Kızlar gebelikle alakalı test için bir bakar mısınız ?

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
22.959
89.757
1.123
Merhaba hanımlar

Geçen ay ayın 22 sinde regl olmuştum..Şuan son adet tarihi üzerinden 6 gün geçti dün eczaneden gebelik testi aldım yaptım sonuç negatifti bugün de kan testi yaptırmak için aile hekimliğine uğradım ve kan verdim ..

Sorum şu kan testinde belli bir süre geçmesi lazım evet ama 6 gün ideal mi ?

Evet canım hatta adet olmadan da yaptırabiliyosun Eğer şuan bi gebelik varsa kanda çıkar.Hayırlısı olsn hakkında.

5-10 gün ideal demişti doktorum.

İkinci geliyor galiba

Ay elmayra hiç hazır değilim be canım ...Korunuyorduk zaten ihtimal vermek istemiyorum ama olursada yapacak birşey yok sonuçta evlad bizim evladımız :)

Neden gecikti böyle hiç bilmiyorum..Ama önceki gebeliğimde 4.gün de ögrenmiştim idrar testinde.

regl günü geçtiyse yüksek ihtimalle idrar testinde çıkardı,fakat geç döllenme vakalarında geç çıkabilir idrarda da , ama kan testinde kesin sonuç çıkar Allah gönlünüze göre versin

kan testinde gününüz geçmeden bile kesin sonuç belli olur ama gebelik olsaydı idrar testinde silikte olsa ikinci çizgi çıkardı diye düşünüyorum yinede olmaz diye birşey yok tabi hakkınızda hayırlısı olsun

Çok sabırsızım çok..Dayanamadım ve yine idrar testi aldım sabah idrara çıkmamıştım zaten yine yaptım ve tek çizgi..

İnşallah hamile değilimdir 6 gün gecikti çünkü..Şuan hiç hazır değiliz çünkü gerçi korunuyorduk da ama bazen korunduğu takdirde bile gebe kalınabiliyor okuyoruz :)

Evli değilim ama kendi vücudumdan yola çıkarak bir şeyler yazmak istedim.

Stres,hava değişimi,yediğim yiyecekler vs.çoğu şeyden etkilenir benim adetim.

10 günü geçtiği olmuştu bi keresinde.

Geçen ayda 1 hafta mı ne erken geldi.

Belki sizin de bu saydığım sebeplerden biri etkili olmuştur.

Haddimi aşmamışımdır umarım,Allah gönlünüze göre versin.

canım geç döllenme olduysa idrara çıkmayabilir stik i pembeye çeviren b hcg hormonudur o da ancak gebeliğin 15. gününde idrara geçer kesin tanıyı 1 gün geçse bile kan testi koyar :9 hayırlısı olsun
buarada ben şu an hamileyim tam 3 tane test yapmıştım hepsinde negatif kanda 3 günlük çıktı :))

Onlar bizim hazırlığımıza bakmıyor be kontesim

Bu ay ben de 1 hafta geciktim, mayıs ayında mı bi sıkıntı var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…