kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

beyker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
98
0
86
Diğer
arkadaşlar stor perde yaptırıcam fakat kremmi yoksa kırık beyazmı yaptırayım karar veremiyorum :44:sizce ne renk yaptırayım yardımcı olursanız sevinirim

ben kırık beyaz kullanıorum.çokta memnunum..tabi esyalarına ve duvarınada bağlı

duvarımın rengi kum beji salon mobilyalarım beyaz abonoz koltuklarım kahverengi oturma odam kırmızı koltuk halısı siyah kararsız kaldım kremrengi sanki kirli gibi duruyor bana kırık beyaz güzel ama çabuk kirlenirmi kir belli edermi bilemiyorum...

ben kırık beyaz kullanıorum.çokta memnunum..tabi esyalarına ve duvarınada bağlı

duvarlarımın rengi kum beji salonum yani misafir odamın koltukları kahverengi masam beyaz konsolum ve vitrinim beyaz abonoz halı krem
tülü ise krem ip tül .............oturma odam amerikan mutfak koltuklarım kırmızı ..halım siyah tüllerim gri ip tül kararsızım krem rengi stor sanki kirli gibi geliyor bana kırık beyazda çabuk kirlenirmi ki en ufak lekeyi hemen gösterirse diye düşünüyorum bu yüzden kararsızım

kızlar nerelerdesiniz yardımcı olun lütfennn fikirlerinize ihtiyacım var ilgilenmiyorsunuz üzülüyorumm ama

kırık beyazdan şaşma canım:)ben de öyle yaptırıcam çünkü.benimde koltuklar kırık beyaz duvarlar da kum beji

kırık beyaz benımkılerde hatta hafıf hafıf sımlı perdelerımde oyle alırken teredüteetik acaba sımlerin arasına toz dolarmı dıye ama korkma hemen kırlenmıyor baktın hafıf kırlendı ıslak bezle sıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…