Kızlar fikre ihtiyacım var

bhr6734

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
1.781
2.505
133
37
Selam kızlar malum 14 şubat geldi sayılır sizler eşinize yada sevgilinize ne aldınız ayyy erkeklere hediye almak çok zor geliyo bana daha önce Spor yelek parfüm ve cüzdan almışlığım var bu defa ne alabilirim Benm hediyem belli beştaş yüzük.bu arada evli değilim sevgilim.belki sizden güzel fikirler çıkar

size BEŞTAŞ yüzük aldıgını nerden bılıyorsunuz sız mı sectınız ona gore dıyecegım

Düz kadın BKCS der ki;
Dagi'den pijama takımı al, kış günü sıcak sıcak giysin.

size BEŞTAŞ yüzük aldıgını nerden bılıyorsunuz sız mı sectınız ona gore dıyecegım
Evet bugün avmdeydik bianda kuyumcuya girdi ben yalnızken almak istemedim parmağına uyarmı diye şansa bırakmayalım kendin beğen dedi erken almış oldu ama öyle oldu işte

Bir kez bile 14 şubatta eşime (bir zamanlarki sevgilime) hediye almadım, o da almadı.
Son derece manasız bulduğum bir gün..
Neyseki eşim de öyle.

Size gelince beştaş aldığını bile biliyorsunuz, bu bile bana o kadar saçma geldiki mesela.. Herkesin kendi hayatı tabii o ayrı.

'Ben olsam şunu alırdım' diyebileceğim tek birşey gelmedi ya aklıma

Evet bugün avmdeydik bianda kuyumcuya girdi ben yalnızken almak istemedim parmağına uyarmı diye şansa bırakmayalım kendin beğen dedi erken almış oldu ama öyle oldu işte
anladım ne guzell ne kadar suredır bırlıktesınız peki? bence sarardan gomlek yada tommynın saatlerı varya 750 tllık durumunuz varsa yuzugun karsılıgında onu alınn

Bu saydiklarinizin hepsini bir sevgililer gununde mi aldiniz

Sevgilim yok diye kiskanmak gibi olmasin ama

Tek seferde birden cok hediye alindiginda(kiz yada erkek farketmez) hediye degilde ihtiyaci olana yarsim yapiliyo gibi gelir

Esas konuya gelecek olursak erkek arkadasinizi taniyan sizsiniz yani bi saat al desek belki saat takmiyor kol dugmesi al desek belki adam gomlek bile giyinmiyor

Ozaman olaya sevgililer günü olarak bakmayın erkeğe ne hediye alınır diye bakın.hediye almakta
hayır farklı zamanlarda aldım tek seferde degil

Hangı takımı tutuyorsa o formaya ismini yazdır hedıye et

Cüzdan, saat, kol düğmesi, gömlek, parfüm gibi klasik şeyler..

Bir de özel ilgi alanlarına hitap edebilirsin.
Eşime mesleği ile ilgili bir maket almıştım bir keresinde, minyatür bir araç..

Çok değişik alengirli saatler var, onlardan olabilir.

Çakmak, tesbih olabilir kullanırsa.

Benim yorumlamam bu kadar

Özel ilgi alanı motorsiklet.yarışçı zaten kendisi.ama onun üzerinede işyeri var her türlü malzemeyi kendisi satıyo bu konudada elimi kolumu bağlıyor zaar sanırım en iyi fikir saat olucak

Biz 14 şubatta hediyeleşmiyoruz, ama size aklıma gelen bir kaç şeyi tavsiye edebilirim. Tabi yaşınıza ve zevklerinize göre hiç işinize yaramayabilir. Aslında ben de pek hediye konusunda iyi değilim, eşimse mükemmeldir. En son bana yılbaşında bir hediye verdi, keşke öyle yapabilseniz ama çok emek gerekiyor. Son zamanlarda avmlerde falan gezerken benim görüp beğendiğim her şeyi bir sürü farklı avm dolaşarak almış toplamış, yine beğendiğim bir hediye kutusunun içine koymuş. Resmen benim beğendiğimi unuttuğum şeyler bile vardı. Zor hatırladım. Ama bunun için hatırlamanız gerekir tabi. Wii ya da playstation olabilir. Kitap okumayı seviyorsa ekitap okuyucu sevmiyorsa tablet. Starwars hayranıysa BB8 robotlardan olabilir. Güzel bir fotoğrafınızı bin ikibin parçalık falan bir puzzle yaptırabilirsiniz, ama bunun için zaman yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…