• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar fox ana haberdeki spikerin saç rengi....

porkatal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
157
42
118
Ankara
çooook hoşuma gidiyorr.hangi renk acacba..arada gölgelerde var mı tek renk mi...fikri olan var mı?

bende bayıldım o renge ama bilmiyorum ya dün altın parıltılı toffee boyadım sanki turunculukları olmasa o renk olcak.altın parıltıları gerçekten var çünkü

Bu mudur:kahve:

20155_283979417824_251790722824_3465572_4724659_n.jpg

canım bence tek renk ve birara bu renge yakındı saçlarım aslında şuanki rengine bağlı tutturup tutturmaman ama sana natural colours açık kumral yani 8N i öneririm çok güzel bi renk birde aynı markanın 7N i var onu kullanmadım ama çok hoş görünüyor bi düşün istersen...bayanssulusmilebayanssulusmile

Eklentiler

• $organik_sac_boyasi_8N.jpg
    $organik_sac_boyasi_8N.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 178
  • $organik_sac_boyasi_7N.jpg
    $organik_sac_boyasi_7N.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 160
bende bayılıyorum yaa
koaför böyle yapabilse simdi gitmiştim yoldaydım :)

kızlar bu renk açık kumral koleston natural serisinin 8.1 açık küllü kumral ben geçenlerde boyadım aynısı oldu ama bende altta sarı vardı çok çabuk aktı nazlı hanımın saçlarınnın altındada gölgeler var uçlar bu yüzden açık duruyor

kızlar ben geçen gün kuaförde boyattım aynı bu renk çıktı:) a.s kuaförüm orta kumral ve koyu kumralı karıştırdı sonuç; bu kadnın saç rengi oldu :)) aslna bakarsanz düne kadar bna yakışmadığını düşünüyodum ama bugn alıştım artık :)) herkes de yakıştığını söylüyo gözlerm mavi açk tenlym bide hihoyyyt

Back