• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Kizlar fuşya rengi elbiseye nasıl makyaj yapılır ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
krem açok pembe gölgeli yapilablr ya da lila da olabilir leylak tonlarıda olablr:97:

krem açok pembe gölgeli yapilablr ya da lila da olabilir leylak tonlarıda olablr:97:

Açık pembe belki olabilir ama fuşya da iddialı renk oldugundan pembe pembe sıkarmı diye düşündüm...ruj sence ne renk olur ? gözlere bol siyah rimel yapsak güzel olabilir mi acaba ?

gri makyaj teşekkürler canım :) senin foton buralarda var mı ? rujunu ne renk sürmüştün ? fuşya rujlar çok parlak oluyor pek hoş değil gibi...

stüdyo fotolarım çıksın, o zaman ekleyecem canım. Rujumu orada sürdüler koyu pembe kalem çektiler rujda pembeli bir şeydi ama ben pek beğenmedim, kendimde tatlı pembe bir ruj vardı onu sürdüm :)

ayrıca kirpik dibine eyeliner çektirdim ( ince ) ve takma kirpik taktırdım gayet iyidi :1:

stüdyo fotolarım çıksın, o zaman ekleyecem canım. Rujumu orada sürdüler koyu pembe kalem çektiler rujda pembeli bir şeydi ama ben pek beğenmedim, kendimde tatlı pembe bir ruj vardı onu sürdüm :)

ayrıca kirpik dibine eyeliner çektirdim ( ince ) ve takma kirpik taktırdım gayet iyidi :1:

bende kendime hafif renkli bi pembe ruj aldım...siyah ince eyeliner güzel olmuştur :) takma kirpik kullanması rahat mıydı ? nasıl yerleştirdiler ?

canım yakından resim ekledim bakabilirsin

Bakmak isteyen arkadaşlar, özel albüm açtım resim koydum haberiniz olsun :)

canım yanlış anlama ama gri siyah tonlarında yapmazsan muhtelemen palyaçoya benzeyeceksin kaba tabirle
boya küpüne düşmüş gibi olucaksın genel olarak çok renkli olacagından
benim mezuniyette arkadasım ısrar edip griyi kabul etmemişti fuşya elbiseyle
şimdi resimler ne zaman ortaya cıksa utanıyor kaldırın şunları diyor

Back