Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet net görünüyor hatta on gün olmasına göre baya iyi cıkmıs bence tebrikler muhtemelen gebelik varikinci çizgi net değil ama pozitif mi negatif mi ben anlayamadım.İlişkiden sonra 10 gün oldu. Sizin yorumunuzu öğrenmek istiyorum
Eki Görüntüle 2669243 Eki Görüntüle 2669244
Gebelik var. Tebrik ederim. Kanda Beta Hcg hormonundan anlaşılacaktır. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.ikinci çizgi net değil ama pozitif mi negatif mi ben anlayamadım.İlişkiden sonra 10 gün oldu. Sizin yorumunuzu öğrenmek istiyorum
ikinci çizgi net değil ama pozitif mi negatif mi ben anlayamadım.İlişkiden sonra 10 gün oldu. Sizin yorumunuzu öğrenmek istiyorum
ben T harfi de C gibi net olmalı pozitif olması için diye biliyordum.Çokk teşekkür ederimmmGayet net görünüyor hatta on gün olmasına göre baya iyi cıkmıs bence tebrikler muhtemelen gebelik var![]()
ne zaman gitmeliyim kan sonucu için adet günümün geçmesini mi beklemek lazım çok teşekkür ederimmmGebelik var. Tebrik ederim. Kanda Beta Hcg hormonundan anlaşılacaktır. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Adet gectikten sonra net olur muhtemelen o yeni olmasıyla alakalı. Rica ederim ne demek hayırlısıyla kucagnıza alın inşaallahben T harfi de C gibi net olmalı pozitif olması için diye biliyordum.Çokk teşekkür ederimmm![]()
![]()
Bence yarın sabah 10 dan önce sağlık ocağına git. 10dan sonra kan verilmiyor çünkü. Daha sonra doktora söyle gebelik şüphem var diye. O gerekli tetkikleri yapacaktır. Sağlıklı olsun gerisi mühim değil.ne zaman gitmeliyim kan sonucu için adet günümün geçmesini mi beklemek lazım çok teşekkür ederimmm![]()
canım bu sabah gittim kan verdim.Sonuç için aradılar değer 10 çıkmış.Kesin pozitif diyemeyiz buna dediler.Bence yarın sabah 10 dan önce sağlık ocağına git. 10dan sonra kan verilmiyor çünkü. Daha sonra doktora söyle gebelik şüphem var diye. O gerekli tetkikleri yapacaktır. Sağlıklı olsun gerisi mühim değil.
Daha erken olduğundandır iki günde bir kanda baktır iki katı yükselirse sıkıntı yoktur canım on günde embiryo yeni olusuyor nerdeyse zaten on gün önceki ilişkiden yazmıssın oyuzden yükselmesini bekle bende aşılama yaptırdım 11.gün test yaptım böyle cıktı ertesi gün kan verdim 43 cıktı degerim bayramın ikinci günü tekrar istedi doktorum kan tahlili yükselmesine bakacak. İnşaallah hayırsıyla sağlıklı bebişlerimiz bizimledircanım bu sabah gittim kan verdim.Sonuç için aradılar değer 10 çıkmış.Kesin pozitif diyemeyiz buna dediler.![]()
seninde hayırlı olsun bebişin canımDaha erken olduğundandır iki günde bir kanda baktır iki katı yükselirse sıkıntı yoktur canım on günde embiryo yeni olusuyor nerdeyse zaten on gün önceki ilişkiden yazmıssın oyuzden yükselmesini bekle bende aşılama yaptırdım 11.gün test yaptım böyle cıktı ertesi gün kan verdim 43 cıktı degerim bayramın ikinci günü tekrar istedi doktorum kan tahlili yükselmesine bakacak. İnşaallah hayırsıyla sağlıklı bebişlerimiz bizimledir
Sağol canım inşaallah Allah razı olsunseninde hayırlı olsun bebişin canımhadi inşallah bizimle olsunlar sağ salim
bayramda özel hastaneler açık mı peki
Erken olduğu için olabilir. Benimde silik çizgiydi emin olmamıştım bir gün sonra kan testinde 600 çıkmıştı.benimki baya olmuş. Seninki çok daha yeni olduğu için olabilir. Endişelenme sakın.canım bu sabah gittim kan verdim.Sonuç için aradılar değer 10 çıkmış.Kesin pozitif diyemeyiz buna dediler.![]()