Kızlar gebelikte mide yanması?

Ladyblack3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
195
64
Kızlar merhaba;
6+5 gebeyim midem 3 gündür yanıyor ve bulantı hissi var yemek yiyemiyorum. Gaviscon ilacı şurup ya da tablet olarak içemiyorum. Bebekler için olan gaviscon infant I içsem bi zararı olur mu sizce?

Rennie duo kullanıyorum. Doktora sormadan ilaç kullanmamak lazım.
Benim de felaket mide yanmam var iki üç gündür. Karışık yediğimden falan diyordum ama hep mi karışık yiyorum ya geçmiyor valla feci yanıyor. Kullandığın ilaç iyi geldi mi canım

Benim de felaket mide yanmam var iki üç gündür. Karışık yediğimden falan diyordum ama hep mi karışık yiyorum ya geçmiyor valla feci yanıyor. Kullandığın ilaç iyi geldi mi canım

Mide yanması yediğimizden ziyade gebelik sürecinde sanırım mide asidi artış gösteriyor. Ben hiç bir şey yemezken bile yanıyordu
Çok işe yarıyor, ayda en az 3 şişe bitiriyorum. Yan etkisi vs de yok ancak yine de doz kontrolü için doktora sormam lazım, aile hekiminizde yazar herhalde. Başka türlü yaşanmıyor. Bazı bitki çayları hafifletir mesela normalde ama malum bitki çayı da tüketemiyoruz.

Reactions: The
Anladım canım gittiğimde bir sorayım bakalım teşekkür ederim

He yok canım olmadım, açıkçası olmayı da düşünmüyorum. Gruptaki konuşmalardan sonra insan artık aşı olmak istemediğini bile söylemeye çekiniyor ama güvenmiyorum ve asla olmam, çok net

Hayırlısı elbette her birimizin tercihi, konuştuğu doktorların bakış açısı ve her birimizin vücudu farklı. En doğru kararı alıp, en sağlıklı şekilde kucağımıza almak nasip olur inşallah

Reactions: The
Evet tabiki öyle, herkes en iyisini yapmak istiyor kendi ve bebeği için. Hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…