kızlar fitil progesteronu bıraktıktan ne kadar sonra adet oldunuz

Sofiasofia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.464
1.512
31
Kızlar bu ay progesteronum zamanından önce yüksek çıkınca transferim iptal edildi. doktor da estrofemi bırak, progestan a 1 hafta devam et dedi , dünden itibaren kullanmamaya başladım. vajinal fitil şeklinde kullandım progesteron hormonu için.
merak ettiğim şimdi kaç gün içinde adet olurum , 10 günü geçer mi acaba, günde 3 kere kullanıyordum ve progesteronum bence yüksekti daha da yükseldi eminim göğüslerimdeki ağrıdan anladım ama reglim ne zaman olur merak ediyorum

Benim de aynı sebepten transferim ertelendi. Sizin gibi günde 3 estrofem kullanıyordum ama henüz progestana başlamamıştım. Estrofemi 9 gün kullandım, kontrolde kan testinde progesteron 2,79 mu ne çıktı. Doktorum hemen ilaçları bırak tekrar regl ol, tekrar başlayalım transfere dedi. Bıraktıktan 11 gün sonra regl oldum. Doktorum 1 hafta içerisinde olursun demişti. Hatta burdan çok yazdım olamadım olamıyorum diye ama kafanıza takmayın. En azından 10 gün bekleyin

Keşke ben de başlamamış olsaydım :) bi 10 gün bekleyeceğim, peki bi şey sorabilir miyim. Estrofem sonrası adetiniz nasıldı , kısa mı sürdü her zamanki gibi miydi yoğun muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…