Kızlar fiziksel olarak bi ünlüye benzeme şansınz olsaydı hangsne benzemek isterdiznz?

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
Ünlülerin bazen doğal makyajsızz hallerini görüyoruz bu o mu dediğimz oluyor ama biz hep kliplerde magazinlerde hep bakımlı hallerini görüyoruz O yüzden ünlülerin bakımlı hallerini doğal halindede öyleymş gibi düşünürsek sizce bayan ünlülerden en güzel hangisi??? Fiziksel olarak bir ünlüye benzeme şansınız olsaydı hangi ünlüye benzemek isterdiz

dediğin gibi makyaj güzeli oınlar allaha şükür bnm fiziğim yarınde birazcık doğumdan sonra gögüslrimde büyüme oldu onlar küçüleydi iyiydi yoksa ünlüler bana özensin yani oderece ahahah

ilk ben cvp vereyim Ben fiizksel olarak ve yüz güzelliği olarak en çok petek dinçözü beğeniyorum onun gibi olmak isterdm
ama sadece fiziksel olarak ruh ve yaşam tarzı olarak istemm ama

Son düzenleme:
dediğin gibi makyaj güzeli oınlar allaha şükür bnm fiziğim yarınde birazcık doğumdan sonra gögüslrimde büyüme oldu onlar küçüleydi iyiydi yoksa ünlüler bana özensin yani oderece ahahah

Cnm bende çok şükür kendimi beğenirim yüz olarak hatta arkadaşlarım bile söyler bi tane leke yok sivilce hiç çıkmaz bende.... Fiziksel olarakta arkadaş çevremde en uuzn boylu benm kilomda iyydi taa ki 1 yıldr aldım Vermem gereken bi 5 kilo var ama öyleyken bile belli olmyyor kıyafetlerle... ama işte herkesn beğendiği yaa bu kadın çok güzel dediği bi ünlü vardr diye düşündüm. Yoksa çok şükür bende memnunum kendmden ama işte benden daha güzelleride var tabi... belki bizde onlar gibi giyinsek bakıma grsek biz belki daha güzel oluruzda işte esprisine açtım bu konuyu

Galiba kimse hiç bi ünlüye benzemek istemio benm çevremde çok var keşke kavak yellernde ki aslı ya benzem, keşke beren saat gibi yüüzm olsa ya da keşke hazal kaya gibi yüüzm olsa diyen çok var................................

hiç keşke demedim ama natalia oreiro nun üzerine doğal bi güzel tanımam yüzü vücudu ne bilimmmmmm harika bayanın allah özenmişte yaratmışş

evet cnm natalio güzel kadın ama doğallığını bilemycem estetksz kimse yok ünlülerde nerdeyse....

Küçüklüğümden beri hayranım natalia oreiro tabii ki yüzü fiziği konuşması herşeyi harika
ama imkansız...

ohaaa inanırmısınız cevapları yorum yazdıktan sonra okudum natalia dediğinizi aman tanrım psişizmm

ohaaa inanırmısınız cevapları yorum yazdıktan sonra okudum natalia dediğinizi aman tanrım psişizmm

ahaha inanmıyorum yaa biraz araştırma yaptımda evlenmiş hamöileymiş 2012 martta doğum yapmış lynch diye bi dizide oynuyomuş demişki doğuruyim 1 at sonra yine setteyim :)) ne hatun yaa vahşi güzel dizisnden bayılıyodum ona çolito :) mart anasıymış meğersemk i :))

ayy ayy vahşi güzel bayılıyodum bi de kaçak kız da oynuyodu

Fiziğimden gayet memnunum boyum uzun ama 2-3 cm daha uzun olsaydı daha güzel olabilirdi :)

ne güzel herkesin özgüveni tam maşallah maşallah insan önce kendini sevicek
ben de kendimi beğeniyorum ama bikaç bişey farklı olaydı eyiydi

benim boyum kısa biraz.fiziğimi yürüyüşümü hazal kayaya ve pelin karahan a benzetenler oluyor.benim popom da hazal kaya gibi birazcık büyük de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…