Premature Bebekler Kızlar galiba erken doğuracağım:((

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

zambakl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
272
3
0
İstanbul
Kızlar size erken doğum belirtilerimden bahsetmiştim,
* Rahime kısa süreli şiddetli sancı girmesi,
* Hafif hafif su gelmesi
* jel şeklinde renksiz bir akıntı başlaması

Drumu aradım ve rahim kasılmalarımın başladığını belirtti muayeneye çağırmadı ilaç verdi.

Progestan ve bir fitil..

24 haftalığım tek yumurta ikizlerime..

Çok korkuyorum eğitimciyim henüz işi bırakamıyorum nisan sonu izne ayrılacağım..

Napıcam kızlar yardım edin

Allah yardımcın olsun arkadaşım..
Yaaa, ısrarla gitsen mi ki doktora..???
Yani ilaçla olacak mı bilmiyorum ki ben de...
Ya da başka bir doktora?

Hakkında hayırlısı olsun ama kafanda soru işareti varsa oturma bekleme git bir yere..

Kasılmaların başlamış demiş sana yaa, eee ??

Bilmiyorum kasılmamı değilmi onuda bilmiyorum,
Rahmin içine sancı giriyor bazan saniyelik ve keskin.
Dün ilk defa koyu jel ve yapışkan renksiz bir akıntım geldi.
6 ayım yarın biticek en azından 7 ayı doldurmam gerek bebeklerim için.
Çok korkuyorum kızlar dualarınızı esirgemeyin ltf

Bu konularda bir bilgim yok ama bence bir muayene olman lazım..fisfisfis
Telefonda ilaç vermekle oluyor mu?fisfisfis
Bir görseydi senş doktorun ne bileyim.:a015:
Benim içime sinmedi bu durum..CADIARZU
İnşallah hayırlısı ile vaktinde gelir bebeklerin ..:Saruboceq:

Hayırlısı olsun..:Saruboceq:

Haklısınız,
Ben en iyisi en yakın bir dr a gideyim ama alttan muayene istemiyorum ultrasonla da anlaşılır mı ki geçen hafta drdaydım herşey yolundaydı

Geçmiş olsun..
Bence hiç düşünmeden dr gitmelisin hastaneye yatman daha uygun olur bence serum falan verebilirler doğumu önlemek için..
Allah en kısa zamanda şifa versin inş :Saruboceq:

kasılma derken karnında bişeyler toplanıyo gibi bi hissin varmı kasılmaları önlemek için nidilat verirler benim ilk gittiyim doktormu diyim ne diyim bilmiyorum suyum geliyomuş anlamadı ki ısrarla söylemiştim kendisine ççok fazla akıntım var diye oda beyaz ve kokusuzsa karkma demişti meyerse suyum bitiyomuş sen rapor al hastaneye git doktorun yatış verir yada evde tedavi verir

zambakl ne oldu bildirir misin?
mecbue benim de ilk gebeliğimde tecrübesiz olduğumdan tabi,doktoru arayıp benden çok fazla su gibi bir akıntı geldi dediğimde saat 11:00 de muayenehanemde olucam oraya gelirsin demişti,tabi ki kaybettim bebeğimi..adamı hatırladıkca ürperiyorum!!!!

vallahi bende kadını hatırlamak istemiyorum adını bile duymak yaşadığım o günleri dönderiyo beni uzayy üzüldüm senin içinde

Canım Allah sabır versin ...
Şikayetlerim geçti şu an ilaç sanırım işe yaradı..Bebeklerim hareketli oldukça rahatlıyorum,hareketlerini takip ediyorum şimdilik...dr a 24 nisanda gideceğim acil birşey olmazsa

teşekkür ederim canım,dün hakikaten korktum çok sevindim durumun düzelmesine,inşallah bu yaşadığın son sorun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…