- 15 Ocak 2024
- 595
- 170
- 35
-
- Konu Sahibi CerkesMaria
Loboquık mı neydıİlk 5 dakika önemli diyorlar ama bazen çıkmayınca da çıkmıyor kuruma çizgisi bile. Testin markası ney
Pekı kuzucumPazartesi kan ver mariacim. Hic test golgeleriyle takilma. İnsallah saglikla kavusursun.
Acele etmek ıstemıyorum bıraz belkım gelmezse doktora gıderım belkımAynı testten bende yapmıştım şuan hamileyim çok az bir çizgi görüyorum ama ilk dakida çıkan sonuç doğru, 15 dk sonra çıkmış ise bu gölge hamile değilsin ama sen yinede kan ver canım
O asla kuruma çizgisi bile çıkarmıyor bende onu kullanıyorum. Sen bence kan verLoboquık mı neydı
Çizgi var canım gününde geçmiş kan ver benceAdetım 2 gun gecıktı kızlar yapıyorum ılk bısey cıkmıyor bellı belırsız bır golge ızı gıbı aradan 15-20 dk gecıyor boyle oluyor ne yapmalıyım sımdı benEki Görüntüle 3520125
Sanırım bu normal gebelik testi bide erken gebelik testi var istersen onda da dene ama sabah ilk idrarla daha kesin sonuç oluyormuşAdetım 2 gun gecıktı kızlar yapıyorum ılk bısey cıkmıyor bellı belırsız bır golge ızı gıbı aradan 15-20 dk gecıyor boyle oluyor ne yapmalıyım sımdı benEki Görüntüle 3520125
Yarın gıderım bu kuzumÇizgi var canım gününde geçmiş kan ver bence
Insallah oledır kuzumO asla kuruma çizgisi bile çıkarmıyor bende onu kullanıyorum. Sen bence kan ver