• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gebe kalmak için nelere dikkat etmek lazım tavsiyeleriniz nelerdir ??

canım ilişkiden sonra hemen kalkma bi süre yatman gerekli daha sonra banyonu yaparsın.bir de doktorlar sabah ilişkinin daha iyi olduğunu söylüyorlar.gebelik düşünüyorsan da folic asit kullanman gerekli her gün bir tane içiyorsun eczaneden alabilirsin.Hayırlı olsun inşallah herşey gönlünce olur.

cnm folik asitde kullanıyorum doktora gitmiştim o verdi beş ay oldu daha bişey yok bakalım inş olur bekliyoruz birazda sabırsızım galiba

Son düzenleme:
AMİN cnm adetim biraz düzensiz cnm o yüzden yumurtlama dönemimi pek tahmin edemiyorum :(
Adetin düzenli mi? :emir_bebek: Düzenliyse internetten yumurtlama dönemini hesaplayarak, belirtilen tarihlerde, hergün değilse de iki günde bir denemek tavsiye ediliyor. Allah hayırlısını nasip etsin..

AMİN cnm adetim biraz düzensiz cnm o yüzden yumurtlama dönemimi pek tahmin edemiyorum :(

Hayırlısı olsun :) benimki de düzensizdi ama adet tarihlerinden örneğin benimkine göre 14. gün yumurtladığımı tespit ederek denedik ve oldu. Dediğim gibi adet gördükten sonra 2 günde bir denemeni öneririm. İnşallah mutlu haberi verirsin bize en kısa zamanda :8:

Cnmm 2 aylk evlym ilskdn snra hemn kalkmydm braz uzanip bklydm 5_6 dfa bu sekl denedm su an 4 hftlk hmile gzkyrmm...

Hayırlısı olsun :) benimki de düzensizdi ama adet tarihlerinden örneğin benimkine göre 14. gün yumurtladığımı tespit ederek denedik ve oldu. Dediğim gibi adet gördükten sonra 2 günde bir denemeni öneririm. İnşallah mutlu haberi verirsin bize en kısa zamanda :8:[/ inş veririm cnm :) bakalım yarın adet olma günüm ama olucam gibi şimdiden hissetmeye başladım olduktan sonra tavsiyelerini denicem inş :)

kızlarrr dün hasta olmam lazımdı ama olmadım ara ara kasıklarımda ağrı hissediyorum ama psikolojikte olabilir bilmiyorum testde yapmak istemiyorum bakalım bir kaç gün bekliyim eger olmazsam yaparım ki inş olmam artık hayırlısı :114:

3,4 yil kadar gebe kalamadim 1 sene boyunca ilac tedavisi 2 kez tup bebek denedik sonuc negatif... ben bu tedaviler suresince yiprandim kilo aldim... en son mayis ayinda ara verelim zaten haziranda hastane kapanicak eylulde baslariz dedik.... ve ben spora basladim 9 kilo verdim ideal kiloma geldim sonra sicka bir ulkeye tatile gittik... orada tamamen bebek meselesini kafamizdan cikartmistik ilk defa kavgasiz sorunsuz bir 14 gun gecirdik....
agustosta evimize döndukten sonra randevu alip doktora gittigimizde bebis kesesi görduk sok olduk dun gibi aklimda doktorun bile gözu dolmustu saskinliktan:))

Yani benim fayda gördugum 2 sey ideal kilom ve bebis dusuncesini kafadan attigimiz 2 haftacikti :)) tabi denizin gunesinde faydasi olmustur bence skandinavya ulkesinde yasiyorum sonucta...
(insalalh rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder 5 ay cok kisa bir sure simdilik dusunme bile :)

Son düzenleme:
3,4 yil kadar gebe kalamadim 1 sene boyunca ilac tedavisi 2 kez tup bebek denedik sonuc negatif... ben bu tedaviler suresince yiprandim kilo aldim... en son mayis ayinda ara verelim zaten haziranda hastane kapanicak eylulde baslariz dedik.... ve ben spora basladim 9 kilo verdim ideal kiloma geldim sonra sicka bir ulkeye tatile gittik... orada tamamen bebek meselesini kafamizdan cikartmistik ilk defa kavgasiz sorunsuz bir 14 gun gecirdik....
agustosta evimize döndukten sonra randevu alip doktora gittigimizde bebis kesesi görduk sok olduk dun gibi aklimda doktorun bile gözu dolmustu saskinliktan:))

Yani benim fayda gördugum 2 sey ideal kilom ve bebis dusuncesini kafadan attigimiz 2 haftacikti :)) tabi denizin gunesinde faydasi olmustur bence skandinavya ulkesinde yasiyorum sonucta...
(insalalh rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder 5 ay cok kisa bir sure simdilik dusunme bile :)

Slm bende iskandinavyada yasiyorum neredesiniz hangi ulke ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back