- Konu Sahibi kardelen0001
-
ben sekiz buçuk aylık evliyim . bir yıl kaynanamla oturmak şartıyla evlendim .ben bu şehirden degilim buraya gelin geldim . bir yıl yanımda durun eşyalarınızı dizin ,kendinizi toparlayın ayrılın dedi . şimdi kocam ilk ay iş yerinin taşınmasından dolayı işi bırakıp başka işe girdi makine oparatörü olarak . deneyimsiz oldugu için askeri ücretle başlattılar .şimdi bin iki yüze çıktı maaşı . fakat asıl sorunum geldigimizden beri maaşının yarısını annesi alıyor . borçları var . bizle alakalı degil . biz evimiz için bir çöp alamıyoruz . mesela gecen ay kredi kartına yüklendik biraz . anne sana biraz eksik para verecem dedi . annesi çıldırdı . ben kendi hayatımla ilgilenmek istiyorum . benimde ailem maddi anlamda sıkışık . buraya sürekli para vermek benim zoruma gidiyor . kızlar burda suanda birlikte yaşadıgımız için büyük huzursuzluk çıkssında istemiyorum . iyi yolla siz olsanız nasıl hallederdiniz durumu
aynen canım .. buna çok sinilerim bozuluyo .Madem para verecektiniz niye 1 yıl kalın da toparlanın dedi. Madem ayrı kalır kira öderdiniz. Yani 1 yıl yanında kalıp onu toparlıyosunuz, inşallah da 1 yılı geçmez.
işte kandırıldım bi neviBaşta kabul etmek hata zaten nasıl kabul edersiniz, o eve girdiniz orda kalırsınız ayrı eve çıkmak hayal
ee nekadar sürdü :)Aaa ne kadar tanıdık. Bana da 1 yıl demişlerdi
1 yıl bitti okeye dönüyoruz bakalımee nekadar sürdü :)
konuşuyorum canım . sabret diyip duruyo . ama borcunun sonu yok .. kredi çekmiş araba almış . arabayı da biz kullanmıyoruz . biz hastaneye bile gidecek olsak çocugunuz yok binin surdan b, otobüse diyo ..eşinizle durumu konuun bu durumda para biriktiremeyiz die sonrada kayınvalidenizle eşiniz konuşsun asla müdahele etmeyin..
hep kendilerini düşündükleri için .. bizim hayatımızı geriliyolar canım1 yıl bitti okeye dönüyoruz bakalım
zor çok çok. yalnızca eşinin asgari ücretiyle o evden çıkabilmeniz mümkün değil. çalışmaya başlamalısın.ben sekiz buçuk aylık evliyim . bir yıl kaynanamla oturmak şartıyla evlendim .ben bu şehirden degilim buraya gelin geldim . bir yıl yanımda durun eşyalarınızı dizin ,kendinizi toparlayın ayrılın dedi . şimdi kocam ilk ay iş yerinin taşınmasından dolayı işi bırakıp başka işe girdi makine oparatörü olarak . deneyimsiz oldugu için askeri ücretle başlattılar .şimdi bin iki yüze çıktı maaşı . fakat asıl sorunum geldigimizden beri maaşının yarısını annesi alıyor . borçları var . bizle alakalı degil . biz evimiz için bir çöp alamıyoruz . mesela gecen ay kredi kartına yüklendik biraz . anne sana biraz eksik para verecem dedi . annesi çıldırdı . ben kendi hayatımla ilgilenmek istiyorum . benimde ailem maddi anlamda sıkışık . buraya sürekli para vermek benim zoruma gidiyor . kızlar burda suanda birlikte yaşadıgımız için büyük huzursuzluk çıkssında istemiyorum . iyi yolla siz olsanız nasıl hallederdiniz durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?