• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar fikirlerinizi merak ediyorum

lavinia53

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
85
32
18
34
Rize
günaydın hanımlar
malesef bende vajinismusu yaşanyanlardanım. çok şükür artık eskisi gibi değil ama hala alışamadım..
neyse benim asıl sorum şu
durumunuzu ailenizle yakın arkadaş akraba vs ile paylaşıyor musunuz..

ben paylaştım ama pişman oldum açıkçası :(
çünkü sürekli bu sorularla yada ne var yapamayacak gibi sözlerle karşılaşıyorum.. sizce doğru mu yaptım saklamam mı gerekirdi..
saklasamda çocuk soruları gelecek of çok zor Allah hepimizi kurtarsın bi an önce..

Merhaba.ben vajinismusu yeni yendim.ben anlattim kendime yakin hissettigim kisilere.destek olanda oldu kostek olanda.ben alti yillik evliyim.

Merhaba.ben vajinismusu yeni yendim.ben anlattim kendime yakin hissettigim kisilere.destek olanda oldu kostek olanda.ben alti yillik evliyim.

merhaba tşk ederim cvabın için..bende anlattım bi kaç kişiye..kuzenimi yakın bulup anlatmıştım.. bigün ona misafirliğe gittim bi arkadaşıda geldi... ne oldu sizin iş yapabildin mi dedi :53: kızı tanımam etmem şok oldum.. biçok kişiye anlatmış:( butün sülale biliyor.. şimdi herkes soruyor ne oldu oldumu.. çocuk ne zaman yapacaksın yaşın geçiyo vesaire.. ben çok pişman oldum... anlatmamak mı doğru anlatmak mı bilemedim açıkçası :37:

Bende maalesef 1,5 yıldır bu dertten muzdaribim ama burda paylaştıklarım dışında kimseye anlatmadım. Kuzenimin okuldan arkadaşı 4 yıllık evliydi ve vajiliydi. Ben daha evlenmeden yıllar önce kuzenimi yakın bulup derdini anlatmıştı ama sağolsun kuzenim her gördüğünde bana kızın durumunu anlatıp durdu. O zamanlar aklımın ucundan geçmezdi bu duruma düşeceğim ama şlmdi maalesef ki aynı dertle karşılaşınca kuzenimin yakın arkadaşının durumunu bizlere defalarca anlattığı geldi. Ondan kimseye söylemedim. Söylemeyi düşünmüyorum. Söylemek zorunda kalmadan da kurtulmayı diliyorum Rabbimden..

Bence kimseye anlatmayın.
Eşiniz ve sizin aranızda kalsın . Tıbbı yardım alırsanız ,bir de doktor tabii ki.
Aksi halde sürekli iyi niyetli de olsa , ne oldu soruları bunaltacak ve baskı yaratacak üzerinizde. Bir süre sonra bakışlardan , davranışlardan kendinizce farklı anlamlar çıkarmaya başlayacaksınız.Hiç gerek yok .

İnşallah en kısa zaman da sıkıntılarınızdan kurtulursunuz .

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
malesef bende vajinismusu yaşanyanlardanım. çok şükür artık eskisi gibi değil ama hala alışamadım..
neyse benim asıl sorum şu
durumunuzu ailenizle yakın arkadaş akraba vs ile paylaşıyor musunuz..

ben paylaştım ama pişman oldum açıkçası :(
çünkü sürekli bu sorularla yada ne var yapamayacak gibi sözlerle karşılaşıyorum.. sizce doğru mu yaptım saklamam mı gerekirdi..
saklasamda çocuk soruları gelecek of çok zor Allah hepimizi kurtarsın bi an önce..

bence hemen durumu toparlayınn oooo ooo atlattık bile deyin çünkü bu psikolojik bir olay ve tamamen size bağlı bunu düşünmemeye çalışın benm çok yakın bir arkadaşımın başından geçti sadece ben biliyordum ve ona hiç bir şekilde soru sormuyordum o anlatmak isterse ya da sormak isterse soru soruyordu sizde öyle yapın anlayışlı size yakın birini seçebilirsiniz çünkü olay sizde bitiyor

Bende maalesef 1,5 yıldır bu dertten muzdaribim ama burda paylaştıklarım dışında kimseye anlatmadım. Kuzenimin okuldan arkadaşı 4 yıllık evliydi ve vajiliydi. Ben daha evlenmeden yıllar önce kuzenimi yakın bulup derdini anlatmıştı ama sağolsun kuzenim her gördüğünde bana kızın durumunu anlatıp durdu. O zamanlar aklımın ucundan geçmezdi bu duruma düşeceğim ama şlmdi maalesef ki aynı dertle karşılaşınca kuzenimin yakın arkadaşının durumunu bizlere defalarca anlattığı geldi. Ondan kimseye söylemedim. Söylemeyi düşünmüyorum. Söylemek zorunda kalmadan da kurtulmayı diliyorum Rabbimden..

