- 3 Eylül 2020
- 17
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi bikareturuncu
-
Göğüslerimden anlardım hep olucağımda ama şuan hiç bir belirtim yok kuzum umutlanmakta istemiyorum bilemedimCanimcim ben ilk kizimda adetten 2 gun oncesi anlamistim belirtiler olmadigi icin zaten adet gecipte aserince hoba bir kizim oluverdi
Göğüslerimden anlardım hep olucağımda ama şuan hiç bir belirtim yok kuzum umutlanmakta istemiyorum bilemedim
Pozitif mi sizce ? İdrarın kuruyan kısmının bittiği yer mi çizgi olarak görünüyor acaba.Hayirlu olsun
Allah bağışlasın canım inşallah darısı başımaCanimcim ben ilk kizimda adetten 2 gun oncesi anlamistim belirtiler olmadigi icin zaten adet gecipte aserince hoba bir kizim oluverdi
Kuzum varla yok arası pek anlaşılmıyor yokta diyemiyor insan var da. Bence 1 2 gün sonra gene yap sabah ilk idrarla :)Bat iki gün kala yaptım. Bugün adet günüm henüz hiçbir belirtim yok. Normal zamanlarda adetten iki gün evvel başlayan adet belirtilerimde yok. Bu test negatif mi sizce?Eki Görüntüle 2684702
İnşallah canım.Kuruma çizgisi gibi duruyor beklemiş bi test. Bir dahaki testte belli olur 5dk içinde çıkan geçerli. İnşallah vardır
Bu sabah yaptığım Bu şekilde çok silik beyaz bir çizgi var. Ama 3 saat bekledikten sonra çıktı hemen değil. Ne diyorsunuz?Bence sabah hemen bir test daha yap. Bu sonuç kafa karıştırıcı.
3 saat sonra çıktıysa kuruma çizgisidir muhtemelen o canım.Bu sabah yaptığım Bu şekilde çok silik beyaz bir çizgi var. Ama 3 saat bekledikten sonra çıktı hemen değil. Ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 2685142
İlk 10 dkda çıkması gerekiyor canim. O kuruma çizgisidirBu sabah yaptığım Bu şekilde çok silik beyaz bir çizgi var. Ama 3 saat bekledikten sonra çıktı hemen değil. Ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 2685142
NEgatif benceBat iki gün kala yaptım. Bugün adet günüm henüz hiçbir belirtim yok. Normal zamanlarda adetten iki gün evvel başlayan adet belirtilerimde yok. Bu test negatif mi sizce?Eki Görüntüle 2684702 Eki Görüntüle 2685143
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?