- 7 Aralık 2024
- 150
- 48
- 27
-
- Konu Sahibi melisa altunok
Kuzum senin kan negatif mi çıktıBunu 1 hafta sonra tekrarla kanda bendede hep pozıtıf cıkıyor halen kanda erken davrandıgım ıcın negatıftı 2 hafta gecıkmesını bekledım halen ıdrarım pozıtıf bakalım yarın kanım ne cıkacak 1 hafta sonra yıne kan ver
bende öyle ,zaten sabah işe geldim biraz araştırma yaptım öğrendim bu testlerin hatalı olduğunu mıoralim bozuldu ama kan verdim yine de zaten çıkmadı da gebelikKuzum başka test al eczaneden anında silik çıkarıyor o test. Bende mutluluktan ağlamıştım var diye başka test yaptım hiç bişey yoktu
Yarın cıkacak benım canımKuzum senin kan negatif mi çıktı
Görürsün kuzum merak etme. Bak iki yıldır her ay test yapıyorum. Bu ay böyle oldu. Belki de nasip oldu. 1 sene normal hemde olmamasıişte insanı umutlandırıyorlar kuzenim demişti belli belirsiz aynı böyle öğrendim diye umutlandık eşime de baktırdım oda gördü çizgi sevindik çünkü bu zamana kadar hiç silik çizgi görmemiştim Allah ıslah etsin diyorum böyle test yapanları
Benimki de yarına kaldı. Haberleşelim inşallah yüzümüz gülerYarın cıkacak benım canım
Yaş kaç bacımbende öyle ,zaten sabah işe geldim biraz araştırma yaptım öğrendim bu testlerin hatalı olduğunu mıoralim bozuldu ama kan verdim yine de zaten çıkmadı da gebelik
işte bilmiyorum ki normal mi eşimde sorun yok bende de estradiol hormonu biraz düşük gerisi normal herşey bir tek hsg çektirmedim adet olmayı bekliyorum adam akıllı bi doktora gidicemGörürsün kuzum merak etme. Bak iki yıldır her ay test yapıyorum. Bu ay böyle oldu. Belki de nasip oldu. 1 sene normal hemde olmaması
Estederiol kaç? Adet zamanı kaç çıktıişte bilmiyorum ki normal mi eşimde sorun yok bende de estradiol hormonu biraz düşük gerisi normal herşey bir tek hsg çektirmedim adet olmayı bekliyorum adam akıllı bi doktora gidicem
yaş 27.Estederiol kaç? Adet zamanı kaç çıktı
TSH hariç diğerleri normal. Benim estederiol de 21 di. Yaşıtız bu arada :)yaş 27.
amh 1.99
lh 2,71
fsh 5,44
estdiaol 18
prolaktin 16,89
tsh 3,71 bu bu ay yüksek çıktı normalde değerim 0.80 1.00 arası bu ay bi yükseldi normalde de troit ilacı kullanıyorum
Araştıra araştıra uzmanı olmuştum bi ara gebeliğe engel bi düşüklüğü yok.yaş 27.
amh 1.99
lh 2,71
fsh 5,44
estdiaol 18
prolaktin 16,89
tsh 3,71 bu bu ay yüksek çıktı normalde değerim 0.80 1.00 arası bu ay bi yükseldi normalde de troit ilacı kullanıyorum
doktorlar da iyi diyor tsh yeni böyle oldu ilaç kullanmayı unuttum 4 5 gün ondan yükseldi normalde 1.00 civarı hep .Araştıra araştıra uzmanı olmuştum bi ara gebeliğe engel bi düşüklüğü yok.
doktorlar da iyi diyor tsh yeni böyle oldu ilaç kullanmayı unuttum 4 5 gün ondan yükseldi normalde 1.00 civarı hep .
adet olayım ilk günü doktora gidicem artık klomene mi başlatır hsg mi ister.
stres mi etkiliyor bilmiyorum yorucu bir işim çalkantılı bir hayatım var :)
işi filan bırakıcam sürekli yorgunum hiç dinlemeden yeni güne başlıyorum ondan mı olmuyor bilmiyorunm alakası var mı da :)
ama ben senden umutluyum baya var öyle hissediyorum
öyle bir baskı var ki üstümde ne sen sor ne ben söyliiym 2.5 yıllık evliyiz bu yıl şubattan beri stiyoruz işte daha bir yıl da tam dolmadı ama mahvoldum stres yapıyorum çok ve sürekli moralimi bozan birileriyle konuşmak zorunda kalıyorum çevremde herkes aynı.Kuzum 1 sene uzun bi süre değil ama.biraz kafanı rahatlat. Çevreden soranlar vardır kesin bebek yok mu diye. Onlardan uzak dur. Çok gece ağladım ben bana kısır bile dediler. Benim annemin 7 sene olmamış. Ondan sonra her sene bi tane olmuş. Stres çok etkiliyor bu işleri
adetiniz geldi mi , ya testlerse beirgin şekilde kırmızımsı görmedikçe umutlanmamak lazım demek kiSonuc negatıf kımyasal gecırdım belkıde
Kimyasal da olsa kan da çıkıyor canım hakkında hayırlısı olsunSonuc negatıf kımyasal gecırdım belkıde
Nefret ediyorum bu insanlardan . Adete 1 gün kala yani dün kan testi vermiştim 78 çıkmış. Yani gebelik var. Sağlıklı ilerler veya ilerlemez bilmiyorum ama, herkesi arayıp “bakın gebe kalabiliyorum demek ki daha üstüme gelmeyin”demek istiyorum. Çok zor biliyorum . Tam 24. Ayda gebe kalabildim. Yarın evlilik yıl dönümüm. Daha çok yeni kardeşim 1 yıl bile olmamış. Niye kendini öyle şartlandırıyorsun? Niye olmuyor diyorsun? Sen öyle dedikçe onlar seviniyorlar. Hamile kalan akrabalarım arkadaşlarım instagramdan hikayelerini gizliyorlardı bana. Nazar ederim diye. Kayınvalidemin yeğeni doğum yaptı dün bana onu anlatıyor ballandıra ballandıra. Bak bugün çok küçük de olsa gebeyim. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Emin ol verecek Cenab’ı hak. Sana fırsat veriyor bu etrafındaki art niyetli pis kalpli insanları tanı diyeöyle bir baskı var ki üstümde ne sen sor ne ben söyliiym 2.5 yıllık evliyiz bu yıl şubattan beri stiyoruz işte daha bir yıl da tam dolmadı ama mahvoldum stres yapıyorum çok ve sürekli moralimi bozan birileriyle konuşmak zorunda kalıyorum çevremde herkes aynı.
bi komşum var 40 yaşında yeni anne oldu daha pazar günü misafirim geldi araba gördü evin önünde hemen mesaj atmış kuzum ağır misafirlerin var dedim bebiş geliyo heralde ,yoo ne alaka yazdım ,işte hummalı bi çalışmalar var eşya çekme seslerigeliyo bi hatreketlenmeler var da işte bebek geliyo oda yapıyosunuz sandım yazmış bende olmuyo bizim çocuğumuz misafirim var hadi yazdım