Umarım çok istiyorum 7 aydır çok fazla test yaptım kafayı bozdum biraz bu konularlamerhaba bence kan verin en iyi sonuç öyle belli olur attığınız teste göre hamilesinizgelen kanama yerleşme kanaması da olabilir o da hamilelik sürecinde normal ama yoğun olması beklenen bir şey değil yani en doğru olanı kan testiyle betahcg yi takp edin umarım hamilesinizdir
hiç korkma yanında sana destek olacak biriyle git sonucu da güzel olacak inşallahUmarım çok istiyorum 7 aydır çok fazla test yaptım kafayı bozdum biraz bu konularla
Hiç böyle olmamıştı öylesine yaptığım test bu şekilde çıkınca ilk defa çift görünce şaşırdım korkuyorum da kan vermeye
Adetim gelmeden 4 gün öncesinde yapmıştım 1 tane test hiç bir şey çıkmamıştı kimyasal olsa o zaman da pozitif çıkar mıydı bilmiyorum kafam karıştı böyle oluncaKimyasal olmuş olabilir. Yoksa yoğun bir şekilde adet pek olmuyor
Korkum olumsuz olma ihtimali bakalım gidicem cuma günü inşallahhiç korkma yanında sana destek olacak biriyle git sonucu da güzel olacak inşallah
her şey Allah tan nasip kısmet gönlünü ferah tutKorkum olumsuz olma ihtimali bakalım gidicem cuma günü inşallah
Slm kızlar bende bir şey sorsam benim iki gündür günüm geçiyor bugün sol kasigim bide sol belim ağrıyor acaba hamile ola bilirmiyimmerhaba bence kan verin en iyi sonuç öyle belli olur attığınız teste göre hamilesinizgelen kanama yerleşme kanaması da olabilir o da hamilelik sürecinde normal ama yoğun olması beklenen bir şey değil yani en doğru olanı kan testiyle betahcg yi takp edin umarım hamilesinizdir
Test alıp evde bakın öncelikleSlm kızlar bende bir şey sorsam benim iki gündür günüm geçiyor bugün sol kasigim bide sol belim ağrıyor acaba hamile ola bilirmiyim
Geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden korkuyomTest alıp evde bakın öncelikle
Kimyasal olduğunu nasıl anlamıştınGeçen ay kimyasal yaşadım o yüzden korkuyom
Önce beta biraz yüksek çıktı sonra sonra düştüKimyasal olduğunu nasıl anlamıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?