Bunu kullanmadım konunuz üste çıksın diye yazıyorum. Bu testin adıyla konu ararsanız yorum varsa oraya bakarsınızArkadaşlar kullandınız mı kullanmadiniz mi 6 kişi görmüş kimse yazmamış bı yazin birşeyler
Tm canım sağolBunu kullanmadım konunuz üste çıksın diye yazıyorum. Bu testin adıyla konu ararsanız yorum varsa oraya bakarsınız
Teşekkür ederim canım benim kan verdim bugün sağlık ocağına yarın alacağım sonuçları çok heyecanlıyım inşallah hamileyimdirBen Albi'yle gebeligimi öğrendim. Gebe değilken de 2-3 kez kullandım ve asla yanlış pozitif sonuç vermedi. Tavsiye ederim.
Teşekkür ederim balım kan testi verdin bugün sonuçları alacağımBen awox kullanmıştım asla yalancı gölge çıkarmıyor demişlerdi netten almıştım ben ikili olarak
Sağlık ocağından verdiysenin hangi şehirde verdiysen o şehrin laboratuvar sonuçları yaz TC ile bak direkt çıkıyor ben sağlık ocağına gitmeden sonucu görmüştümTeşekkür ederim balım kan testi verdin bugün sonuçları alacağım
E nabıza düşüyor şuan öğrenebilirsin sonucunuTeşekkür ederim balım kan testi verdin bugün sonuçları alacağım
Hakkında hayırlısı olsun canım sonuçları bizle de paylaşTeşekkür ederim balım kan testi verdin bugün sonuçları alacağım
Merhaba kan sonucm 15781 çıktı yarın gideceğim doktor a ilk kan değeri için iyi demiHakkında hayırlısı olsun canım sonuçları bizle de paylaş
Aaaa çok teşekkür ederim bu bilgi içinSağlık ocağından verdiysenin hangi şehirde verdiysen o şehrin laboratuvar sonuçları yaz TC ile bak direkt çıkıyor ben sağlık ocağına gitmeden sonucu görmüştüm
E devlet şifrem yokE nabıza düşüyor şuan öğrenebilirsin sonucunu
Maşallah canım kaç gün gecikmiştin bebiş baya büyümüş :)Merhaba kan sonucm 15781 çıktı yarın gideceğim doktor a ilk kan değeri için iyi demi
19 gün gecikmem de kan verdim ebe 8 haftalık demişti ama bugün doktor a gidip kaç haftalık olduğunu öğreneceğim senin bebiş te 10 haftalik sanırım sağlıklıca kucağımıza alalim inşallah kuzumMaşallah canım kaç gün gecikmiştin bebiş baya büyümüş :)
Benimde 5 vrya 6. Haftada falan o rakamdı sanırım canım 8 yoktur bence :) inşallah sağlıkla alalım hepimiz19 gün gecikmem de kan verdim ebe 8 haftalık demişti ama bugün doktor a gidip kaç haftalık olduğunu öğreneceğim senin bebiş te 10 haftalik sanırım sağlıklıca kucağımıza alalim inşallah kuzum
Kızz nasıl bekledin o kadar Allah seni iyi etsin19 gün gecikmem de kan verdim ebe 8 haftalık demişti ama bugün doktor a gidip kaç haftalık olduğunu öğreneceğim senin bebiş te 10 haftalik sanırım sağlıklıca kucağımıza alalim inşallah kuzum
Amin balım kanama alanı varmış düşük riskin var dedi progesteron başladı 1 hafta sonra gel dedi 1 hafta sonra gidecegimBenimde 5 vrya 6. Haftada falan o rakamdı sanırım canım 8 yoktur bence :) inşallah sağlıkla alalım hepimiz
Amin balım çok teşekkür ederimKızz nasıl bekledin o kadar Allah seni iyi etsinhadi sağlıcakla al kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?