Evet bugün avmdeydik bianda kuyumcuya girdi ben yalnızken almak istemedim parmağına uyarmı diye şansa bırakmayalım kendin beğen dedi erken almış oldu ama öyle oldu iştesize BEŞTAŞ yüzük aldıgını nerden bılıyorsunuz sız mı sectınız ona gore dıyecegım
Beştaş yüzük alan adama da ne alınır bilemedim.[/QUOTE sormayın nedense erkeğe alıncak hediye çok kısıtlıymış gibi geliyo bana zaten
anladım ne guzell ne kadar suredır bırlıktesınız peki? bence sarardan gomlek yada tommynın saatlerı varya 750 tllık durumunuz varsa yuzugun karsılıgında onu alınnEvet bugün avmdeydik bianda kuyumcuya girdi ben yalnızken almak istemedim parmağına uyarmı diye şansa bırakmayalım kendin beğen dedi erken almış oldu ama öyle oldu işte
Bu saydiklarinizin hepsini bir sevgililer gununde mi aldinizSelam kızlar malum 14 şubat geldi sayılır sizler eşinize yada sevgilinize ne aldınız ayyy erkeklere hediye almak çok zor geliyo banadaha önce Spor yelek parfüm ve cüzdan almışlığım var bu defa ne alabilirim Benm hediyem belli beştaş yüzük.bu arada evli değilim sevgilim.belki sizden güzel fikirler çıkar
Ozaman olaya sevgililer günü olarak bakmayın erkeğe ne hediye alınır diye bakın.hediye almaktaBir kez bile 14 şubatta eşime (bir zamanlarki sevgilime) hediye almadım, o da almadı.
Son derece manasız bulduğum bir gün..
Neyseki eşim de öyle.
Size gelince beştaş aldığını bile biliyorsunuz, bu bile bana o kadar saçma geldiki mesela.. Herkesin kendi hayatı tabii o ayrı.
'Ben olsam şunu alırdım' diyebileceğim tek birşey gelmedi ya aklıma
hayır farklı zamanlarda aldım tek seferde degilBu saydiklarinizin hepsini bir sevgililer gununde mi aldiniz
Sevgilim yok diye kiskanmak gibi olmasin ama
Tek seferde birden cok hediye alindiginda(kiz yada erkek farketmez) hediye degilde ihtiyaci olana yarsim yapiliyo gibi gelir
Esas konuya gelecek olursak erkek arkadasinizi taniyan sizsiniz yani bi saat al desek belki saat takmiyor kol dugmesi al desek belki adam gomlek bile giyinmiyor
2 yıldır birlikteyiz.teşekkür ederim cevaplar içinanladım ne guzell ne kadar suredır bırlıktesınız peki? bence sarardan gomlek yada tommynın saatlerı varya 750 tllık durumunuz varsa yuzugun karsılıgında onu alınn
Özel ilgi alanı motorsiklet.yarışçı zaten kendisi.ama onun üzerinede işyeri var her türlü malzemeyi kendisi satıyo bu konudada elimi kolumu bağlıyor zaarCüzdan, saat, kol düğmesi, gömlek, parfüm gibi klasik şeyler..
Bir de özel ilgi alanlarına hitap edebilirsin.
Eşime mesleği ile ilgili bir maket almıştım bir keresinde, minyatür bir araç..
Çok değişik alengirli saatler var, onlardan olabilir.
Çakmak, tesbih olabilir kullanırsa.
Benim yorumlamam bu kadar
Takım düşkünlüğü Yok maalesef.kaldı bigünüm bakıcaz artıkOna özel hediye olmalı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?