Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar fikirlerinizi bekliyorum lütfen.. (fotoğraflı)

purebeauty_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
17
1
6
34
Eskişehir
merhaba arkadaşlar :16: sizden yardım istiyorm..
Saçlarımı ekim ayında açtırdım daha sonradan dip boyası yaptım.(açarak tabii.) mümkün oldugunca kaliteli ürünler kullanmaya çalışıyorm. Açıcıyı matrix master light boyamı da matrix 8w kullanıyorm. ama şaşırtıcı gelebilir ki dip boyası yaptğım zaman ve onu takip eden 1 haftada o kadar çirkin oluyorm ki tahmin bile edemezsinnniz.. :1::1: çook çiğ dipler bembeyaz saç derisi.. dip boyası korkulu rüyam oldu:5::5: berbat yani...
sormak istediğim iki şey var dip konusunda nerde hata yapıyorm acaba.. açıcı kullanmasam olmaz mı ki yada neden ilk hafta bu kadar kötü oluyor.. ikincisi de şu. bu saçlarımı açmak istiyorm bana ne önerirsniz.. lütfen cvp bekliyoruuuummmmm:16::16:
Şuan bu renk ;

$asdfg.jpg

merhaba arkadaşlar :16: sizden yardım istiyorm..
Saçlarımı ekim ayında açtırdım daha sonradan dip boyası yaptım.(açarak tabii.) mümkün oldugunca kaliteli ürünler kullanmaya çalışıyorm. Açıcıyı matrix master light boyamı da matrix 8w kullanıyorm. ama şaşırtıcı gelebilir ki dip boyası yaptğım zaman ve onu takip eden 1 haftada o kadar çirkin oluyorm ki tahmin bile edemezsinnniz.. :1::1: çook çiğ dipler bembeyaz saç derisi.. dip boyası korkulu rüyam oldu:5::5: berbat yani...
sormak istediğim iki şey var dip konusunda nerde hata yapıyorm acaba.. açıcı kullanmasam olmaz mı ki yada neden ilk hafta bu kadar kötü oluyor.. ikincisi de şu. bu saçlarımı açmak istiyorm bana ne önerirsniz.. lütfen cvp bekliyoruuuummmmm:16::16:
Şuan bu renk ;

Eki Görüntüle 940637

çiğ görüntüyü silver şampuanlarla halledebilirsiniz. turunculuğu ve çiğ sarılığı nötrleyen şampuanlardır. saç renginiz açık hemen 1-2 yıkamada gayet güzel oturur saç renginiz. ama benim anlamadığım dip boyası yaparken bir daha ekstra açıcı mı kullanıyorsunuz? ne gerek var anlamadım onu. zaten boyanın kendi oksidanı açar zaten. doğal renk hemen açılır.. ha tabi uçlara göre biraz daha koyu gibi olabilir, uçlarda sürekli boyanmaktan renk oturmuştur..ama o ton farkı kötü durmaz ki aksine çok daha doğal durur saç. genelde de öyle yaparlar.. bu arada saç renginiz çok hoş numarası ne bunun?

çiğ görüntüyü silver şampuanlarla halledebilirsiniz. turunculuğu ve çiğ sarılığı nötrleyen şampuanlardır. saç renginiz açık hemen 1-2 yıkamada gayet güzel oturur saç renginiz. ama benim anlamadığım dip boyası yaparken bir daha ekstra açıcı mı kullanıyorsunuz? ne gerek var anlamadım onu. zaten boyanın kendi oksidanı açar zaten. doğal renk hemen açılır.. ha tabi uçlara göre biraz daha koyu gibi olabilir, uçlarda sürekli boyanmaktan renk oturmuştur..ama o ton farkı kötü durmaz ki aksine çok daha doğal durur saç. genelde de öyle yaparlar.. bu arada saç renginiz çok hoş numarası ne bunun?

ton farkı olmasn diye uzarken vs o yüzden açıcı kullanıyorum.Bu rengi direk veren boya varmı kii ?:44::44:
teşekkür ederim bu arada boya numaram yazdğm gibi matrix 8w :16::16:

ton farkı olmasn diye uzarken vs o yüzden açıcı kullanıyorum.Bu rengi direk veren boya varmı kii ?:44::44:
teşekkür ederim bu arada boya numaram yazdğm gibi matrix 8w :16::16:

valla ben sarı çok uzun süre kullanmadım. kendime pek yakıştıramamıştım küllü kumrala, karamele falan döndüm hemen. sarı kullananlar belki daha iyi yardımcı olabilir size. ama sürekli açıcı kullanmadan bi yöntemi olmalı.. açıcı yıpratır bir süre sonra saçı.. marka ne kadar kaliteli olursa olsun kimyasal olduğu için.. ama renk size yakışmış...

Tatlım bende pek yardımcı olamayacağım ama saç renginin güzel olduğunu söylemeden geçmek istemedim :1:

Bende buna yakın konulardan müzdaribimm az sonra resım ekleyecegım fikir danışan arkadaşlardan biriyim anlayacağın :) :31:

Saçlarını açmak için palette'nin yoğun renk açısını kullabilirsin canım..zaten saçların koyu değil saçında fazla bekletmene de gerek yok kolay olur yani.. saçında çiğlik istemiyorsan da küllü sarı yani 10.1 kullanabilirsin boya olarak.. bu arada arkadaşım kuaförde saçlarını platin yaptırdı ama dip boyasını evde kendi yapıyor saç diplerini açmadan.. benimki biraz koyu sarı ama bende açmıyorum valla sen niye açıyorsun ki diplerini -_-

Back