- 16 Şubat 2019
- 675
- 228
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 2 gün sonra tekrr kan ver eğer yükselirse var demektir 6 üzeri var demek inşallah yukselirrKızlar bugün kan verdim değerim böyle çıktı
Yok canım hiç adet görmedim yeni doğum yaptım çünkü kızım 7 aylık şuanGecikmen var mıydı
Bugün bende kan verdim benim de değer 2 diyor ne demek bende bilmiyorumKızlar bugün kan verdim değerim böyle çıktı
Sen yeni gebe 3 haftalık gebe gibisin sonuca göreKızlar bugün kan verdim değerim böyle çıktı
Öylemi oluyor canım bilmiyor ama bana çok düşük geldiSen yeni gebe 3 haftalık gebe gibisin sonuca göre
Değeriniz kaç çıktıBugün bende kan verdim benim de değer 2 diyor ne demek bende bilmiyorum
2 ile negatif oluyorym yani hamile degilsiniz malesefBugün bende kan verdim benim de değer 2 diyor ne demek bende bilmiyorum
Yani bu değer sizce ne demek acabaCok dusuk cikmis, bence bi 5-6 gun bekleyin sonra tekrar kan verin supheniz varsa
İşte erken gebelik testi yaptım onda çıkmıştıCok dusuk cikmis, bence bi 5-6 gun bekleyin sonra tekrar kan verin supheniz varsa
Ben düşük yapmadan önce 24 temmuz son adet tarihim idi sonrası 11 Ağustos beta bcg 1.20 çıkmıştı sonra 19 Ağustos da 347 değer çıkmıştı gebelik tanısı konmuştu 16 ekim de düşük oldu sonrasında şimdi tekrar bu ay gebelik düşünüyoruz biz tekrar aynı durumla sanırım karşı karşıyayım 24 Kasım son adet tarihim beklenen adet tarihim 18 Aralık 3 gün var bugün beta baktırdım değer 2 diyor sadece 3.4 gün sonra yükselir mi bilmiyorumÖylemi oluyor canım bilmiyor ama bana çok düşük geldi
Sınırda bir deger. Takip edin bence eger imkaniniz varsa 2 gunde bir test yaptirin iki katina katliyorsa gebesiniz.Yani bu değer sizce ne demek acaba
Çok geçmiş olsun tekrar kan verin isterseniz adet gününüze daha varBen düşük yapmadan önce 24 temmuz son adet tarihim idi sonrası 11 Ağustos beta bcg 1.20 çıkmıştı sonra 19 Ağustos da 347 değer çıkmıştı gebelik tanısı konmuştu 16 ekim de düşük oldu sonrasında şimdi tekrar bu ay gebelik düşünüyoruz biz tekrar aynı durumla sanırım karşı karşıyayım 24 Kasım son adet tarihim beklenen adet tarihim 18 Aralık 3 gün var bugün beta baktırdım değer 2 diyor sadece 3.4 gün sonra yükselir mi bilmiyorum
Evet daha reglime 3.4 gün var ama bilmiyorum nasip herşey bir önceki gebeligimde reglime 3.4 gün kala 1.20 çıkmıştı şimdi direk değer 2 çıktı ama bilmiyorum 3.4 güne regl var.gunum2 ile negatif oluyorym yani hamile degilsiniz malesef
Belirti var mı canimBen düşük yapmadan önce 24 temmuz son adet tarihim idi sonrası 11 Ağustos beta bcg 1.20 çıkmıştı sonra 19 Ağustos da 347 değer çıkmıştı gebelik tanısı konmuştu 16 ekim de düşük oldu sonrasında şimdi tekrar bu ay gebelik düşünüyoruz biz tekrar aynı durumla sanırım karşı karşıyayım 24 Kasım son adet tarihim beklenen adet tarihim 18 Aralık 3 gün var bugün beta baktırdım değer 2 diyor sadece 3.4 gün sonra yükselir mi bilmiyorum