- 25 Temmuz 2024
- 51
- 19
- 24
- Konu Sahibi beyzaa1607
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çizgi var ama bu testler yalancı pozitif de cıkarabiliyor başka testle de dene benceSırt ağrım ve aşırı uyku halim var arkdaşım da nefes alış verişlerin değişik acaba hamile misin dedi ? Bende Bugğn eczanenin önünden geçerken test yaptım ama sizce 2 çizgi var mı
Aç karnına olman önemli değil ki sonucu değiştirmez yani. Sabah ilk idrarinla deneTamamdır aç karnına bi daha denicem Teşkkür ederim
Hayır ama pco olduğu içşn belirtler olunca yapmak istedim ,adetten önce mi kaldım acaba diye düşündüm bu ay folik asit içiyorum sırt ağrısı ve uyku hali var öylesine yaptım çift çizgi görünce heyecanlandım bakalım nasipReglin geçti mi
İlk 3 4 dkda çıktıysa var ancak 7 8 dkdan sonraysa kuruma çizgisiBu akşam farklı markayı denedim o da böyle çıktı sizce 2 . Silik çizgi var mi ben mi görüyorum sadece
4 dkka sonra çıktı bakalım nasipİlk 3 4 dkda çıktıysa var ancak 7 8 dkdan sonraysa kuruma çizgisi
Bence bişeyler var canım sen bi kan ver belki kimyasal falan geçiriyorsundur koyulaşmıyor ama var gibi de bi hastaneye gitBuda sabah ilk idrarla yaptığım test ama 2.çizgi var mı bilemedim
İnşallah vardır Allah herkesin gönlüne göre versinBendede öyle çıkmıştı var bence doktora görün
Sizin de silik miydi böyleBendede öyle çıkmıştı var bence doktora görün
EvetSizin de silik miydi böyle