- 2 Ekim 2019
- 233
- 90
- 18
- 31
- Konu Sahibi Melissss_9394
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ıslattım tekrardan cıktısaatler sonra cikan sonuc gecersizdir. Kuruma cizgisi olabilir
Ama ıslattım tekrardan cıktı![]()
tekrar test yapmanizda fayda varAma ıslattım tekrardan cıktı![]()
Canım inşallah gebesindir ama geçen ay ben iki test yaptım bir gün arayla ikiside saatler sonra böle oldu heveslendim hayaller kurdum ertesi sabah regl oldum umutsuz olma ama çokta heveslenme benim gbi üzülmeni istememKızlar saatler sonra boyle oldu testım bunu yasayan varmı su damlattım ama yıne gıtmedı
Bu normal gebelık testıKuruma çizgisi bende 50 test de hep var ama şuan olan yok. Erken gebelik testleri filan hepsi kuruma çizgisi ilk 5 dakka ve 10 dakkasi önemli
Tamam canım bı tane daha test var elımde belkı yarın yaparım belkı yapmam zaten ben sanslılardan deglım doktor yolu gozukucek gıbı gelıyor evlenelı bor sene olcakCanım inşallah gebesindir ama geçen ay ben iki test yaptım bir gün arayla ikiside saatler sonra böle oldu heveslendim hayaller kurdum ertesi sabah regl oldum umutsuz olma ama çokta heveslenme benim gbi üzülmeni istemem
Benimde bir sene olucak her ay oldumu olucak mı diye kafayı yedim geçen hafta içim çıkana kadar ağladım allah isteyen herkese tez vakitte anne olmayı nasip etsin sende sıkma canını umarım doktora gitmeden hamilelik haberini alırsınTamam canım bı tane daha test var elımde belkı yarın yaparım belkı yapmam zaten ben sanslılardan deglım doktor yolu gozukucek gıbı gelıyor evlenelı bor sene olcak
Sanmıyorum canım adette olmadım zaten doktor yolu gozuktu bana en azından zaman kaybetmeden tedavıye baslanılsın zaten bekarkende denmıstı bana pcossın cocugun tedavıyle olabılır dıye oyle bır ıhtımal var dedılerBenimde bir sene olucak her ay oldumu olucak mı diye kafayı yedim geçen hafta içim çıkana kadar ağladım allah isteyen herkese tez vakitte anne olmayı nasip etsin sende sıkma canını umarım doktora gitmeden hamilelik haberini alırsın
Umutsuz olma bu sayfada pcos lu olupta gebe kalan bir sürü kadın var darısı başına inşallahSanmıyorum canım adette olmadım zaten doktor yolu gozuktu bana en azından zaman kaybetmeden tedavıye baslanılsın zaten bekarkende denmıstı bana pcossın cocugun tedavıyle olabılır dıye oyle bır ıhtımal var dedıler
Tamam canım bı tane daha test var elımde belkı yarın yaparım belkı yapmam zaten ben sanslılardan deglım doktor yolu gozukucek gıbı gelıyor evlenelı bor sene olcak