Kızlar çok ama çok özür dilerim fotoğraf için fakat normal akıntı dışında farklı geldiği için sormak istedim yerleşme kanaması denen şey böyle birşey olabilir mi akıntıyla karışık pembemsi bişey geldi ama anlayamadım yaşayan varmı bu durumu ?
Çok teşekkür ederim cevabınız için adetime daha iki hafta kadar var o yüzden çok tereddütte kaldım test yapmak için de çok erken umarım vardır .
Siz kaç aylık gebeydiniz yaşadığınızda bu durumu ?
Çok teşekkür ederim cevabınız için adetime daha iki hafta kadar var o yüzden çok tereddütte kaldım test yapmak için de çok erken umarım vardır .
Siz kaç aylık gebeydiniz yaşadığınızda bu durumu ?
12 haftalık gebeyken düşük oldu ben de 11 haftada dikiş atıldı rahim ağzı açıklığı nedeniyle sonra 1 hafta düşük oldu ben sizin bu kanama akıntıli ilk dönem yaşamıştım fakat sonrası da regli gibi kanamalı geçti gebeligim
12 haftalık gebeyken düşük oldu ben de 11 haftada dikiş atıldı rahim ağzı açıklığı nedeniyle sonra 1 hafta düşük oldu ben sizin bu kanama akıntıli ilk dönem yaşamıştım fakat sonrası da regli gibi kanamalı geçti gebelig
12 haftalık gebeyken düşük oldu ben de 11 haftada dikiş atıldı rahim ağzı açıklığı nedeniyle sonra 1 hafta düşük oldu ben sizin bu kanama akıntıli ilk dönem yaşamıştım fakat sonrası da regli gibi kanamalı geçti gebeligim