaha iyice krumuş kalmamıştı mesela sizin baya belirgin
İnşallah canım ya güzel haberlerle gelirsin inşallahAy inşallah vardır ya yıllardır bu anı bekliyoruz bakalım yarın sabah bidaha yapayım da pembelik görürsem başka test daha alıp denicemöğrenmek çok istiyorum ama negatif haberden korkuyorum belirti olarak da göğüslerim normal acıyor ama dayanilmicak gibi değil bugün belimde ağrı var bel derken kalça kısmına doğru böyle ağrı desem ağrı değil degisik rahatsızlik hissettiriyor öyle anlatayım ve akıntım var beyaz çok değil ama var kasıklarım da çok hafif batma oluyor arada o kadar
Ay inşallah tek temennim 4 yıldır bekliyoruz, siz hatmi bitirdiniz mi acaba merak ediyorum,kiminin duası derler ya ondan soruyorumİnşallah canım ya güzel haberlerle gelirsin inşallah
Sonuç nedirİnşallah vardır dakika tutuyorum sağlık ocağını arıycam. Valla başım ağrıyor stresten
Valla bende bilmiyorum:) bugün çıkmamış yarın çıkar dediler :)Sonuç nedir
Yok aşkım hatim bitirmedim ama. Rabbim kabul ederse burdaki tüm kardeşlerim dualarımdasınızAy inşallah tek temennim 4 yıldır bekliyoruz, siz hatmi bitirdiniz mi acaba merak ediyorum,kiminin duası derler ya ondan soruyorum
Ayy bana dememişsin:) ama olsun benim de dualarım sizinle:)Ay inşallah tek temennim 4 yıldır bekliyoruz, siz hatmi bitirdiniz mi acaba merak ediyorum,kiminin duası derler ya ondan soruyorum
İnşallah güzel haberler alırız hepimizValla bende bilmiyorum:) bugün çıkmamış yarın çıkar dediler :)
Allah razı olsunAyy bana dememişsin:) ama olsun benim de dualarım sizinle:)
Gecikmen var mı yumurtlamadan kaç gün geçtiArkadaslar hadı bıde bunları yorumlayın be sıze zahmet
Ilk kaset dun aksam
ıkıncı kasetle sondakı erken gebelık bugun sabah ılk ıdrar
Diger erken gebelıkde ogleden sonra yapıldı
Darılıp gucenmem valla yoksa yok dıyın