tavsiyelerinizi bekliyorum ..
Adetin düzenli mi?Düzenliyse internetten yumurtlama dönemini hesaplayarak, belirtilen tarihlerde, hergün değilse de iki günde bir denemek tavsiye ediliyor. Allah hayırlısını nasip etsin..
AMİN cnm adetim biraz düzensiz cnm o yüzden yumurtlama dönemimi pek tahmin edemiyorum
Hayırlısı olsun :) benimki de düzensizdi ama adet tarihlerinden örneğin benimkine göre 14. gün yumurtladığımı tespit ederek denedik ve oldu. Dediğim gibi adet gördükten sonra 2 günde bir denemeni öneririm. İnşallah mutlu haberi verirsin bize en kısa zamanda[/ inş veririm cnm :) bakalım yarın adet olma günüm ama olucam gibi şimdiden hissetmeye başladım olduktan sonra tavsiyelerini denicem inş :)
Cnmm 2 aylk evlym ilskdn snra hemn kalkmydm braz uzanip bklydm 5_6 dfa bu sekl denedm su an 4 hftlk hmile gzkyrmm...
3,4 yil kadar gebe kalamadim 1 sene boyunca ilac tedavisi 2 kez tup bebek denedik sonuc negatif... ben bu tedaviler suresince yiprandim kilo aldim... en son mayis ayinda ara verelim zaten haziranda hastane kapanicak eylulde baslariz dedik.... ve ben spora basladim 9 kilo verdim ideal kiloma geldim sonra sicka bir ulkeye tatile gittik... orada tamamen bebek meselesini kafamizdan cikartmistik ilk defa kavgasiz sorunsuz bir 14 gun gecirdik....
agustosta evimize döndukten sonra randevu alip doktora gittigimizde bebis kesesi görduk sok olduk dun gibi aklimda doktorun bile gözu dolmustu saskinliktan:))
Yani benim fayda gördugum 2 sey ideal kilom ve bebis dusuncesini kafadan attigimiz 2 haftacikti :)) tabi denizin gunesinde faydasi olmustur bence skandinavya ulkesinde yasiyorum sonucta...
(insalalh rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder 5 ay cok kisa bir sure simdilik dusunme bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?