Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar 3 4 tane test yaptım ikisinde böyle cıktı farklı ikiside bazılarında negatif çıktı acaba gebelik var adetim yarın bunları 3 4 gün önce yapmstm fotoları yeni yaptigimda çekmiştim hemen cıktı acaba varmı gebelik tek.belirti adet olacak gibi 1 haftadır ağrı adet oldum diyorum bakıyorum beyaz akıntı bilmiyorum sizce var mı
Noldu sonuç canım merak ettimKizlar 3 4 tane test yaptım ikisinde böyle cıktı farklı ikiside bazılarında negatif çıktı acaba gebelik var adetim yarın bunları 3 4 gün önce yapmstm fotoları yeni yaptigimda çekmiştim hemen cıktı acaba varmı gebelik tek.belirti adet olacak gibi 1 haftadır ağrı adet oldum diyorum bakıyorum beyaz akıntı bilmiyorum sizce var mı
Adet 2 gün geçti test böyle cıktı şu an 5 gün gecikti bekliyorum biraz daha geciksn hayak kırıklığına uğramayım diyeNoldu sonuç canım merak ettim
Geç dölenme olmulştur belkiiii yumrtlama ne zamandı inşllah hamilesindr canımmAdet 2 gün geçti test böyle cıktı şu an 5 gün gecikti bekliyorum biraz daha geciksn hayak kırıklığına uğramayım diye
Üzerinden bir ay geçmiş nerdeyse canım emin misn yumrtlama dönemindenValla canim 25 eyluldu eşim asker izne gelmişti sürekli iliski oldu tüm günleri değerlendirdik 3 ekimde de gitti eşim
Valla canim internetteki takvime göre öyle ama yumurtlama dönemi haricinde de ilişkiye girdik pardon 30 eylül imiş yanlış bakmışımÜzerinden bir ay geçmiş nerdeyse canım emin misn yumrtlama döneminden
Keşke ovülasyon test ile yapsaydın onlar daha garantili oluyor tlf programı kesin değil cünkü inşllah kimyasal değildir biraz silik cünkü sen kan versene canım emin olursunValla canim internetteki takvime göre öyle ama yumurtlama dönemi haricinde de ilişkiye girdik pardon 30 ekim imiş yanlış bakmışım
Canım bende vermek istiyorum ama eşim işte biraz daha geçiksin diyorKeşke ovülasyon test ile yapsaydın onlar daha garantili oluyor tlf programı kesin değil cünkü inşllah kimyasal değildir biraz silik cünkü sen kan versene canım emin olursun
Bence gecikmesi fena değil e bide çizgi de var olası muhtemel inşllh eşine hayırlı haberleri veririsin benimde dün öylesine yaptım hiç bir şey yoktu sabah kuruma çizgisi vardı yıne yaptım bir şey çıkmadı adetime 4 var daha hiç belirti denyokCanım bende vermek istiyorum ama eşim işte biraz daha geçiksin diyor
Allah isteyen herkese nasip etsin benim ağrılarım çok vae kaşık ağrısı falan inşallah vardırBence gecikmesi fena değil e bide çizgi de var olası muhtemel inşllh eşine hayırlı haberleri veririsin benimde dün öylesine yaptım hiç bir şey yoktu sabah kuruma çizgisi vardı yıne yaptım bir şey çıkmadı adetime 4 var daha hiç belirti denyok
İnşllah canım beni de haberdar etAllah isteyen herkese nasip etsin benim ağrılarım çok vae kaşık ağrısı falan inşallah vardır
Ederim canım sagolasinİnşllah canım beni de haberdar et![]()
Ay canım.cok merak ettim, yaz buraya lütfen, bende adete 4 gün kala yaptım silik çıkmıştı, bugün 2 gün adetim gecikti,dün test yaptım negatif cıktı ama belirtiler devam ediyor bir de gecikmem oldu bende bekliyorum, sende de negatif testler çıkmış inşallah hatalıdır negatif testimEderim canım sagolasin![]()
O testler insani delirtir.Ben ilk basta pozitif aldim sonraki kuruluk izi cikti kan testine git kesinlikle cok yaniltiyorAllah isteyen herkese nasip etsin benim ağrılarım çok vae kaşık ağrısı falan inşallah vardır
Durumun nasil merak ettim insallah gebesindirEderim canım sagolasin![]()
Yarın doktora gitmeye karar verdim canım 9 gün oldu gecikeliDurumun nasil merak ettim insallah gebesindir
Hadi hayirli haberlerle gel bende 13 ekim adet gunumdu kan verdim 109 cikti yarin 11 gun oluyor pazartesi randevum var 13 gun olacak ozmaan insallah keseyi gorururuz bebegideYarın doktora gitmeye karar verdim canım 9 gün oldu gecikeli
Inşallah çok sevindim senin adına ben çok heyecanliyim hiç umudum yok ama inşallah vardır sende hayırlısıyla keseyi görür kalp atışını duyarsın inşallahHadi hayirli haberlerle gel bende 13 ekim adet gunumdu kan verdim 109 cikti yarin 11 gun oluyor pazartesi randevum var 13 gun olacak ozmaan insallah keseyi gorururuz bebegide![]()
Umutsuzluga kapilma hic beklemedigin anda olur herşeyInşallah çok sevindim senin adına ben çok heyecanliyim hiç umudum yok ama inşallah vardır sende hayırlısıyla keseyi görür kalp atışını duyarsın inşallah