- Konu Sahibi purebeauty_
merhaba arkadaşlar
sizden yardım istiyorm..
Saçlarımı ekim ayında açtırdım daha sonradan dip boyası yaptım.(açarak tabii.) mümkün oldugunca kaliteli ürünler kullanmaya çalışıyorm. Açıcıyı matrix master light boyamı da matrix 8w kullanıyorm. ama şaşırtıcı gelebilir ki dip boyası yaptğım zaman ve onu takip eden 1 haftada o kadar çirkin oluyorm ki tahmin bile edemezsinnniz..![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
çook çiğ dipler bembeyaz saç derisi.. dip boyası korkulu rüyam oldu![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
berbat yani...
sormak istediğim iki şey var dip konusunda nerde hata yapıyorm acaba.. açıcı kullanmasam olmaz mı ki yada neden ilk hafta bu kadar kötü oluyor.. ikincisi de şu. bu saçlarımı açmak istiyorm bana ne önerirsniz.. lütfen cvp bekliyoruuuummmmm![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Şuan bu renk ;
Saçlarımı ekim ayında açtırdım daha sonradan dip boyası yaptım.(açarak tabii.) mümkün oldugunca kaliteli ürünler kullanmaya çalışıyorm. Açıcıyı matrix master light boyamı da matrix 8w kullanıyorm. ama şaşırtıcı gelebilir ki dip boyası yaptğım zaman ve onu takip eden 1 haftada o kadar çirkin oluyorm ki tahmin bile edemezsinnniz..
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
sormak istediğim iki şey var dip konusunda nerde hata yapıyorm acaba.. açıcı kullanmasam olmaz mı ki yada neden ilk hafta bu kadar kötü oluyor.. ikincisi de şu. bu saçlarımı açmak istiyorm bana ne önerirsniz.. lütfen cvp bekliyoruuuummmmm
Şuan bu renk ;
![$asdfg.jpg $asdfg.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/586/586151-8d3b9e8c8c8b56263f285dc7c2dd0360.jpg?hash=jTuejIyLVi)