Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelik hazırlığı için kadın doğuma gittim kan verdim sizce hormon kan sonuçlarım nasıl

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melisaklccc

Hoşgeldin dua ile beklenenim 💕🤲🏻
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
308
209
53
Kızlar kadın doğuma gidip ben bebek istiyorum dedim hazırlık yapıyorum dedim hormonlarıma bakıldı sayımı falan yapıldı sorun yok bizimle bir isin yok hamile kalabilirsin dedi bende kafam takıldı birde burdan fikir alayım dedim tecrübelerinizi benimle paylasirmisiniz 🤰❤️🤲🏻

Eklentiler

• IMG_20190625_175059.jpg
    IMG_20190625_175059.jpg
    129,6 KB · Görüntüleme: 249
  • IMG_20190625_174654.jpg
    IMG_20190625_174654.jpg
    165,5 KB · Görüntüleme: 254
Tsh değeriniz hamilelik isteyen biri için yüksek. Bence bir dahiliye yada endokrin uzmanına görünün

Tsh değeriniz hamilelik isteyen biri için yüksek. Bence bir dahiliye yada endokrin uzmanına görünün
Endokrinolojiye gittim insülin direnci var canım ama kadın doğum bir engeli yok dedi TSH değeri için baktı hepsine bende araştırdım çokta yüksek denmiyor ilaç kullaniyorum. Şuan ovulasyon testine başladım yumurtlama takibi yapıyorum kendimde ama teşekkür ederim ❤ 😊

2.5 in altında olmalı.. Ben de endokrine gidiyorum düzenli. Benim doktorum 1 civarında tutmaya çalışıyor. Bu önemli. Ayrıca kilo da yapar tiroidin yavaş olması. Bence ihmal etmeyin

2.5 in altında olmalı.. Ben de endokrine gidiyorum düzenli. Benim doktorum 1 civarında tutmaya çalışıyor. Bu önemli. Ayrıca kilo da yapar tiroidin yavaş olması. Bence ihmal etmeyin
Endokrine gittim tsh birşey demedi insülin direnci var bende ona ilaç verdi bebege engel birşey yok dedi bakalım bu ay yine gideceğim TSH yi söylerim olmadı bir daha bakar ☺️☺️

Kızlar kadın doğuma gidip ben bebek istiyorum dedim hazırlık yapıyorum dedim hormonlarıma bakıldı sayımı falan yapıldı sorun yok bizimle bir isin yok hamile kalabilirsin dedi bende kafam takıldı birde burdan fikir alayım dedim tecrübelerinizi benimle paylasirmisiniz 🤰🤲🏻
Tsh yüksek maalesef bir de pcos var sanırım LH Fsh dan yüksek......

Endokrine gittim birşey demedi ama üzerinde duracağım bu konunun evet pco hastasiyim
Kilo verirseniz pco dan kurtulabilirsiniz.. Buradan çok duydum kilo verip kurtulanı... Onlar zaten demez referans aralığında olduğunda ama kadın doğumcu yüksek bulur. Gebelik düşünüyorsak 2.5 üstü olmamalı hamile kalmayı engellemese bile (5 ile hamile kalan olmuş) düşük tehlikesi çok yüksek....

Back