• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızlar gaza çare buldum!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi taze_anne
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
T

taze_anne

Ziyaretçi
merhabalar nisan anneleri benim nazım da cok gazlıydı çoğu bebek gibi...hiç bi ilç fayda etmedi ama sağolsun komşumun tavsiyesiyle çörek otu yağı kullandım ve gaz sorunumuz bitti allaha çok şükür!!! sabah kahvaltı mamasının içine 6-7 damla kattım.eğer bebeğiniz daha problemli ise günde 2-3 defa 5 er damla ekleyebilirsiniz.ayrıca pirinç unu maması yapıyorum sütlü, o bile gaz yapmıyor içine çörek otu yağı katınca...inşallah sizin bebeklerede faydalı olur.birde bebeğinde sizin de ayaklarınız sıcak olmalı çorapsız durmayın kesinlkle...allah yardımccokacimcoookınız olsun.....

sağol canım ya,ben de hemen deneyeyim.Bu arada bebişin kaç aylık ki pirinç unu maması yapıyorsun,herhalde muhallebi kıvamında yapmıyorsundur.

mrb kızlar,
ben mart annesiyim, oğlum kocaman oldu, artık gaz sorunumuz yok ama gerçekten çok zordur bilirim. ben çok şey denedim ama malesef hiçbir şey fayda etmedi. bir gün bir annenin tavsiyesine uydum, çok sancısı vardı, has zeytinyağını el değecek kıvamda ısıttım ve oğlumun göbeğinin etrafına geniş bir alanda olacak şekilde saat yönünde hafif bastırarak sürdüm. biraz masaj yaparak. inanın 10 dk sürdü sürmedi öyle bir rahatladı ki anlatamam. geçenlerde kuzenimin oğluna da aynı şeyi yaptım, onun 40 yeni çıktı, yavrucağı bir görseydiniz öyle bir rahatladı ki, gülmeye başladı. kesinlikle deneyin derim.

Back