Kızlar Fotoğraf için özür dilerim

esra759esra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
13
1
26
Kızlar çok ama çok özür dilerim fotoğraf için fakat normal akıntı dışında farklı geldiği için sormak istedim yerleşme kanaması denen şey böyle birşey olabilir mi akıntıyla karışık pembemsi bişey geldi ama anlayamadım yaşayan varmı bu durumu ?

Eklentiler

• IMG_2517.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2516.jpeg
    77,4 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_2518.jpeg
    89,8 KB · Görüntüleme: 24
Ben gebeyken yaşamıştım aynısı olmuştu progestan iğne yapmışlar di umarım gebesinizdir.

Ben gebeyken yaşamıştım aynısı olmuştu progestan iğne yapmışlar di umarım gebesinizdir.
Çok teşekkür ederim cevabınız için adetime daha iki hafta kadar var o yüzden çok tereddütte kaldım test yapmak için de çok erken umarım vardır .
Siz kaç aylık gebeydiniz yaşadığınızda bu durumu ?

12 haftalık gebeyken düşük oldu ben de 11 haftada dikiş atıldı rahim ağzı açıklığı nedeniyle sonra 1 hafta düşük oldu ben sizin bu kanama akıntıli ilk dönem yaşamıştım fakat sonrası da regli gibi kanamalı geçti gebeligim

Cok üzüldüm sizin adınıza
Bende çok tedirginim neden böyle oldu bilmiyorum sadece bugün başlayan aşırı bir halsizliğim var umarım vardır

Benimde öyle önce leke gibi sonra regle döndü bebeğin gelişimi durduğu için düştü

Resim atmak yasak kaldırırmısınız midem bulandı yanlışlıkla denk geldim anlatsanız zaten anlardık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…