Canım bir şey görünmüyorKızlar merhaba bat 22 mayıs bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif değil mi ben sanki çok çok silik gördüm ama kararsız kaldım sizce erken mi daha test yapmak için herkes 5 gün kala öğrenmiş ama
Çok hafif görünüyor çok yakınlaştırmadan bakınca çünkü bende saatlerce bakardım camın önüne geçip anlıyorum sizi siz 2 gün sonra normal kaset test yapıp deneyin bakalım nasıl olacakKızlar merhaba bat 22 mayıs bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif değil mi ben sanki çok çok silik gördüm ama kararsız kaldım sizce erken mi daha test yapmak için herkes 5 gün kala öğrenmiş ama
Gerçekten öyle sürekli ışıkla bakmaya çalışıyorum çok zor bi durumÇok hafif görünüyor çok yakınlaştırmadan bakınca çünkü bende saatlerce bakardım camın önüne geçip anlıyorum sizi siz 2 gün sonra normal kaset test yapıp deneyin bakalım nasıl olacak
Merhaba sol tarafa yakın baya silik bir çizgi var hata payı olabilir tabii bazı markalarda yanlışlık olabiliyormuş.Birkaç gün sonra adetiniz yaklaştığında sabah ilk idrarla deneyin gönlünüzce olur umarımKızlar merhaba bat 22 mayıs bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif değil mi ben sanki çok çok silik gördüm ama kararsız kaldım sizce erken mi daha test yapmak için herkes 5 gün kala öğrenmiş ama
hamilesin :) cizgiyi daha resmi buyutmeden gördum :)))kızlar ben gecikmenin 6. günündeyim bu çizgi 15dk belirdi
Pozitif görünüyor geç döllenme olabilir kan testi verebilirsinizkızlar ben gecikmenin 6. günündeyim bu çizgi 15dk belirdi
Test yanlış olabilir mi tekrardan tekrarlayıp mı gittiniz. Adete kaç gün kalmış oluyor pekiSabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım böyle silik çıktı yumurtlamadan sonra 7-8. Günüm.
Hastaneye gittim hemen betahcg 1.20 çıktı çok garip siz ne düşünüyorsunuz? Sizce hamilelik var mı?
Test yanlış testlere güvenmemek lazım benceTest yanlış olabilir mi tekrardan tekrarlayıp mı gittiniz. Adete kaç gün kalmış oluyor peki
Olabilir benimde geçen ay artımed çizgi çıkarmıştı tekrar yaptığım da ise negatiftiTest yanlış testlere güvenmemek lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?