Cnm bence en güzeli adet bittikten sonra bir ilişki bir boş gün şeklinde ayı tamamlamak spermde zaten 3 gün canlı kalıyor vücutta benimde bir sağlıksız gebeliğim oldu onda bu dediğim şekil hamile kalmıştım başka hiçbişey yapmamıştım 5 ay geçti kürtajdan hala gebe kalmadım inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde tekrar nasip eder isteyen herkezeMerhaba reglime 5 gün kala 2 gün ilişkiye girdim 1 gün arayla suan reglime 3 gün kaldı
Sizce hamile kalabilirmiyim?
Bir sorum daha var eyer olmaz ise reglim bitince gebe kalmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba gün olarak ?
1 bebeğimi kaybettim 1 bucuk senelik evliyim
5 aylık iken kalbi durdu normal doğum yaptım
Sonra kurtaj ile içim temizlendi. Doğumdan 2 ay sonra 5 6 ay bebek denedim olmadı ama umudumu kaybettim gene denemek istiyorum.
Bilgisi olan bayanlar bana yazabilir mi beni en iyi siz anlarsınız simdi den cok tesekkür ederim
Amin canım inşAllah eşim cok istiyor yandı bebek hasretiyle bende cok istiyorum ama korkuyorum daha olmazsa diye boşanmayi bile dusundum o derece yaCnm bence en güzeli adet bittikten sonra bir ilişki bir boş gün şeklinde ayı tamamlamak spermde zaten 3 gün canlı kalıyor vücutta benimde bir sağlıksız gebeliğim oldu onda bu dediğim şekil hamile kalmıştım başka hiçbişey yapmamıştım 5 ay geçti kürtajdan hala gebe kalmadım inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde tekrar nasip eder isteyen herkeze
o gunler bildiğim imkansıza yakın.
adet takvimi indirin bi tane. son adet gununuzu oraya işaretleyin ve o size gunleri
Yükleyeyim tamam tesekkur ederim canimo gunler bildiğim imkansıza yakın.
adet takvimi indirin bi tane. son adet gununuzu oraya işaretleyin ve o size gunleri belirtiyor.
Neden boşanacaksın evlenirken çocuk için evlenmedin ki öyle düşünme biz zaten bu durumu çok fazla kafaya taktığımız için bence imtihana dönüşüyor kolay hamile kalanlara bakıyorum hiç önemsemiyo bile yani bazıları verende Allah alan da Allah vardır bir hayır bende çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor vitamin falan kullanıyormusun yaşın kaçAmin canım inşAllah eşim cok istiyor yandı bebek hasretiyle bende cok istiyorum ama korkuyorum daha olmazsa diye boşanmayi bile dusundum o derece ya
Ama bu kaygı ve stresle hamile kalamazsınız ki... Vücudunuz stresle baş ederken bir de hamileliği kaldıramayacağı için hamileliğe engel olur. Siz stresi ortadan kaldırın.Amin canım inşAllah eşim cok istiyor yandı bebek hasretiyle bende cok istiyorum ama korkuyorum daha olmazsa diye boşanmayi bile dusundum o derece ya
Hayır kullanmıyorum destek aliyodum folik asit bide demir ilaci sonra bıraktım baya oldu kullanmayalı 21 yaşındayımNeden boşanacaksın evlenirken çocuk için evlenmedin ki öyle düşünme biz zaten bu durumu çok fazla kafaya taktığımız için bence imtihana dönüşüyor kolay hamile kalanlara bakıyorum hiç önemsemiyo bile yani bazıları verende Allah alan da Allah vardır bir hayır bende çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor vitamin falan kullanıyormusun yaşın kaç
Daha yaşın çok genç cnm bu yaşta bu kadar korkmana gerek yok Allahın izniyle olur gebe kalmayı kolaylaştıran takviye vitaminler var onlardan da kullanabilirsin eşinde doktora gözüktü müHayır kullanmıyorum destek aliyodum folik asit bide demir ilaci sonra bıraktım baya oldu kullanmayalı 21 yaşındayım
Bir sorun yok bi uyuşmazlık vardı kan onu da vuruldum zaten.Daha yaşın çok genç cnm bu yaşta bu kadar korkmana gerek yok Allahın izniyle olur gebe kalmayı kolaylaştıran takviye vitaminler var onlardan da kullanabilirsin eşinde doktora gözüktü mü
O zaman rahat ol eşin destekçinse en güzeli en önemlisi o ah bu kaynanalar niye böyle ya sormasa stres olmazsın benimkide öyle habire sorup duruyor üstelik söyledim sorma stres oluyorum dedim çok tuhaf ovülasyon testi de kullanabilirsin cnm yumurtlama günlerini gösteriyo o günlerde ilişki olursa gebelik olma ihtimali yükseliyorBir sorun yok bi uyuşmazlık vardı kan onu da vuruldum zaten.
