- 1 Temmuz 2016
- 3
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Happygirl52
Arkadaslarm dsnmekten delirmek uzereyim bana akil vern nolurnisanlmla 6sendr brlikteyz 2017de dgnumuz var o kadar zorluklarn ustesnden tek basmza geldikk hepp mutlu olalmda herseye razym dyerek baktm olaya cokk sukur rabbime nisanlmla cokk mutluym hc br problemimiz yokk nisan alsversndr kzlae allah sahidim olsnkibhc brseyn gzelligne bakarak almdm hep uygn fiyatli ne varsa onu aldm ailesi zora grmesnn diye gel gelelimkii nankor cktlarr ellernden gelseler hc bse ypmadann evlndrckler bizi salonu bana hc dnsmadn karar vermsler salonu bi grsenizzz nisanlmda bse dnsmyolar yrdmda etmiyolar bizi daha evlnmedem evliliktn sgttular resmenn kzlar bana akil vern nolur hep sesiz kaldgm icin mi oluyo bnlar cvremdekiler kzyo bana nedem hc bse istemysn diye ailmde hc bse istemedler onlardan onlar bilir npcgni diye ama bi grseniz dersinizki baskasnn dugunu hic umurlarnda degil benmm annem asgari ucretle calisp 3cocugna baktgi halde yatak odami felan aldii nisanlma diyolarmski sen nedenn yemek odsni pahali aldnn sanki onlar verdi parasini iki arada bi derede kaldikk biraz uzun oldu kusura bakmayn nolurr