en doğrusunu yapmışsın.. ben bir kişiye anlattım maşallah duymayan kalmadı.. psikolojik baskı oluşuyor üstünde.. artık herkese oldu bitti diyorum malesef :(
oysa dertleşmek isterdim :(

Bence kimseye anlatmayın.
Eşiniz ve sizin aranızda kalsın . Tıbbı yardım alırsanız ,bir de doktor tabii ki.
Aksi halde sürekli iyi niyetli de olsa , ne oldu soruları bunaltacak ve baskı yaratacak üzerinizde. Bir süre sonra bakışlardan , davranışlardan kendinizce farklı anlamlar çıkarmaya başlayacaksınız.Hiç gerek yok .

İnşallah en kısa zaman da sıkıntılarınızdan kurtulursunuz .

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için... ben çok sıkı sır tutarım.. herkesi kendim gibi bilip anlattım sizinde dediğiniz gibi oldu aynen her bakışta sözden anlam çıkarır oldum.. zaten zor bir durumdayım birde sorular gülüşmeler alayları çekmek zorunda kalıyorum:(

bence hemen durumu toparlayınn oooo ooo atlattık bile deyin çünkü bu psikolojik bir olay ve tamamen size bağlı bunu düşünmemeye çalışın benm çok yakın bir arkadaşımın başından geçti sadece ben biliyordum ve ona hiç bir şekilde soru sormuyordum o anlatmak isterse ya da sormak isterse soru soruyordu sizde öyle yapın anlayışlı size yakın birini seçebilirsiniz çünkü olay sizde bitiyor

kesinlikle çok doğru tamamen psikikolojik bir olay :( çok şükür vücudumda bi problem yok..aklımı ikna edebilsem olacak herşey.. ben aslında söylemek zorunda kaldım çünkü sürekli bebek soruları geliyordu.. daha ben 6 aylık evliyim..sıkıldım bende anlattım ...kendi özelimi paylaştığım insanlar tamamda tanımadığım etmediğim insanlardan kendi durumumu duymak çok üzdü beni... çekmeyen bilmez bunu.. yakın arkadaşım bile durumumu anlamıyor ama iyiki burası var.. teşekkür ederim cevabınız için.. artık burası dışında kimseyle paylaşmak yok :72:

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için... ben çok sıkı sır tutarım.. herkesi kendim gibi bilip anlattım sizinde dediğiniz gibi oldu aynen her bakışta sözden anlam çıkarır oldum.. zaten zor bir durumdayım birde sorular gülüşmeler alayları çekmek zorunda kalıyorum:(

Kimsenin dalga geçtiğini sanmıyorum , buna inanmak istiyorum. Size öyle geliyor olabilir . Psikolojimiz böyle , ortamda iki kişi kendi arasında konuşsun hemen istemsiz , hakkımda mı konuşuyorlar diye kuruyoruz . Çok takılmayın bence ve mümkünse yansıtmamaya çalışın .
Sitede aynı sıkıntıları yaşayan , aşan bir cok insan var , ilgili konuları okuyabilirsiniz . O konularda paylaşım yapmak belki yararlı olabilir size.

Kimsenin dalga geçtiğini sanmıyorum , buna inanmak istiyorum. Size öyle geliyor olabilir . Psikolojimiz böyle , ortamda iki kişi kendi arasında konuşsun hemen istemsiz , hakkımda mı konuşuyorlar diye kuruyoruz . Çok takılmayın bence ve mümkünse yansıtmamaya çalışın .
Sitede aynı sıkıntıları yaşayan , aşan bir cok insan var , ilgili konuları okuyabilirsiniz . O konularda paylaşım yapmak belki yararlı olabilir size.

dalga demiyelimde durumum iyice espri konusu oldu akraba içinde.. halamı yapamadın ,ne vara yapamayacak ,gibi espriler yapıp gülüşüyorlar..aslında hiç alıngan değilimdir en çok ben kendimle alay ederim fakat bu durum başka..zaten yeterince yıpranıyorum en ufak bir ima bile canımı sıkıyor..kötü niyetli değiller tabi ama yaşamayana basit geliyor işte..

nurlum uyarın için çok teşekkür ederim özel mesaj hakkım yok:) bende bu konuda biraz tedirginimdir :) dikkat edeceğim :)

Vajiyi yenmeden oncedemi kardes gibiydiniz?

evet biz ilk baştan beri cinselliğe hiç düşkün olmadık.. vajinusmusu yenmeden öncede aynıydık yendik hala aynıyız.. aslında tam yendim diyemem..ilk aşamayı geçtik..kan geldi ..normal birleşme hala olamıyor :( konusu bile geçmiyor..eşimi seviyorum oda beni seviyor ama cinselliğe gelince buz gibi oluyoruz :(

Back