• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelık testı saatler sonra boyle cıkan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melissss_9394

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
233
90
18
31
Kızlar saatler sonra boyle oldu testım bunu yasayan varmı su damlattım ama yıne gıtmedı

Eklentiler

• 6BB5EF44-9D50-4420-A157-47DDD8C10761.jpeg
    6BB5EF44-9D50-4420-A157-47DDD8C10761.jpeg
    136,4 KB · Görüntüleme: 83
saatler sonra cikan sonuc gecersizdir. Kuruma cizgisi olabilir

Kızlar saatler sonra boyle oldu testım bunu yasayan varmı su damlattım ama yıne gıtmedı
Canım inşallah gebesindir ama geçen ay ben iki test yaptım bir gün arayla ikiside saatler sonra böle oldu heveslendim hayaller kurdum ertesi sabah regl oldum umutsuz olma ama çokta heveslenme benim gbi üzülmeni istemem

Canım inşallah gebesindir ama geçen ay ben iki test yaptım bir gün arayla ikiside saatler sonra böle oldu heveslendim hayaller kurdum ertesi sabah regl oldum umutsuz olma ama çokta heveslenme benim gbi üzülmeni istemem
Tamam canım bı tane daha test var elımde belkı yarın yaparım belkı yapmam zaten ben sanslılardan deglım doktor yolu gozukucek gıbı gelıyor evlenelı bor sene olcak

Tamam canım bı tane daha test var elımde belkı yarın yaparım belkı yapmam zaten ben sanslılardan deglım doktor yolu gozukucek gıbı gelıyor evlenelı bor sene olcak
Benimde bir sene olucak her ay oldumu olucak mı diye kafayı yedim geçen hafta içim çıkana kadar ağladım allah isteyen herkese tez vakitte anne olmayı nasip etsin sende sıkma canını umarım doktora gitmeden hamilelik haberini alırsın

Benimde bir sene olucak her ay oldumu olucak mı diye kafayı yedim geçen hafta içim çıkana kadar ağladım allah isteyen herkese tez vakitte anne olmayı nasip etsin sende sıkma canını umarım doktora gitmeden hamilelik haberini alırsın
Sanmıyorum canım adette olmadım zaten doktor yolu gozuktu bana en azından zaman kaybetmeden tedavıye baslanılsın zaten bekarkende denmıstı bana pcossın cocugun tedavıyle olabılır dıye oyle bır ıhtımal var dedıler

Sanmıyorum canım adette olmadım zaten doktor yolu gozuktu bana en azından zaman kaybetmeden tedavıye baslanılsın zaten bekarkende denmıstı bana pcossın cocugun tedavıyle olabılır dıye oyle bır ıhtımal var dedıler
Umutsuz olma bu sayfada pcos lu olupta gebe kalan bir sürü kadın var darısı başına inşallah 😘

Rabbim nasip eder inşallah en kısa sürede normal gebelik testi innovita gebelik testi erken gebelik testleri hepsi ev test curcunasi şuan o derecede hepsi de sonradan çıkan çizgi kuruma çizgisi yok. İnşallah yanılıyorumdur vardır rabbim en kısa sürede çifter çifter versin inşallah 🤲

Ben de pko luyum. Bir oğlum var 5yasinda doğal yolla hicbirsey yapmadan 6.ayda hamile kaldim. Simdi ikinciyi yaksasik 10aydir deniyoruz ama olmadı... Ama inşallah olacak... Testteki çizgi kuruma çizgisi gibi.. bana defalarca çıktı saatler sonra ilk başta çok umitlenmistim hatta şu damlatiyordum ama sonunda hep adet oldum. Fazla umitlen me ama belkide vardır gebelik. İnşallah vardır. Birkaç gün sonra testi yenile bence

Back