ya bende olur olmaz şeylere aglamaya başladım allahım napmam lazım kızlar yaa:uhm:ankarada batıkent dalokay parkında her pazartesi trt de yayınlanan bir program oluyor.bizde gidiyoruzz eşimle.dün akşam gittik işte.oturduk program basladı.biz de bir yandan da çekirdek yiyoruz.kabuklarını da ayakgımızın dibindeki merdivene atıyoruz:1closedeyes: soonra iki kadın iki oglan delikanlı geldi.yanımıza.aşamıza oturmak için oglan çekirdek kabuklarını eliyle iteledi ve oturdu.ben başladım ağlamayasenağlama allahım ne var bunda aglanıcak :dilcikar: eşime göstermiorum tabi elimi kapatıyorum yüzüme.senağlama neyse elimi yüzümü sildim sonra eşim cantamdan su aldı içiyordu sonra bana baktı gülümsedi.tekrar bi daha baktı ve farketti sanırsam elimdeki suyu kafandan geçiririm bak ne bu yüzünün hali dedi senağlama zaten hasret şarkısı sölüyo kadın.anamı babamı özlemişim aglıyorum herşeye bide oglana agladım.desem eşime oglana agladım diye öyle değil suyu,kafamı kırar valla.neyse bende gidene kadar konuşmadım artık.az küs kaldık sonra barıştık tabee:CüvCüv: gamyoncuiremsu