• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar folbiol miğde bozar mı yada baş döndürür mu

Bebyssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
363
267
53
34
Daha önce konu açmıştım hatırlayan varsa gebe kalamamakla alakalı doktorda folbiol verdi ama aşırı basım donuyo ve miğde bulantisi yaşıyorum bunu içip aynı durumda olan var mı bu arada regl imi bugün yarin olucam 29 cu günüm bugün dün heyecandan gebelik testi aldım her ay olduğu gibi negatif tabi gebe olmadığımı biliyorum çünkü regli belirtilerim var şuan migdem calisiyo heray regli de olduğu gibi gerçekten heray aynı şeyleri yaşamak çok uzucu

Folbiol, günlük alınması gereken folik asit miktarının çok çok üzerinde miktar içeren bir marka. Doktorum bana folbiol kullanmada ne kullanırsan kullan demişti. İsterseniz hem bunu hem sıkıntılarınızı göz önüne alarak değiştirin markayı.

Folbiol u genelde doktorlar önermiyor çocuk için zararli bir takviye başka folik asit takviyesi alın bence

Daha önce konu açmıştım hatırlayan varsa gebe kalamamakla alakalı doktorda folbiol verdi ama aşırı basım donuyo ve miğde bulantisi yaşıyorum bunu içip aynı durumda olan var mı bu arada regl imi bugün yarin olucam 29 cu günüm bugün dün heyecandan gebelik testi aldım her ay olduğu gibi negatif tabi gebe olmadığımı biliyorum çünkü regli belirtilerim var şuan migdem calisiyo heray regli de olduğu gibi gerçekten heray aynı şeyleri yaşamak çok uzucu
Burda okuyunca nasıl şaşırdım canım 😲😲bir ay önce gebelik planlıyorum diye sağlık ocağına gittim folik asit olarak folbiol verdi neyse mide bulantısı oldu ama çok aşırı değildi nasıl baş dönmesi var anlatamam kesin hamileyim dedim regli oldum.Hala başım dönüyor hiç aklıma gelmedi burda okuyana kadar 🤔🤔

Burda okuyunca nasıl şaşırdım canım 😲😲bir ay önce gebelik planlıyorum diye sağlık ocağına gittim folik asit olarak folbiol verdi neyse mide bulantısı oldu ama çok aşırı değildi nasıl baş dönmesi var anlatamam kesin hamileyim dedim regli oldum.Hala başım dönüyor hiç aklıma gelmedi burda okuyana kadar 🤔🤔
Aynı şeyler bendede var ve dün regli oldum üzüldüm ama yapacak bişey yok bende bu 6.ci ayım oldu gebelik planında

Folbiol, günlük alınması gereken folik asit miktarının çok çok üzerinde miktar içeren bir marka. Doktorum bana folbiol kullanmada ne kullanırsan kullan demişti. İsterseniz hem bunu hem sıkıntılarınızı göz önüne alarak değiştirin markayı.
Doktor sadece gebelik için değil aslında bende d vitamini 10 çıktı d vitamini + B12 de eksik bilemedim şimdi gitsem mi acaba yan etkide olabilir cunku

Doktor sadece gebelik için değil aslında bende d vitamini 10 çıktı d vitamini + B12 de eksik bilemedim şimdi gitsem mi acaba yan etkide olabilir cunku
D vitamini için başka bir ilaç vermesi gerekirdi. Benimde düşüktü. D-colefor kullandım. B12 için ilaç ya da iğne oluyor, 1 yıl önceydi en son iğne kullanmıştım. Ben ekşi mayalı ekmek yapıp tüketmeye başladığımdan beri b12 hiç düşük çıkmadı, isterseniz araştırın sizde tüketin. Bir de folbiolun içinde d vit ve b12 bulunmuyor. Siz ilgili bir kadın doğum doktoruna görünün.

Ben daha önceden folik asit istedğmde eşim folbiol almıştı doktora sordum çok fazla kullanma dedi birkaç aydır sürekli kontrole gidiyorum bugün adetin 3.günü klomen artı folbiol yazdı vitamn dedi bende vitamn eksklği var diye evde oldpu için ekstra almadım evdekini kullanacam doktor yazdıysa sıkıntı olmaz kendi başınıza kullanmayın

Back