• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikrinize ihtiyac var

Happygirl52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
3
0
1
30
Arkadaslarm dsnmekten delirmek uzereyim bana akil vern nolurnisanlmla 6sendr brlikteyz 2017de dgnumuz var o kadar zorluklarn ustesnden tek basmza geldikk hepp mutlu olalmda herseye razym dyerek baktm olaya cokk sukur rabbime nisanlmla cokk mutluym hc br problemimiz yokk nisan alsversndr kzlae allah sahidim olsnkibhc brseyn gzelligne bakarak almdm hep uygn fiyatli ne varsa onu aldm ailesi zora grmesnn diye gel gelelimkii nankor cktlarr ellernden gelseler hc bse ypmadann evlndrckler bizi salonu bana hc dnsmadn karar vermsler salonu bi grsenizzz nisanlmda bse dnsmyolar yrdmda etmiyolar bizi daha evlnmedem evliliktn sgttular resmenn kzlar bana akil vern nolur hep sesiz kaldgm icin mi oluyo bnlar cvremdekiler kzyo bana nedem hc bse istemysn diye ailmde hc bse istemedler onlardan onlar bilir npcgni diye ama bi grseniz dersinizki baskasnn dugunu hic umurlarnda degil benmm annem asgari ucretle calisp 3cocugna baktgi halde yatak odami felan aldii nisanlma diyolarmski sen nedenn yemek odsni pahali aldnn sanki onlar verdi parasini iki arada bi derede kaldikk biraz uzun oldu kusura bakmayn nolurr

klasik olacak belki ama iş nişanlında bitiyor. diyelim gittiler salonu tuttular size hiç danışmadan, nişanlın "biz burayı istemiyoruz" diyemiyor mu?
ben de takı işlerinde bişey istenmemesi taraftarıyım gereksiz yüz göz olunmaz böylece ama düğününzle ilgili ya da evinizle ilgili size sorulmadan bişeyler alınıyorsa sıkıntı var demektir, bu sıkıntıyı çözmek de malesef nişanlına düşüyor.

Arkadaslarm dsnmekten delirmek uzereyim bana akil vern nolurnisanlmla 6sendr brlikteyz 2017de dgnumuz var o kadar zorluklarn ustesnden tek basmza geldikk hepp mutlu olalmda herseye razym dyerek baktm olaya cokk sukur rabbime nisanlmla cokk mutluym hc br problemimiz yokk nisan alsversndr kzlae allah sahidim olsnkibhc brseyn gzelligne bakarak almdm hep uygn fiyatli ne varsa onu aldm ailesi zora grmesnn diye gel gelelimkii nankor cktlarr ellernden gelseler hc bse ypmadann evlndrckler bizi salonu bana hc dnsmadn karar vermsler salonu bi grsenizzz nisanlmda bse dnsmyolar yrdmda etmiyolar bizi daha evlnmedem evliliktn sgttular resmenn kzlar bana akil vern nolur hep sesiz kaldgm icin mi oluyo bnlar cvremdekiler kzyo bana nedem hc bse istemysn diye ailmde hc bse istemedler onlardan onlar bilir npcgni diye ama bi grseniz dersinizki baskasnn dugunu hic umurlarnda degil benmm annem asgari ucretle calisp 3cocugna baktgi halde yatak odami felan aldii nisanlma diyolarmski sen nedenn yemek odsni pahali aldnn sanki onlar verdi parasini iki arada bi derede kaldikk biraz uzun oldu kusura bakmayn nolurr

Sesli harfleri neden kullanmıyorsunuz allah aşkına..Yazdıklarınızdan hiçbirşey anlaşılmıyor.Bu nasıl bir yazım şekli

nişanlınla bu konuyu konuş.Bir salon bir takı bir tabak çanak önemsiz ama hepsi biraraya geldiğinde geriye dönüp hiçbirşey gönlümüze göre olmadı derseniz işte o önemli.Bunu özellikle vurgula,yani önceliğin salonu değiştirmek değil ailesine karşı ortak tavrınızı değiştirmek olsun.
Bazı konularda da sırf senin istediğin olmuş olsun diye ısrarcı olmaktan çekinme.Örneğin bir halı seçtiler ve beğenmedin.Nişanlınla konuş,evet 1 değil2 verecek durumları var diyorsa veya daha ucuzunu beğendiysen "hayır ben bunu istiyorum" diye belirt açıkça.Belki daha bile ucuzu ama SENİN İSTEDİĞİN olmalı.
Çok cimrilerse de yanlarında "neyse bu olsun canım zaten bi zaman sonra değiştiririz" filan gibi konuş belki masraftan korkup akıllanırlar :KK70:

Keşke ciddi yardim istediğiniz gibi yazdıklarınızı ciddiye alip yazsaydiniz bu nasil bir Türkçe...
Başta mutlu olalimda herseye razıyım demişsin... simdi neden beklentilerin arttı.. ben böyle mutluyum de cevrendekilerin konusmasina izin verme...

Öncelikle nisanlinin tutumu çok önemli bu gibi durumlarda.
Senin vicdanın rahat gayet aklı başında ve güzel birşey yapmışsınız çok birşey talep etmeyerek. Ama bunu karşı taraf suistimal ediyorsa orada bir dur! Denmeli.
Nisanlin ile konusmani tavsiye ederim
Umarım hayırla sonuçlanır işiniz
Ve unutma ki bu gibi hayırlı işlerde şeytan çok uğraşır vesvese verir. Çok dua edin
Selametle..

Back