Kaynanam diyormus esime hic yaptiniz mi iste bebek noldu felan buda annem arada soruyor diyo moralim bozuluyor işte.
Ki boşanmayi da dusundum ne yapsam bilemedim daha yeni evliyim yuvami bozmak cok da istemiyorum bebek istiyorum biraz da guzel gececeğine eminim esim cok destekcim.
Bir sorun yok bi uyuşmazlık vardı kan onu da vuruldum zaten.Daha yaşın çok genç cnm bu yaşta bu kadar korkmana gerek yok Allahın izniyle olur gebe kalmayı kolaylaştıran takviye vitaminler var onlardan da kullanabilirsin eşinde doktora gözüktü mü
O test nasıl bir sey yaO zaman rahat ol eşin destekçinse en güzeli en önemlisi o ah bu kaynanalar niye böyle ya sormasa stres olmazsın benimkide öyle habire sorup duruyor üstelik söyledim sorma stres oluyorum dedim çok tuhaf ovülasyon testi de kullanabilirsin cnm yumurtlama günlerini gösteriyo o günlerde ilişki olursa gebelik olma ihtimali yükseliyor
Cnm ovülasyon testi bi araştır bak youtubedan falanBir sorun yok bi uyuşmazlık vardı kan onu da vuruldum zaten.
Kaynanam diyormus esime hic yaptiniz mi iste bebek noldu felan buda annem arada soruyor diyo moralim bozuluyor işte.
Ki boşanmayi da dusundum ne yapsam bilemedim daha yeni evliyim yuvami bozmak cok da istemiyorum bebek istiyorum biraz da guzel gececeğine eminim esim cok destekcim
O test nasıl bir sey ya
içerik olarak nasıl hamıle degılım duusnuyorum ama almam faydalı olur mu hamıleleık oncesınden de bahsedıyor mu tavsıye vsIncir yemek yumurta kalitesini arttırıyor. Ben reglimin başından itibaren her gün 2-3 kuru incir yediğim ay hamile kalmıştım. Folik asit almaya başlayabilirsiniz.
Ayrıca, sadece fiziksel değil psikolojik olarak da annelik ve hamileliğe kendinizi hazırlayın. Dr. Ayşe Duman'ın youtube sayfasını takip etmenizi ve "kolay doğum" kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Onun sayesinde hem hamileliğim çok keyifli geçti hem de ilk doğumumu 2-3 saat içinde çok rahat geçirdim. Doktorlar bile şaşırdı, ilk kez böyle bir doğum gördüklerini söylediler.
Nasıl hamile kalınır kürleri falan yok, işin zihinsel yönüyle ilgili tavsiyeler var. Hamileliğe engel bir psikolojik durum (stres, kaygı vs) varsa kesinlikle işe yarar. Bebeğin psikolojisi açısından da bence çok faydalı olur. Daha hamile kalmadan ebeveynliğe hazırlanmak gerektiğini anlatıyor.içerik olarak nasıl hamıle degılım duusnuyorum ama almam faydalı olur mu hamıleleık oncesınden de bahsedıyor mu tavsıye vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?