Kızlar gebelık testı hakkında bır bakar mısınız ?

CerkesMaria

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
595
170
35
Adetım 2 gun gecıktı kızlar yapıyorum ılk bısey cıkmıyor bellı belırsız bır golge ızı gıbı aradan 15-20 dk gecıyor boyle oluyor ne yapmalıyım sımdı ben

İlk 5 dakika önemli diyorlar ama bazen çıkmayınca da çıkmıyor kuruma çizgisi bile. Testin markası ney

Aynı testten bende yapmıştım şuan hamileyim çok az bir çizgi görüyorum ama ilk dakida çıkan sonuç doğru, 15 dk sonra çıkmış ise bu gölge hamile değilsin ama sen yinede kan ver canım

Aynı testten bende yapmıştım şuan hamileyim çok az bir çizgi görüyorum ama ilk dakida çıkan sonuç doğru, 15 dk sonra çıkmış ise bu gölge hamile değilsin ama sen yinede kan ver canım
Acele etmek ıstemıyorum bıraz belkım gelmezse doktora gıderım belkım

Adetım 2 gun gecıktı kızlar yapıyorum ılk bısey cıkmıyor bellı belırsız bır golge ızı gıbı aradan 15-20 dk gecıyor boyle oluyor ne yapmalıyım sımdı benEki Görüntüle 3520125
Sanırım bu normal gebelik testi bide erken gebelik testi var istersen onda da dene ama sabah ilk idrarla daha kesin sonuç oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…