• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik mümkün olabilir mi ?

silajj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Bugün adetimin 3.günü ilk gün yoğundu dün ve bugün az oluyorum lekelenme gibi
Yeni gebelik testi almıştım dün denemek amaçlı kullandım ilk dk larda çift oldu ama ikinci çizgi silik bir şekilde iki tane yaptım ikisi de aynı oldu öğle ve akşam yapmıştım bugün de sabah yaptım yine aynı şekilde ilk 5 dk içinde ikinci çizgi belirdi bunu yaşayanlar oldumu gebelik mümkün olabilir mi bir de PCOluyum kan vermeme gerek var mı sizce yardım

Fotolar ilk ikisi dünden
Tekli olan bugün den

Eklentiler

• IMG_20240529_022218.jpg
    IMG_20240529_022218.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20240529_130102.jpg
    IMG_20240529_130102.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 85
Test pozitif Adet olduysanız kimyasal yaşıyor olabilirsiniz

Kan verebilirsin bence hamilesin

Kimyasal olmuş olabilir. Yoksa yoğun bir şekilde adet pek olmuyor

Hiç umudum yoktu
İlk defa çift çizgi görünce şaşırdım kimyasal olup olmadığını anlamak için testi ne zaman tekrarlamaliyim sizce tekrar yapmama gerek var mı

merhaba bence kan verin en iyi sonuç öyle belli olur attığınız teste göre hamilesiniz:anneadayı: gelen kanama yerleşme kanaması da olabilir o da hamilelik sürecinde normal ama yoğun olması beklenen bir şey değil yani en doğru olanı kan testiyle betahcg yi takp edin umarım hamilesinizdir:KK200::KK200:

Adetim gelmeden 4 gün öncesinde yapmıştım 1 tane test hiç bir şey çıkmamıştı kimyasal olsa o zaman da pozitif çıkar mıydı bilmiyorum kafam karıştı böyle olunca

merhaba bence kan verin en iyi sonuç öyle belli olur attığınız teste göre hamilesiniz:anneadayı: gelen kanama yerleşme kanaması da olabilir o da hamilelik sürecinde normal ama yoğun olması beklenen bir şey değil yani en doğru olanı kan testiyle betahcg yi takp edin umarım hamilesinizdir:KK200::KK200:
Umarım çok istiyorum 7 aydır çok fazla test yaptım kafayı bozdum biraz bu konularla 😁
Hiç böyle olmamıştı öylesine yaptığım test bu şekilde çıkınca ilk defa çift görünce şaşırdım korkuyorum da kan vermeye 🙂

Umarım çok istiyorum 7 aydır çok fazla test yaptım kafayı bozdum biraz bu konularla 😁
Hiç böyle olmamıştı öylesine yaptığım test bu şekilde çıkınca ilk defa çift görünce şaşırdım korkuyorum da kan vermeye 🙂
hiç korkma yanında sana destek olacak biriyle git sonucu da güzel olacak inşallah:KK36:

Kimyasal olmuş olabilir. Yoksa yoğun bir şekilde adet pek olmuyor
Adetim gelmeden 4 gün öncesinde yapmıştım 1 tane test hiç bir şey çıkmamıştı kimyasal olsa o zaman da pozitif çıkar mıydı bilmiyorum kafam karıştı böyle olunca

Slm kızlar bende bir şey sorsam benim iki gündür günüm geçiyor bugün sol kasigim bide sol belim ağrıyor acaba hamile ola bilirmiyim

Akşam olunca midemde şişlik oluyor

Back