Kızlar Flep Yönetimi Icin Doktor Yardımı???

Aklımdaki Hekimler

• Dr.Murat Arslan

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

whinthg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
72
59
26
Kızlar hepinizin yorumu görüşü çok önemli benim için. Flep Yönetimi düşünüyorum ama hangi doktora guvenip gidecegimi bilmiyorum. Bir kere yaptırıp rahat etmek istiyorum artık .
Tecrübeli bir erkeğin bile anlamaması gerek ve kanamanın kesinlikle olması gerek. Yardım edin lütfen lütfen lutfennnn :KK43::KK43::KK43::KK43:o_O

Turgay karakayayı duymuştum ama çok bir bilgim yok fakat kendimde vajinoplasti oldum doktorumdan memnunum 6. Haftadan sonra ilişkiye girebilirsin dedi girdim burda bir çok yorum okudum..İstanbul’daysanız gidip muayene olabilirsiniz fiyat olarak da sormuştum baban uygun gelmişti ben evlilik yıldönümü için sormuştum geçici 1.750tl kalıcı çift flep 2.500₺

Turgay karakayayı duymuştum ama çok bir bilgim yok fakat kendimde vajinoplasti oldum doktorumdan memnunum 6. Haftadan sonra ilişkiye girebilirsin dedi girdim burda bir çok yorum okudum..İstanbul’daysanız gidip muayene olabilirsiniz fiyat olarak da sormuştum baban uygun gelmişti ben evlilik yıldönümü için sormuştum geçici 1.750tl kalıcı çift flep 2.500₺
Doktorunuz kimdi?

Kızlar hepinizin yorumu görüşü çok önemli benim için. Flep Yönetimi düşünüyorum ama hangi doktora guvenip gidecegimi bilmiyorum. Bir kere yaptırıp rahat etmek istiyorum artık .
Tecrübeli bir erkeğin bile anlamaması gerek ve kanamanın kesinlikle olması gerek. Yardım edin lütfen lütfen lutfennnn :KK43::KK43::KK43::KK43:o_O
Esra Çabuk Cömert i arastir biraz bi gorus ben labioplasti yaptırdım.Kızlık Zari konusundada memnun olan hastaları var gerek burda gerek kliniginde duydum okudum.

Arkadasim benn once turgay hocayi dusunuyordum ama snra gazi de bir dontorda oldum adini hatirlamiyrom ama olumlu sonuc alamadim
Hastahane oldugu icin orayi tercih etmistim

Döndüm dolastim yine turgay hocaya gittim kisacasi
Simdi 5 gun oldu
Turgay hocayi bir arastrabilirsin derim
Ins iyi bir doktora denk gelirsin
Maddi manevi yoruldugumuz bir donem

Arkadasim benn once turgay hocayi dusunuyordum ama snra gazi de bir dontorda oldum adini hatirlamiyrom ama olumlu sonuc alamadim

Simdi 5 gun oldu

Merhaba Turgay hoca dediğiniz Tuğrul bey değil mi tamm olarak doktorunuz adı nedir? Birde ne ameliyatınoldunuz

canım bende turgay beye gittim yarim cay bardagi
kadın doktora ve sahte doktora asla gitmem cnn aptal değilim kadar
turgay bey şahane bir doktor

Son düzenleyen: Moderatör:

canım turgay beye git yarim cay bardağı kadar kanaman oluyo

Simdi 5 gun oldu

canım bakırköydeki kadin beceremiyor zaten
diger doktorlarda geçici yapiyo malum sahte doktorda var
ayrica turgay beyde yaptırdım yarim cay bardağı kanama oluyo

Kalıcı dikim işlemini yaptıran bir arkadaşım işlemden 1 yıl sonra başka bir doktora gittiğinde flep yapılmış ancak bundan kan geleceğini sanmıyorum demişti ve arkadaşım evlendiğinde çok canı yanmış ama hiç kan gelmemişti. Kan gelmesi kısa süreli dikme işleminde garanti oluyormuş diye duymuştum. Bilginize...

Kalıcı dikim işlemini yaptıran bir arkadaşım işlemden 1 yıl sonra başka bir doktora gittiğinde flep yapılmış ancak bundan kan geleceğini sanmıyorum demişti ve arkadaşım evlendiğinde çok canı yanmış ama hiç kan gelmemişti. Kan gelmesi kısa süreli dikme işleminde garanti oluyormuş diye duymuştum. Bilginize...

Kime gitmıskı arkadasın? Yanı doktoru kımdı?

Slm kızlar buraya yazmamım amacı bundan 1 ay önce bende sizin gibiydim sürekli araştıyordum üstelik dügünüme 2 ay vardı daha önce Şişli medde akın beye yaptırmıştım kalıcı zar dikimi fakat sonuç alamamıştım artık doktorlara da inancım kalmamıştı bir tanıdık aracılığıyla turgay bey ile tanıştım neden bilmiyorum ama bana çok güven verdi işlemi yaptırdım söylediği herşeye dikkat ettim ve sonucumuda aldım buradan kkendisine çok teşekkür ederim belki beni doktorun reklamı için suçluycaksınız ama ben tamamen benim gibi bir umut bekleyen kızlara yardımcı olmak için yazdım gerçekten zor bir durum

X