Kızlar gebelik testi önerirmisiniz

melllleek

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
172
29
18
Benim ki sente ledy güvenilir mi bu test kullanan varmı

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-17-13-08-10-081_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-02-17-13-08-10-081_com.android.chrome.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 27
Arkadaşlar kullandınız mı kullanmadiniz mi 6 kişi görmüş kimse yazmamış bı yazin birşeyler

Ben Albi'yle gebeligimi öğrendim. Gebe değilken de 2-3 kez kullandım ve asla yanlış pozitif sonuç vermedi. Tavsiye ederim.

Ben Albi'yle gebeligimi öğrendim. Gebe değilken de 2-3 kez kullandım ve asla yanlış pozitif sonuç vermedi. Tavsiye ederim.
Teşekkür ederim canım benim kan verdim bugün sağlık ocağına yarın alacağım sonuçları çok heyecanlıyım inşallah hamileyimdir

Ben awox kullanmıştım asla yalancı gölge çıkarmıyor demişlerdi netten almıştım ben ikili olarak

19 gün gecikmem de kan verdim ebe 8 haftalık demişti ama bugün doktor a gidip kaç haftalık olduğunu öğreneceğim senin bebiş te 10 haftalik sanırım sağlıklıca kucağımıza alalim inşallah kuzum 🤲🏻🤲🏻
Benimde 5 vrya 6. Haftada falan o rakamdı sanırım canım 8 yoktur bence :) inşallah sağlıkla alalım hepimiz ♥️🥰

19 gün gecikmem de kan verdim ebe 8 haftalık demişti ama bugün doktor a gidip kaç haftalık olduğunu öğreneceğim senin bebiş te 10 haftalik sanırım sağlıklıca kucağımıza alalim inşallah kuzum 🤲🏻🤲🏻
Kızz nasıl bekledin o kadar Allah seni iyi etsin 😀 hadi sağlıcakla al kucağına

Back