Kızlar fikrinize ihtiyacım var :(

flytostayalive

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
324
687
18
26
Kızlar Merhaba,

Annem 2021'de vefat etti. Bir borcu yoktu en azından biz öyle biliyorduk. Demin bir hukuk bürosundan arandım. Daha önce hiç aramamışlardı. Annem bir alışveriş merkezinden 2014 yılında cep telefonu almış. Hiç ödememiş. Borç katlamış. İcraya koymamışlar ama son günüymüş ödememizi istiyorlar.

Benim ve kardeşimin haberi yoktu. Reddi miras yapmadık annem vefat edince. 10 yılı geçmiş bir borç. Bu durumda haciz, icra işlemi başlatılabilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.

Bu tarz dolandırıcılar var canım iyi araştır nerden aldıysa gıt fatura falan iste ne aldıgını ogren ödememişse dogruysa odemenız gerekır tabı anlaşabılırsınız ama bu tarz dolandırıcı cok duydum

Ya evet ben de emin olamadım ilk başta araştırdım firmayı da aradım varmış gerçekten

Anneme de anneannemin 15 yıl önceki borcu gelmişti.
Annem dahil teyzelerime ve dayılarıma. İcra kağıdı gelmişti ama eve. Gittik icra dairesine gerçekten varmış. Ödediler mecburen ama bu hukuk bürosundan arıyorum diyenler genelde dolandırıcı oluyor.

Ben de şaşırdım küçük bir meblağ baya yükselmiş, iyice araştıracağım. Teşekkür ederimm

Ben de şaşırdım küçük bir meblağ baya yükselmiş, iyice araştıracağım. Teşekkür ederimm
Kesinlikle araştırın telefonla falan kalmayın sakın, o rakam ancak takip açılırsa yükselir onun dışında kendi kendilerine yükseltemezler, henüz açılmadığına göre de yükseldi diyemezler, aradığınız yer iş birlikçi bir yer olabilir, yazılı ve yasal yoldan bildiri isteyin, ya da hukuk büronuza geleceğim diyin, artı olarak borç gerçekten varsa ve ellerinde fatura ya da bono var ise bunların zaman aşımı süreleri var, netleştirdiğiniz zaman avukata danışmadan da ödeme yapmamanızı öneririm, icra takip elemanı olarak naçizane önerilerim bunlar :)

Çok teşekkür ederim hepsini dikkate alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…