Umutlanmakta istemiyorum kan sonucunu beklemeside ne zormuş inşallah olacaksa bile hayırlısı sağlıklısı olsunEndişelenmeyin bende keseyi 6.5 haftalıkken ancak vajinal ultrason ile gördüm. Gebelikte var bence çok net çıkmış 2. çizgi hayırlı olsun
Doktor neye göre beş haftalık dedi peki? ultrasonda baktı mı?Umutlanmakta istemiyorum kan sonucunu beklemeside ne zormuş inşallah olacaksa bile hayırlısı sağlıklısı olsun
Son adet tarihimi sordu ona göre söyledi.ultrasonda baktı evet ama vajinal ultrasonda değilDoktor neye göre beş haftalık dedi peki? ultrasonda baktı mı?
bir haftaya belli olur bence gebelik varsa... adetlerinizde düzenliyse kesin vardır.Son adet tarihimi sordu ona göre söyledi.ultrasonda baktı evet ama vajinal ultrasonda değil
Sonucum bugün çıkmış biraz önce online olarak baktım betahcg 1010 çıkmış hamileyim ama kesem neden gözükmemiş olabilir. Kafayı yicembir haftaya belli olur bence gebelik varsa... adetlerinizde düzenliyse kesin vardır.
Endişelenmeyin bende keseyi 6.5 haftalıkken ancak vajinal ultrason ile gördüm. Gebelikte var bence çok net çıkmış 2. çizgi hayırlı olsun
Sevinemedim kiKız ikizim sen gebes mıydın ya maşallah saglıkla kucagına al ınsallah :)
Konu sahıbıcım tebrıkler :)
Sevinemedim ki( kesem niye gözükmedi dış gebelik mi acaba Allah korusun
Vajinal ultrasonla bakmadı bana benim adetlerim düzensiz oluyor mesela geçen ay 26gün sonra olmuştum ondan önceki ay 35gün sonra bu ay gecikti galiba diye evde test yaptım çizfy çizgi çıkınca kan testi vereyim diye doktora gittim doktorda ultrasonda bakalım gözükür dedi baktı göremedi sonra kan verdim .bugün doktoru aradım cuma günü gel dedi keseye bakacak varmı yokmu diyeBen keseyi vajinal ultrasonla 4 bucuk haftalliken gördüm kalp atışını da 6 haftalikken
Kız ikizim sen gebes mıydın ya maşallah saglıkla kucagına al ınsallah :)
Konu sahıbıcım tebrıkler :)
Him normal ultrasonla baktiysa gorukmez tabi canim:) telaşlanma gorursun,inşallah ben malesef 11 haftalikken kaybettim,bebegimi. Rabbim sağ salim kucağına almayi,nasip etsin.Vajinal ultrasonla bakmadı bana benim adetlerim düzensiz oluyor mesela geçen ay 26gün sonra olmuştum ondan önceki ay 35gün sonra bu ay gecikti galiba diye evde test yaptım çizfy çizgi çıkınca kan testi vereyim diye doktora gittim doktorda ultrasonda bakalım gözükür dedi baktı göremedi sonra kan verdim .bugün doktoru aradım cuma günü gel dedi keseye bakacak varmı yokmu diye
Amin inşallah canım ne zormuş bu durumlar. İsteyen herkesin güzel hayırlı sağlıklı bebekleri olsun inşallah bi sorun yokturHim normal ultrasonla baktiysa gorukmez tabi canim:) telaşlanma gorursun,inşallah ben malesef 11 haftalikken kaybettim,bebegimi. Rabbim sağ salim kucağına almayi,nasip etsin.
Hayırlı olsun canım hamilesin kese zaten en iyi 6. Haftada görünüyor daha erken yaniDün gebelik testi yaptım 2.çizgi tam diğeri gibi belirgin değildi bugün kan vermeye gittim doktor son adet tarihime göre ebelik 5haftalık olmuştur ultrasonda keseyi görebiliriz dedi baktı ama göremedi sonra kan verdim sonuçlar yarın çıkacak. Bende gelirken bitane daha test alıp yaptım ikisinide koyuyorum bi değerlendirimisşniz? Gebelik sizce varmı ? Varsa niye kese gözükmedi?
Bu değerle kese gözükmez zaten normal bişey.Sonucum bugün çıkmış biraz önce online olarak baktım betahcg 1010 çıkmış hamileyim ama kesem neden gözükmemiş olabilir. Kafayı yicem
Evet hamileymişim betahcg 1010 çıktı.teşekkürler:) ama işte doktor kese gözükür deyince bakıp göremedi bende dış gebelikmi acaba diye korkmaya başladım inşallah bi sorun yokturHayırlı olsun canım hamilesin kese zaten en iyi 6. Haftada görünüyor daha erken yani
Teşekkürler ama daha sevinemedim ben hamileliğime.Evet ben yaparken çıktı hemen 2.çizgi sonra 2dakka içinde koyulaştı rengi.testin üzerinde yazıyor mesela brnim ilk yaptığım testte 5-10dakika bekleyiniz 10dakka sonra çıkan sonuca itibar etmeyiniz yazıyodu.sen nezaman baktığında gördün 2.çizgiyi?Canımmmm. Tebrik ederimmm darısı başıma inşallah.. bugün bende test yaptım. İlk paylaştığın certain marka ile yaptım. Silik çıktı ikinci çizgim. Ama ne zaman silik çıktı bilmiyorum hemen görememiştim kenara koydum sonra baktığımda gördüm... acaba doğrumu geçerli midir sonucum.. sen hemen baktığında çıktı mı 2. Çizgi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?