- 10 Ekim 2022
- 208
- 72
- 28
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bekliyorum rahim filmi cekineli 5 ay oldu iki yıla gircem bebek düşüneli hâlâ yok ortada bişeyKızlar 2 hafta oldu rahim filmi çektirdim temiz çikti herşey normal çikti doktor bu ay git adet gecikirsede yada adet olmazsan adetin 3. Günü gel aşılama tedavisine başlayalım dedi normal yoldan hamile kalınırmı rahim filmi sonrasında bakarmisiniz 2 yıldır deniyoruz olmuyor
Allah tez vakitde bizede nasip etsin canım brz zor süreç ben inanıyorum olcakBende bekliyorum rahim filmi cekineli 5 ay oldu iki yıla gircem bebek düşüneli hâlâ yok ortada bişey
Canım 3 yıllik evliyim 2 yıldir deniyoruz 3 kere çatlatma yptik iğneyle olmadi rahim filmi çekildim sorun yok dedi aşılama yapıcaz bu ay dedi adetin 3. Günü gidicem iğneye baslatcakmış sorunum yok çok şükür ama rabbim nasip etmedi zamanı var diyorum ama elimden geleni de yapmaya çalişiyorum rahim filmi çekilcekseniz çekilin fiyatlar arttı tabi ben özele gidiyorum devlet uzatıyor bu işleri diye yeni çekildim 11 bin TL'yeNormalde rahim filminden sonraki 3 ay cok yuksek hamile kalma sansi var doktor ne sebeple asilama dedi? Bi rahatsizliginiz var mi acaba?
İnsallah tutar canimm rabbim gonlune gore versin yuzunuzu guldursun bizimde hicbi sorunumuz yok 9. Ayimizdayiz olmuyor onumuzdeki ayda bekleyip doktor asilama yapalim dedi. Bekliyorum bakalimCanım 3 yıllik evliyim 2 yıldir deniyoruz 3 kere çatlatma yptik iğneyle olmadi rahim filmi çekildim sorun yok dedi aşılama yapıcaz bu ay dedi adetin 3. Günü gidicem iğneye baslatcakmış sorunum yok çok şükür ama rabbim nasip etmedi zamanı var diyorum ama elimden geleni de yapmaya çalişiyorum rahim filmi çekilcekseniz çekilin fiyatlar arttı tabi ben özele gidiyorum devlet uzatıyor bu işleri diye yeni çekildim 11 bin TL'ye
Rabbim hayırlısıyla bebeğimizi kucağimiza almayı nasip etsin Allah kimseyi evlatla sınamasın o kadar zor geliyor ki bebek haberini veren hamişleri görunce yutkunamıyorum bile diyorum Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur nolur sende üzülmeİnsallah tutar canimm rabbim gonlune gore versin yuzunuzu guldursun bizimde hicbi sorunumuz yok 9. Ayimizdayiz olmuyor onumuzdeki ayda bekleyip doktor asilama yapalim dedi. Bekliyorum bakalim
Ben dune kadar cok stresliydim dun oturdum agladjm sinirim bozuldu artik. Bakiyorum herkes test yapiyo cikiyo benim adetime 2 gun var testler negatif. İnsan cok uzuluyo gercekten dayaniyorum ama nasil dayaniyorum gel bana sorRabbim hayırlısıyla bebeğimizi kucağimiza almayı nasip etsin Allah kimseyi evlatla sınamasın o kadar zor geliyor ki bebek haberini veren hamişleri görunce yutkunamıyorum bile diyorum Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur nolur sende üzülme
Seni en iyi ben anlarım cidden zor kaç tane testler çöpe gitti ağlaya ağlaya attım onun yatacağı odaya bakarak ağladım hayalini kurarak ama ağlamak fayda vermediğini kabul ettim artık üzülmüyorum eskisi gibi alıştım çnkü her doktor randevuma gittiğimde içerden gelen kalp atışları benden önce giren hastanın bebeğinin ultrasonu bu dünya duysalligimiza fazlaBen dune kadar cok stresliydim dun oturdum agladjm sinirim bozuldu artik. Bakiyorum herkes test yapiyo cikiyo benim adetime 2 gun var testler negatif. İnsan cok uzuluyo gercekten dayaniyorum ama nasil dayaniyorum gel bana sor
Ayni seyleri yasamisiz yaşıyoruz gercekten. Ayaklarini kaldir dediler kaldirdim belinin altina yastik koy dediler koydum 1 yildir folik asitimi kullaniyorum amh degerim cok guzel. Ama olmayinca olmuyor arkadasim insan kabulleniyor ama biraz aglatiyor iste. Ne bisey izleyesim var ne disari cikip bisey yapasim var. Hicbiseyde hevesim kalmadi hayat enerjim bitmis gibi hissediyorum hicbisey tat vermiyor…Seni en iyi ben anlarım cidden zor kaç tane testler çöpe gitti ağlaya ağlaya attım onun yatacağı odaya bakarak ağladım hayalini kurarak ama ağlamak fayda vermediğini kabul ettim artık üzülmüyorum eskisi gibi alıştım çnkü her doktor randevuma gittiğimde içerden gelen kalp atışları benden önce giren hastanın bebeğinin ultrasonu bu dünya duysalligimiza fazla
Ve kimse anlamıyor ne hissettiğini dedikleri şey daha gençsin kaç yıldır deneyip olmayan insanlar var diyorlar bu söz o kadar yaralıyorki bekleme sırasındamiyizki Allah onlarada versin bizede çabaladigimizi kimse görmuyor laflarıda olmasa bariAyni seyleri yasamisiz yaşıyoruz gercekten. Ayaklarini kaldir dediler kaldirdim belinin altina yastik koy dediler koydum 1 yildir folik asitimi kullaniyorum amh degerim cok guzel. Ama olmayinca olmuyor arkadasim insan kabulleniyor ama biraz aglatiyor iste. Ne bisey izleyesim var ne disari cikip bisey yapasim var. Hicbiseyde hevesim kalmadi hayat enerjim bitmis gibi hissediyorum hicbisey tat vermiyor…