• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar gebelik testi bakar misinz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 3 4 tane test yaptım ikisinde böyle cıktı farklı ikiside bazılarında negatif çıktı acaba gebelik var adetim yarın bunları 3 4 gün önce yapmstm fotoları yeni yaptigimda çekmiştim hemen cıktı acaba varmı gebelik tek.belirti adet olacak gibi 1 haftadır ağrı adet oldum diyorum bakıyorum beyaz akıntı bilmiyorum sizce var mı
Kizlar 3 4 tane test yaptım ikisinde böyle cıktı farklı ikiside bazılarında negatif çıktı acaba gebelik var adetim yarın bunları 3 4 gün önce yapmstm fotoları yeni yaptigimda çekmiştim hemen cıktı acaba varmı gebelik tek.belirti adet olacak gibi 1 haftadır ağrı adet oldum diyorum bakıyorum beyaz akıntı bilmiyorum sizce var mı
Noldu sonuç canım merak ettim

Noldu sonuç canım merak ettim
Adet 2 gün geçti test böyle cıktı şu an 5 gün gecikti bekliyorum biraz daha geciksn hayak kırıklığına uğramayım diye

Eklentiler

• 20201016_191306.webp
    20201016_191306.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 92
  • 20201016_135948.webp
    20201016_135948.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 85
Valla canim 25 eyluldu eşim asker izne gelmişti sürekli iliski oldu tüm günleri değerlendirdik 3 ekimde de gitti eşim

Valla canim internetteki takvime göre öyle ama yumurtlama dönemi haricinde de ilişkiye girdik pardon 30 ekim imiş yanlış bakmışım
Keşke ovülasyon test ile yapsaydın onlar daha garantili oluyor tlf programı kesin değil cünkü inşllah kimyasal değildir biraz silik cünkü sen kan versene canım emin olursun

Keşke ovülasyon test ile yapsaydın onlar daha garantili oluyor tlf programı kesin değil cünkü inşllah kimyasal değildir biraz silik cünkü sen kan versene canım emin olursun
Canım bende vermek istiyorum ama eşim işte biraz daha geçiksin diyor

Canım bende vermek istiyorum ama eşim işte biraz daha geçiksin diyor
Bence gecikmesi fena değil e bide çizgi de var olası muhtemel inşllh eşine hayırlı haberleri veririsin benimde dün öylesine yaptım hiç bir şey yoktu sabah kuruma çizgisi vardı yıne yaptım bir şey çıkmadı adetime 4 var daha hiç belirti denyok

Bence gecikmesi fena değil e bide çizgi de var olası muhtemel inşllh eşine hayırlı haberleri veririsin benimde dün öylesine yaptım hiç bir şey yoktu sabah kuruma çizgisi vardı yıne yaptım bir şey çıkmadı adetime 4 var daha hiç belirti denyok
Allah isteyen herkese nasip etsin benim ağrılarım çok vae kaşık ağrısı falan inşallah vardır

Ederim canım sagolasin 💜
Ay canım.cok merak ettim, yaz buraya lütfen, bende adete 4 gün kala yaptım silik çıkmıştı, bugün 2 gün adetim gecikti,dün test yaptım negatif cıktı ama belirtiler devam ediyor bir de gecikmem oldu bende bekliyorum, sende de negatif testler çıkmış inşallah hatalıdır negatif testim

Hadi hayirli haberlerle gel bende 13 ekim adet gunumdu kan verdim 109 cikti yarin 11 gun oluyor pazartesi randevum var 13 gun olacak ozmaan insallah keseyi gorururuz bebegide 🤲
Inşallah çok sevindim senin adına ben çok heyecanliyim hiç umudum yok ama inşallah vardır sende hayırlısıyla keseyi görür kalp atışını duyarsın inşallah

Back
X